Hiomalaikka puulle

KETJUTERÄLAIKKA PUULLE TAMO 125X22,2MM. Etusivu Työkalut KÄSITYÖKALUT JA SARJAT Laikat. Korkealuokkainen hiomalaikka puuntyöstöön. HBM 125 mm K100 hiomalaikka puulle, 10 kpl.

HBM 25 x 762 mm K100 hiomanauha puulle, 10 kpl.

Katkaisulaikat ja hiomalaikat

Hiomalaikka puulle

Kuva Hyvin uppoo puuhun kun tekee. Jyrsinviilasarja erilaisten metallien ja puun jäysteenpoistoon ja muokkaukseen. Sopii maalin poistoon puusta, metallista ym. Katso hiomalaikka hakutulokset verkkokaupassamme.

Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita. Meiltä löydät laajan valikoiman ø 125 – 300mm hiomalaikkoja puun karkea- ja viimeistelyhiontaan. Hiomalaikka 125mm puun hiontaan, tarrakiinnitys.

Hbm 200 mm hiomalaikka puulle

Hiomalaikka puulle

Nopea toimitus suoraan varastosta yhdessä päivässä! Karkeudet: K60, K80, K100, K120, K150, K180, K220. HBM 300 mm hiomalaikka puulle, 10 kpl, Työkalut, tikkaat ja laitteet, Rakennustarvikkeet. Y Rakennustarvikkeet ja työkalut. Laikka tarttuu hanakasti kiinni, joten ole varovainen. Kumialustaan kiinnitetty hiomapaperi hioo nopeasti puuta sekä poistaa tehokkaasti. PVC:lle ja muille muoveille sekä ruosteenpoistoon. Mitat: halkaisija 125mm, sisäreikä 22mm.

EZ SpeedClic – hiomalaikat sopivat erinomaisesti hiontaan ja muotoiluun. Lajittelu, oletustapa, Lajittelu: ostetuin ensin, Järjestä uusimman mukaan, Lajittelu: halvin ensin, Lajittelu: kallein ensin. Ihanteellinen ruosteen ja purseen poistoon. Kulmahiomakone hiomalaikalla varustettuna. Konetta voidaan käyttää esimerkiksi metallien, puun, betonin ja kiven hiomiseen ja leikkaamiseen.

Perinteiset puukäsityökalut ja Festool sähkötyökalut. Höylät, sahat, teroitusvälineet ja ammattilaispuristimet.

Exper 125 x 22 mm k24 wolfram

Hiomalaikka puulle

Kiinnitetään tarrapintaan joka on erikseen liimattava. Monipuolinen hiomalaikka pieniin kulmahiomakoneisiin. Kestävillä kovametallihiomarakeilla pinnoitettu monitoimilaikka soveltuu puun, muovien, keraamisten. Pehmeä hiomasieni puulle, maaleille, metallille, lasikuidulle ja komposiiteille. Keraaminen hiomalaikka 125x20x32mm 8C80 J8V vihreä.

Pitkäikäinen lamellilaikka, joka on optimoitu alumiinin ja muiden kirjometallien sekä puun hiontaan. Erityinen ura tuessa saa laikan värähtelemään, joka. Hiomanauha 25x762mm K80 AW 130 BD 2. Yleiset materiaalit jakautuvat pääasiassa neljään luokkaan:. W tai suuremmilla moottoreilla varustetuille. KATKAISU- JA HIOMALAIKAT LAIKAT METALLINKATKAISUUN Rautapitoisten. Ammattilaadun hiomapaperi kaikenlaiseen puu -, maalaus- ja täytepintojen. Rhodius Hiomalaikat Alumiini RS24.

Soveltuu metalli-, puu -, ja muovipinnoille. Laikat ostettavissa verkkokaupassamme. Pyöreä hiomalaikka on tehokas työväline, jolla voi hioa tasaisia ja kuperia. Siellä oli sellainen laikka, jossa oli moottorisahan ketju.

Katkaisulaikka, monille materiaaleille.