Hossa kansallispuisto

Polkuja riittää patikoida ja pyöräillä, vedet kutsuvat. Ennen kansallispuiston perustamista Hossa oli valtion retkeilyalue. Hossassa on paljon järviä ja hyvät kalavedet. Paikka missä aika ja kiire pysähtyy!

Mäntyjen lomassa harjulta toiselle johdattavat helppokulkuiset polut ja. Hossa sijaitsee Suomussalmen kunnassa, Kainuun maakunnassa.

Hossan kansallispuisto suomussalmelle ja kuusamoon

Hossa kansallispuisto

Tutustu valikoimaan ja varaa omasi heti! Hossan kauneus on vertaansa vailla. Uusi kansallispuisto näytti heti parastaan – etsimme 20 hyvää syytä lähteä retkelle Hossaan. Suomi 100-juhlavuoden kunniaksi perustetun kansallispuiston avasi tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Hossa tarjoaa paljon tekemistä luontoihmisille niin kesällä kuin talvella. Lomareissumme jatkui Riisitunturista Kuusamoon kyläilemään ystävien ja sukulaisten luo. Music: " Progression Negitive" by. Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö (SVK) on tutustunut.

10 vrk sää hossan kansallispuisto

Hossa kansallispuisto

Katso päivän ylin ja alin lämpötila, tuulet, sääsymboli ja paljon muuta säätietoa Suomeen ja koko maailmaan. Suomen uusin kansallispuisto Hossa tarjoaa erinomaisia polkujuoksureittejä niin aloittelijoille kuin ultramatkoja taittaville konkareille. Kahden kirkasvetisen järven välissä. Idässä metsästysalue rajoittuu rajavyöhykkeeseen.

Alue kuuluu poronhoitoalueeseen, joka on huomioitava erityisesti. Luonnonpäivänä avataan maamme 40. Kainuussa, Suomussalmen Hossassa. Hossalaislampien P-paikalta lähtevä osittain vaativa (lähinnä sateisella kelillä liukkaat rantajuurakot ja pitkokset) mtb-reitti, jossa pääsee kokemaan upeaa. Hossa on historiallinen eräalue, joka tunnetaan. Sitä ennen se on ollut retkeilyharrastajien hyvin tuntema huippukohde, mutta vasta. Metsähallituksen Luontopalvelut hoitaa kansallispuistoja ja valtion retkeilyalueita. Vastaamme useiden uhanalaisten lajien suojelusta.

Erämaakämpät ja laavut hoidettuine tulentekopaikkoineen tarjoavat vaeltajalle taukopaikan. HOSSAN KANSALLISPUISTO kuuluu ehdottomasti Suomen parhaisiin maastopyöräilykohteisiin. Suomussalmen, Kuusa- mon ja Taivalkosken kunnissa sijaitseville valtion omistamille. Nyt seisomme hienolla näköalapaikalla josta avautuu näkymä. Vaikka kesälomani pituus ei tänä vuonna päätä huimaa, ehdittiin Repoveden reissun lisäksi toteuttaa kahden viikon.

Saatavilla vain verkkokauppatilauksena.

Hossan kansallispuisto archives

Hossa kansallispuisto

Maastopyöräreitti, Suomussalmi, 47 km. Minä olen Kainuun tyttö henkeen ja vereen. Ulkoilma Akatemia tarjoaa retkeilykursseja sekä opastettuja retkiä. WWF:n, BirdLifen ja Luonto-Liiton mukaan tämä olisi alueen luonnonsuojelutavoitteiden vastaista, vähentäisi kansallispuiston houkuttelevuutta. Tilannepäivitys: lunta ja latuja PS. Parin kuukauden ajan pöydälle oli kertynyt jos jonkinlaista kirjaa ja esitettä.

Luonnosta haetaan yleensä rauhaa ja kansallispuistoista erityisesti erämaan tunnelmaa. Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kansallispuisto Hossa valmistautuu ensi kesäkuussa pidettäviin avajaisiinsa innolla. Kansallispuisto levittäytyy pääosin.