Hiomanauhat metallille

Saksalainen VSM EZK713X metallinhiomanauha itseteroittuvalla zirkoniumoksidi -jyvällä tehokkaaseen aineenpoistoon. Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita. Pitkäkestoiset ja hyvän hiontatuloksen tuottavat Norton R822 hiomanauhat raudan, teräksen ja rst-teräksen hiontaan! Valmistamme hiomanauhat mittatilaustyönä millin tarkkuudella monipuolisesta ja laadukkaasta valikoimasta.

Yli 200 erilaista hiomanauhaa niin nauha- kuin penkkihiomakoneille.

Joustavat hiomatarvikkeet päättömät hiomanauhat

Hiomanauhat metallille

Löydä oikea nauha helposti käyttämällä suodtintoimintoa – suodata pituuden ja leveyden. Hiomanauhat metallille Deerfos Bora 7. Paras keraamilaatu metallien kuiva- ja märkähiontaan. Erittäin tehokas ja pitkäikäinen nauha, jossa aktiivisesti. Korkealaatuinen kangasselkäinen hiomanauha metallin ja puun hiomiseen.

Erinomainen valinta keskikorkean tai korkean hiontapaineen sovelluksiin ja monille eri metalleille. Kestävä ja pitkäikäinen hiomakangasnauha puun ja metallien hiontaan.

Hiomanauha 20x520mm g120 metallille

Hiomanauhat metallille

Sopii erityisesti metallin aggressiiviseen konehiontaan. Soveltuu metallin hiontaan, karkeahiontaan, purseenpoistoon ja lattian. HIOMANAUHA 10X330MM G120 MIRKA. Laadukas hiomanauha puun ja metallin hiontaan.

Tarkista konekohtainen soveltuvuus. Tämä malli on usein käytetty metallin ja kaiteiden hiontaan ja viimeistelyyn. Korkealuokkainen hiomanauha metallintyöstöön. Ilmoita karkeus tai karkeudet tilauksen lisätiedot-kohdassa.

Päättömät hiomanauhat metallille. Edulliset, kestävät ja laadukkaat hiomanauhat Italiasta takaavat hyvän viimeistelyn. Laadukas Kwb- hiomanauha puun ja metallin hiomiseen. Myös satinointitelat ja hiomakivet. Voidaan käyttää teräkselle, ruostumattomalle teräkselle, NE- metallille ja puulle.

Tämä zirkoni kova kangas taakse kapeat hiomanauhat metallia voi tarjota sinulle parhaan. Zirkonia kovaa kangasta taustalla kovaa hiomanauhaa metallille. Tiedämme mistä hionnassa on kyse.

Hiomanauhat kwb karkeus 150 75×533 mm 3 kpl

Hiomanauhat metallille

VSM kehittää ja valmistaa Hannoverin tehtaalla hiomanauhojen esivalmisteita, kuten taustamateriaaleja, hartsisi- doksia ja. Käytämme sivuillamme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttäjäkokemuksen. Kun jatkat sivuston selailua, hyväksyt samalla evästeiden käytön. Zirconi- hiomanauhat sopii hyvin kaikille putkimateriaaleille kuten esim. Hiomakangasnauha Metalite R265. Vapaaseen nauhahiontaan tai hiontaan kosketuslevyä vasten.

Korkealaatuiset Mirka- hiomanauhat lasikuidun, puun ja metallin hiontaan. VSM ZK713X hiomanauhat soveltuvat eri metallien ja puiden hion. Eri karkeuksia puun, metallin ja muovin hiontaan. Epäkeskohiomakoneeseen puun, maalin ja metall. Tehokkaampaa karkeaa hiontaa uudella hiomanauhalla. Uusi hiomanauha lasin ja metallin kiillotukseen. Hiontatyökalujen tuotevalikoimaamme kuuluu mm.

F Joustavat hiomatarvikkeet, hioma-arkit, hiomarullat, tarrakiinnitteiset hiomapyöröt Metallin, puun ja lakkapintojen hiontaan Pinnanlaadut, keski. P120 – koko 20 x 520 mm – laatu Hiolit X Hiolit X tietoa: – Hiolit X on yleislaatu puun, maalin, metallin ja lattian hiontaan – alumiinioksidi hiomajyvä. Paljon eri karkeuksia puulle ja metallille – valitse haluamasi nauhan karkeus ja määrä. Hiomatarvikkeen käyttökohde, Metalli, Puu, Muu materiaali.

M on tuonut markkinoille uuden valikoiman erityisesti metallin käsittelyä varten.