Hiekkasuodattimen käyttöohje

Sammuta aina pumppu kun muutat asentoa 4-tie venttiilissä. Yleensä viileät yksityiskäytössä olevat sisäuima-altaat eivät likaannu. Vain alkuperäisiä varaosia saa käyttää. Takuu ei kata luonnollista kulumista. Näiden ohjeiden kaikki kohdat on luettava huolellisesti läpi ja kaikki ohjeet huomioitava.

Suodatuksen tulee olla päällä myös silloin kuin altaassa on uimareita ja n. HIEKKASUODATTIMEN LIITÄNTÄLETKU. Olemme pakanneet hiekkasuodattimen huolellisesti ja ammattimaisesti toimitusta varten. Miten vaihdetaan hiekka hiekkasuodattimeen? Uima-altaaseen joutuu aina epäpuhtauksia. Pumppu huolehtii uima-allasveden kierrättämisestä hiekkasuodattimen läpi ja edelleen takaisin altaaseen.

Kamiina pitää asentaa hiekkasuodattimen (jos se on asennettu) jälkeen ja sen pitää olla koko. Hiekkasuodattimen hiekka tulisi vaihtaa 5-7 vuoden välein. Suodatin puhdistetaan takaisinhuuhtelulla, jolloin yksinkertaisesti. Suosittelemme mini- hiekkasuodattimen käyttöä kylpytynnyreissä, joiden vesi on. Niiden suodatusteho on ällistyttävä!

Kunnon hiekkasuodatin ja lämmitin joka todella oli tarpeen viime kesänä. Voit halutessasi integroida hiekkasuodattimen kanteen UV-valon, joka tuhoaa levän ja itiöt ilman kemikaaleja. Käyttöohje Käyttöohje kuvasarjana. KÄYTTÖOHJEET: Suodatinlaitteisto FSU8. Hukkumisen ja vakavien vammojen estämiseksi on alle 5-vuotiaiden lasten altaaseen pääsyä rajoitettava.

Huolehdi lasten turvallisuudesta kamiinan ja altaan. TopSpa – eristetty poreallas ja hiekkasuodatin. Pienimmät hiukkaset, jotka ohittavat hiekkasuodattimen, voivat muodostaa. Huuhteluvesien käsittelylaitoksen käyttöohje.

Jos altaassa on hiekkasuodatin, lisää annos Baquacil Flock -ainetta, joka lyhentää. Asennus – lue ensin koko käyttöohje – tuorein versio on kohdassa Downloads. Mitä varusteita tarvitsen, jos haluan mieluummin hiekkasuodattimen Kreta. Tässä ladattavissa suodattimen käyttöohje. Krystal Clear Koukku hiekkasuodatin intex-allas – suolavesijärjestelmän takuu 2 vuotta Titaanielektrodin takuu 1 vuosi Letkujen. Hygieniasyistä kaikki osat on kää- ritty suojakalvoon. BWT – BESTARSENIC ARSEENINPOISTOSUODATIN.

Kastelu- ja lannoitusautomatiikan käyttöohjeita. Mittareiden näyttämän paineen tulisi olla suunnilleen sama ennen ja jälkeen hiekkasuodattimia. Suomenkielinen asennus-‐ ja käyttöohje. Käännä hiekkasuodattimen venttiili suodatusasentoon ja käynnistä pumppu. Suuren altaan hiekkasuodattimen koko on noin kuutiometri, lasten altaan 0,33 m3 ja kylmäaltaan hiekkasuodattimen massa on 60 kg. Moottorin huoltamisesta on lisätietoja moottorinvalmistajan erillisessä käyttöohjeessa. Piikkaamme seinien betonikuoret ja tiiliulkokuoret, puramme betonilaatat ja – seinät sekä sillat ja parvekkeet. Myös kokonaisten talojen purku.

Tyhjennä allas altaan käyttöohjeen mukaisesti. Opettele käyttämään sammutinta. Kopin sisälle tuli siirrettyä teknisestä tilasta painevesiastia ja hiekkasuodatin. Kuvatekstinä olkoon: lue käyttöohjeet, käytä tarvittavia suojavälineitä ja muista.