Honor 10 näyttötakuu

Lue täältä Huawein yleiset takuuehdot Suomessa. Korjaa laitteesi itse, helposti ja vaivattomasti ilman erityistä osaamistaitoa. Korjaus onnistuu jopa ensikertalaiselta. Myös tablettien kohdalla teemme takuuhuollot ja takuun ulkopuoliset huollot ja. Honor 10 on tekoälyllä varustettu puhelin. Tarkastusmaksu veloitetaan, mikäli takuuhuoltoon tulleessa laitteessa. Huawein sisarbrändi Honor tuo Suomessakin myyntiin uuden Honor 9. Honor 9 eroaa kuitenkin muotoilultaan ja.

Nämä laitteet korjaamme alle tunnissa ja korjauksissa on elinikäinen takuu. Nopea toimitus ja jopa 36 kk korotonta maksuaikaa. Elisalta tai Saunalahdelta ostetut matkapuhelimet ja laitteet huollat kätevästi myymälöidemme tai huoltoliikkeiden kautta. Jos lähelläsi ei ole Elisan myymälää. Gigantista laajin valikoima matkapuhelimia. Eri merkkisiä kännyköitä, esim. Honor 8 Dual-SIM älypuhelin 32 GB (musta) – Honor 8 älypuhelimessa yhdistyvät näyttävä ulkomuoto ja. Lyhyesti Honor 9:ää voi kuvailla yksinkertaistettuna Huawein P10:n ja Mate 9:n tekniikan.

Puhelimen takuu on näin ollen tavalliset 2 vuotta. Honor 7:n vetonaulana on kolmen vuoden takuu ja 20 megapikselin takakamera. Myymillämme laitteilla on normaali laitevalmistajan laitteelle myöntämää takuu. Takuuaika on valmistajasta ja laitemallista riippuen 12, 24 tai 36 kuukautta. Tekoälyllä varustettu lippulaiva tarjoaa aivan uudenlaisen käyttökokemuksen! Itse ku tilasin Expertiltä niin kuitissa lukee takuu 3v ja kysyin kassalla niin.

Myös Honor 7:n FHD videokuvaus on tehty niin, että tuosta kennon. Takuuhuollossa vaihdettiin vain uusi akku ja akun turpoaminen toistui. Puhelin on ostettu Elisa myymälästä Suomesta ja. Näyttö on edelleen älypuhelimen heikoin osa, myös huippuluokan premium- malleissa. Puuttuu: 10 Älypuhelinten yleisimmät viat: näytön rikkoutuminen ja kastuminen. Virkin mukaan älypuhelinten yleisimmät takuuviat ovat näyttöjen värivirheet, pimeät kohdat sekä erilaiset ohjelmistoon liittyvät viat. Takuu antaa käyttäjälle mielirauhaa laitteen ensikuukausien käytön. Osta HONOR 10 MUSTA ÄLYPUHELIN Powerilta!

Honor on puhelinsarja, jossa valmistajan nimi on piilotettu ja käytössä on pelkästään honor -brändi. Me emme tee takuuhuoltoja joten Huawei takuuhuolto asioissa kannattaa kääntyä jälleenmyyjän puoleen. Käytämme laadukkaita alkuperäisiä vastaavia tarvikeosia. Erikoista on myös yhtiön tarjoama vuoden takuu, jossa luvataan korjata. Takuuasiat – Insmat Oy:n toimittamien takuunalaisten puhelimien ja tarvikkeiden palautus- ja toimitusehdot 1. TPU – kirkas – Yhteensopiva: Honor10 Täsmäistuva. Muistathan ilmoittaa meille, jos puhelimeesi kuuluu voimassa oleva takuu tai. Myyntipakkauksen sisältö: Laturi, USB Type-C kaapeli, Pikaopas, Takuukortti, SIM-neula. Huawei puhelimien takuuaika 2 vuotta.

Akkujen ja laturien takuuaika 6 kk. Kuitti löytyy ( takuu voimassa): Löytyy ehkä, takuu mennyt umpeen. Takuu korjaukselle 12kk Vuoden takuu mobiililaitteesi korjaukselle. Tyytyväiset asiakkaamme motivoivat meitä. Huomaa, että kumppanillamme takuu säilyy myös pikakorjauksen ja näytön vaihdon yhteydessä.

OPn asiakkaana saat yleisimpiin puhelinmalleihin korjauksen. Kaikilla tuotteilla on takuu, joka hoituu meidän kauttamme, joten voit olla huoletta. Huawei Mate 10 Pro on täysin uudistettu muotoilun osalta.