Hopeaputous

Se sopii erinomaisesti amppeleihin ja korkeisiin ruukkuihin, joissa sen pitkät. Istutetaan runsasmultaiseen, ilmavaan ja ravinteikkaaseen kasvualustaan. Hopeaputous tunnetaan myös nimellä hopeavitja. Parhaimmillaan amppeleissa ja.

Kestää syksyn kylmää, joten lehdet säilyvät kauniina talveen asti. Kutsutaan yleisesti nimellä hopeaputous.

Kesävihreämix 10cm ruukku

Hopeaputous

Kaunis hopealehtinen putous kesäkukkaistutuksiin. Viihtyy auringonpaahteesta varjoon. Hopeavitja eli hopeaputous on hieno täydennyskasvi amppeleihin ja kaikkiin muihinkin kesäkukkaistutuksiin. Nimi: Dichondra argentea, Dichondra micrantha. Muuta: Hopeavitjaa kutsutaan yleisesti. Kukkimisajankohta: kesäkuu – lokakuu. Silver falls, Dichondra argentea.

Dichondra argentea, hopeavitja (” hopeaputous ”) Suosittu amppeli- ja ruukkuistutuskasvi, kauniit, pitkät versot muodostavat upean katseenvangitsijan.

Ihanat kesäkukat: näin onnistuu kylvö ja hoito

Hopeaputous

Hopeahärkin voi istuttaa maahan monivuotiseksi silmäniloksi. Hopealanka saattaa kestää jopa. Tällä kertaa koekaniineiksi pääsivät pihaistutusten yhteydessä olevat hopeaputoukset ja myös hopeaputouksen kirkkaamman vihreä versio. Sen versot voivat kasvaa noin 100 cm. Callunoissa löytyy tänä päivänä vaihtoehtoja vaikka.

Avainsana tuotteelle hopeaputous. Helmikuun kuvia viime vuosilta). Kasvia käytetään myös paljon haudoilla ”reunakukkana”. Rennosti riippuvat versot voivat kasvaa jopa metrin pituisiksi. Sonjan palsta – Sisusta puutarha näyttävillä.

Kerromme, miten ja mihin kasveihin hoivaviettiä voi purkaa. Tuija, kataja, kanerva, marjakanerva, hopealanka ja hopeaputous. See what people are saying and join the conversation. Kauppapuutarhaliiton tehtävänä on. Lue blogipostauksia aiheesta hopeaputous. Paljon erilaisia pikkuvihreitä istutuksiin ja amppeleihin. This Pin was discovered by Heini Kylänpää.

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Syksyn ihanat hopeiset! hopeaputous 2

Hopeaputous

Kastellaan kohtuullisesti, lannoitetaan säännöllisesti. Voidaan istuttaa heti ankarimpien hallojen mentyä. Saihan se tämäkin ”hortonomi” vähän sentään istutettua kesäkukkia. Kaikki aurinkoinen aika meni pihahommissa. Käytämme evästeitä Kaleva-konsernin sivustoilla, jotta käyttö olisi sujuvaa ja mainokset kiinnostavampia. Kasvupaikka: paahteinen, aurinkoinen-varjo. Kastelu: vähäinen kastelu, säännöllinen kastelulannoitus.

Kiva kuulla ammattilaisen näkemystä asiaan:) Kiitos! Toi hopeaputous on kyllä tosi kätevä, kun se käy sekä kesä- että syyskasviksi.