Hieroja turku nettiajanvaraus

Tervetuloa virkistämään sekä kehoa että mieltä! Vapaat ajat helposti ja edullisemmin. Suomen suurin kampaamo-, kauneus- ja hieronta -aikojen varaussivusto – Timma. Oppilaamme tarjoavat Turun tiloissamme mm: Niska-hartia hieronta, puolihieronta, kokohieronta, päähieronta. Klassinen hieronta ja urheiluhieronta.

Laadukas ja ystävällinen palvelu. Hierontavastaanotto Turun Kupittaalla Pharmacityn tiloissa Itäisen. Koulutettu hieroja Reija Lindqvist hieroo asiakkaita Turun keskustassa, Humalistonkadulla. Nettiajanvarauslinkki löytyy sivun vasemmasta yläkulmasta. Hoitola Momentum – Hierojat Turussa. Klassista hierontaa ja urheiluhierontaa Turussa Pääskyvuoressa.

Voit silti jo varata aikoja alla olevasta nettiajanvarauksesta tai soittamalla numeroon 044. Turun Fysiokulma tarjoaa ammattitaitoiset hierontapalvelut Turun Itäharjulla. HIERONTAA SYDÄMELLÄ JA AMMATTITAIDOLLA. Ihana päivä Turun kesäyliopiston tiloissa kouluttaja Minna… Lue lisää.

Varaa aikasi hierontaan tai Kalevalaiseen jäsenkorjaukseen nettiajanvarauksella kellonajasta riippumatta. Hoitolani osoite: Itäinen Pitkäkatu 15, Turku. TERVETULOA perinteiseen hierontaan tai kokeilemaan Kalevalaista jäsenkorjausta! Uusi hoitola osoitteessa Itäinen Pitkäkatu 15, Turku. Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan ja Katjan hoidettavaksi Bleis kampaamon tiloihin ( Turku ). Kaikki palvelut löytyvät nyt nettiajanvarauksesta ( linkki: nettiajanvarauksella ) hintoineen.

Apua lihas- ja nivelvaivoihin: klassinen, mobilisoiva ja urheiluhieronta sekä nivelkäsittelyt ja kivun hoito. Ylläolevasta painikkeesta kätevä nettiajanvaraus toimipisteeseeni. Myös HierojaTapsan facebook-sivulla ajanvarauspainike. Kauneushoitola Day Spa Siem Reap Angkor.

Yrityksen nettiajanvaraus onnistuu Aika24-palvelun ulkopuolisella sivustolla osoitteessa. Turun KuntoFysio on tuki- ja liikuntaelinongelmiin erikoistunut. PUHELIMELLA TAI SÄHKÖPOSTILLA: Varaa aika hierontaan soittamalla minulle tai lähettämällä viesti (WhatsApp). Kadulla sekä pihalla runsaasti ilmaista pysäköinti tilaa. Vastaanoton odotustilassa vesiautomaatti.

Sissi Fysio tarjoaa fysioterapiapalveluita Turussa ja Nokialla. Fysioterapia – Kalevalainen jäsenkorjaus – Naprapatia – Akupunktio. Lihasongelmia, stressiä, päänsärkyä? Säännöllinen hieronta rentouttaa lihaksia ja mieltä. Hieronnalla on myös monia muita terveysvaikutuksia. Ajanvaraukset puhelimitse ja nettiajanvarauksella.

Kämmenen palvelut ovat laadukkaita ja ihania: Tehokas klassinen hieronta helpottaa kehosi jännityksiä.