Helppoja neuleohjeita vauvalle

DROPS Merino Extra Fine (20 s). Tutustu käyttäjän Marita Niemi Pinterest-tauluun vauva neuleet. Kokosimme neljä ihanan pehmeää neuleohjetta, joilla onnistut. Halutessasi voit neuloa vauvalle.

Lue myös: Virkkaa vauvalle koko setti nuttu myssy tossut sekä peitto.

Lapset ja vauvat neuleohjeita

Helppoja neuleohjeita vauvalle

Vauvan nappipusero ja baskeri – katso helpot ohjeet. Tällä verkkosivustolla käytetään evästeitä. Hyväksyt tämän käyttämällä tätä sivua. Saat lisätietoja evästeiden käytöstämme täältä.

Lasten ja vauvojen neulemallit. Helppoja neuleiden malleja tytölle tai pojalle.

Pitkä neuletakki helpolla ohjeella

Helppoja neuleohjeita vauvalle

Lankojen mukana neuleohjeet ilman lisähintaa. Sisko-mallisto pluskokoisille (24), vauvalle (98). Helpot neulehousut vauvalle tehdään ainaoikenneuleena. Katso myös ohjeet kypärämyssyyn, jakkuun ja peittoon. Aloita käsityöharrastus helppojen ohjeiden avulla ja neulo itselle tai lahjaksi. Pienten vauvan tossujen tekeminen onnistuu myös aloittelijalta. Unipussi – veikeä neulottu pandapussi pitää vauvan lämpimänä.

Neuleohjeita villasukkiin, pipoihin sekä muihin neuletöihin! Helpot kirjoneulesukat ovat näyttävät, mutta ne valmistuvat yksinkertaisesti. Helpolla ohjeellamme onnistut varmasti. Pehmoista pikkuiselle – neulo vauvalle suloinen nuttu ja housut!

Käspaikka – neulontasivustolta löytyy erittäin monipuolinen valikoima erilaisia neuleohjeita. Neulevaatteiden ja neuleohjeiden lisäksi löytyy monenlaista kivaa. Yhden kuukauden ikäinen Leevi- vauva 60 cm:n kokoisessa nuttassa.

Neulo itse vauvalle tumput

Helppoja neuleohjeita vauvalle

Tämän sivun nuttu on neulottu helposta perusneuloksesta. Vauvalle valmistuneita neuleita: villahaalari, kaulaliina, putkisukat. Uskoisin, että kaulaliina on helppo pukea vauvalle ja saattaisi jopa pysyä paikoillaankin. Ja voi, kivoja neuleohjeita tosiaan löytyy vaikka kuinka, mutta mä taas törmään kaikenlaisiin ihaniin virkattuihinkin. Valitse ohjeryhmä jonka ohjeita haluat. Käytin perusohjeena Novitan pipo-ohjetta, jonka havaitsin hyväksi ja helpoksi jo itselleni ja miehelleni pipoja tehdessä. Pienen vauvan suloiset tumput on helppo neuloa itse.

Vauva: Neulo suloinen vauvan kohoneulehattu. Siis kun novitan sivuilla on vaan muutama ja SK:n sivuilta en löytäny lainkaan. Onko netissä jossain HELPPOJA ohjeita vauvan neuleisiin? Eli päädyin nähtävästi jossain hormonihouruissani neulomaan vauvalle harmaan ja helpon ainaoikein samisvillatakin. Olen koonnut tähän kaikki Strömsössä tähän mennessä ilmestyneet neuleohjeet ja neulomiseen liittyvät artikkelit. Pitkä neuletakki helpolla ohjeella.

Yli 80 € tilauksille tarjoamme ilmaisen toimituksen! Lisäämme ohjeita lähiviikkojen aikana. Jos sinulla on esimerkiksi työ kesken ja kaipaat tiettyä aiemmin sivuillamme ollutta ohjetta, voit laittaa sähköpostia. Aikani lankakaupassa kirjavia puuvillalankoja hiplailtuani päätin neuloa riemunkirjavasta langasta puuvillapuseron kaverin vauvalle. Kestovaippainfon sivuilla on ihania inspiroivia kuvia ja helppoja neuleohjeita sekä neuvontaa.

Esim yksinkertaisesti neulotaan laatikkomaisen. Lue 162 blogipostausta aiheesta neuleohje. Upean syksyn sävymaailmoihin sukeltaen teimme myös helpot ruskasukat.