Humak peppi

Käytön jälkeen tyhjennä selaimen välimuisti ja sulje selain. Humakissa on käytössä useita erilaisia sähköisiä palveluita ja työkaluja. Tärkeimpiä ovat opiskelija- ja opintotietojärjestelmä Peppi ja verkko- oppimisympäristö. Opintojaksototeutukset ( Peppi ). BB Open LMS:ia koskevat tekniset asiat: bbopenlms(at) humak. Humanistinen ammattikorkeakoulu Humak on valtakunnallinen verkostoammattikorkeakoulu, josta valmistuu yhteisöpedagogeja, kulttuurituottajia ja tulkkeja. Näillä videoilla havainnollistetaan Pepin keskeisiä toiminnallisuuksia.

Tämä auttaa sinut alkuun sillä välin, kun pääset kirjautumaan sisäisiin tietopalveluihimme. Humakin info uusille opiskelijoille. Lukuvuosi-ilmoittautumisesta tiedotetaan opiskelijoita hyvissä ajoin Pepissä. Samalla annetaan tarvittava ohjeistus ilmoittautumisen. Peppi on avoin järjestelmäkokonaisuus, joka tukee. Humak toimii Pohjois-Savon opiston tiloissa. OPI-03 Huomasin tässä, että Pepissä ja HumakProssa minulla on eri opiskelijanumerot.

Salasana on sama kuin Pepin salasana. Outlook on saatavan myös yksityiseen käyttöön osoitteessa. AHOT- hakemukset tehdään Pepin eAHOT -työkalulla sen jälkeen, kun. Mikäli siirto uuteen opetussuunnitelmaan on osaltasi tehty, näkyy Pepin HEKSissä (henkilökohtainen kehittymissuunnitelma) lähtökohtaisesti. AMKn opinnoista Humakissa, käy myös hakijan itsensä Pepistä ottama. Uusista elektronisista aineistoista ja muista kirjastouutisista tiedotetaan Pepissä.

Kursiivilla merkityt ovat Pepissä käytettäviä toteutusten tunnuksia. Laatu ehkäisevässä päihdetyössä on ammatillinen täydennyskoulutus, joka järjestetään Preventiimin ja Ehkäisevä päihdetyö Ehyt ry:n yhteistyönä. Ilmoittautuminen tehdään Pepissä opiskelijan työpöydällä. PePPi -hanke kehittää toimintaansa, jotta toiminta kohtaisi paremmin kohderyhmän. HUMAK UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES. Kansalaistoiminnan ja nuorisotyön koulutusohjelma (210 op).

Humak, Oamk, yhteiseen kirjoittamiseen ja tuottamiseen tarkoitettu. Humak on rakentanut ammatillisen toisen asteen oppilaitosten kanssa. Sijaissisarusten tuen tarve ja laatu. Peppiin integroidun ahot-työkalun.

PePPi Hupulaiset: neljän sijaisperheen toiveet ja tarpeet vapaaehtoispalveluista Keski-Suomen alueella. Peppi ‐infot opiskelijoille (webinaarit). Opiskelijaryhmä: Peppi Turunen, Sanna. Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk. Turvapaikanhakijoiden ja vastaanottokeskusten henkilökunnan välinen vuorovaikutus. Peppi, HumakWiki, sähköposti, Office 365 –pilvipalvelu ja.

Humanistisen ammattikorkeakoulun ( Humak ) laatujärjestelmän toinen. Your colleagues, classmates, and 500. PEPPI -JÄRJESTELMÄKOKONAISUUDEN TILANNEKATSAUS Opetuksen johtoryhmä Tuija Vänttinen PEPPI -JÄRJESTELMÄN KÄYTTÖÖNOTTOVAIHEESSA. HUMAKohjauskäytäntöjä Pirkko Mikkonen 15.

Peppi -järjestelmän käyttöönoton myötä.