Hieronta kuopio nettiajanvaraus

Hierontaa Kuopiossa -aina asiakkaan tarpeen mukaan. Hieronta -aikojen varaus näppärästi nettiajanvarauksella! Vapaat ajat helposti ja edullisemmin. Suomen suurin kampaamo-, kauneus- ja hieronta -aikojen varaussivusto – Timma. Kullan kimallusta kasvoille tehokkaalla kultakasvohoidolla. Kultahoito elävöittää, tasapainottaa, kiinteyttää ja pehmentää ihoa. Vastaanottotilani on pieni ja viihtyisä huone Siikaniemenkadulla Kuopiossa.

Hieronnan aikana en vastaa puhelimeen,soitan kyllä heti takaisin,kun mahdollista. Täällä sinua hoitaa Koulutettu Hieroja. Kuopion UrheiluFysio on kehonhuoltoon ja hyvinvointiin keskittynyt hoitoyksikkö. Kuopion Hierojakoulu sijaitsee aivan Kuopion ydinkeskustassa kirkkoa. Fysiomekka tarjoaa kohtuuhintaista hierontaa lähellä asiakasta. Fysiomekka palvelee Kuopiossa Kuopio -hallin, Fit Kuopion ja Original Sokos Hotel. Klassinen hieronta ja Voice Massage. Hieronta lahjakortti on aina hyvä valinta lahjaksi, helppoa antaa ja vielä.

Intialainen päähieronta varattavissa nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla. Ajan hierontaan varaat helpoiten ja nopeiten käyttämällä alla olevaa nettiajanvarausta. Hinnin hieronta tarjoaa klassisen hieronan lisäksi luontaishoitoja mm. Ajanvaraukset nettiajanvarauksen kautta timma. Palveluihimme kuuluu kuntosalin lisäksi hieronta ja perinteinen jäsenkorjaus. Hierontaklinikka, Presidentinkatu 3, Kuopio p. Puheluihin vastaamme mahdollisuuksien mukaan. Aistihuone Kuopio, ajanvaraus.

Hierontaotteen toiminta-ajatuksena on auttaa ihmisiä. Aromaterapia hieronta koko vartalolle, sis naamio kasvoille 1,5h 90,00. Niskat jumissa ja alaselkää jomottaa tai muuten vaan hieronnan tarpeessa? Suosittelemmekin hierontaa säännölliseksi osaksi aktiivista lihashuoltoa. Element Studion hieronta perustuu klassiseen, pohjoismaiseen hierontaan, johon yhdistämme tarpeen. Nettiajanvaraukseen pääset klikkaamalla tästä! Anni on urheiluhieroja, liikuntaneuvoja ja personal trainer. Toimintamme painopiste on tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiassa, vaikeavammaisten kuntoutuksessa, jalkaterapiassa ja personal training.

Nyt toimii myös nettiajanvaraus! Vapaata kiireestä – vapaudu kireestä! Hierontaa, vyöhyketerapiaa ja rentouttavaa hoitoa kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti. Lumier – kauneudenhoito, Kuopio.

Kauneuskeskus Kuopion ydinkeskustassa.