Helpot pitsineulesukat

Ohje vaikutti ihanan helpolta, joten oli pakko heti. Oli muuten mun ekat pitsisukat ja mallia aloittelija, mutta siltikin tein virheen vähän ennen kantapäätä. Neulotut villaiset pitsineulesukat Novita 7 Veljestä langasta. Tämän sukan malli vilahteli jossain villasukka-ryhmässä useaan otteeseen. Kukaan näistä sukan neuloneista ei tunnustanut mallia omakseen.

Tee itsellesi iloksi tai ystävällesi lahjaksi naisen pitsineulesukat Novita 7 veljestä -langasta.

Ravelry: naisen pitkät pitsineulesukat pattern by maija

Helpot pitsineulesukat

PITSINEULESUKAT Kiva, helppo ohje. Malli näyttää huomattavasti vaikeammalta kuin mitä se tosiasiassa onkaan. Tosi kivat ja helpot pitsisukat. Etenee nopeasti ja pystyy neuloon myös ruutu töllöttäessä. Pitsin tekevä kerros, kun neulotaan joka viides kerro. Tutustu käyttäjän Heli Sirviö Pinterest-tauluun pitsisukat.

Nämä sukat valmistuivat jo keväällä.

Kaunis ja helppo pitsisukka

Helpot pitsineulesukat

Olen tehnyt ne itselleni, tarkoitus oli ottaa kesällä käyttöön. Nyt jaankin ohjeen näihin yksinkertaisiin, kevyisiin ja pitsillä koristeltuihin villasukkiin, jotka ovat helpot ja nopeat tehdä. Tämän Pin-lisäyksen löysi Niina Honkalehto. Tee omia löytöjä ja tallenna ne Pinterestiin. Hullutustyönä numero 4 aloitin romanttiset pitsisukat luonnonvalkoisesta, vanhasta Nallesta. Lankaa oli paljon mukavempi kutoa kuin näitä. Helpot pitsineulesukat villasukat pitsikuvio puikot 2,5 tai 3. Lupasin laittaa pitsisukkien ohjeen tänne blogiin.

Ohjeen saaminen kirjalliseen muotoon on jokseenkin haastavaa, sukkien mallit. Kauniit ja helpot pitsineulesukat sydänkuviolla. Toimitetaan PDF-tiedostona ostajan sähköpostiin. Nämä pitsineulesukat olivat helpot ja nopeat kutoa ja ne istuvat mukavasti jalkaan. Olen hillonnut näitä valmiiden sukkien pinossa, vaikka. Palmikolliset DROPS pitsineulesukat ”Merino”- ja ”Kid Silk” -langoista. Teemme parhaamme, jotta ohjeemme olisivat mahdollisimman helppoja seurata.

Lämpöä jaloille Perusvillasukkaa ei voita mikään.

Varaudu viileään säähän ja neulo villasukat lapselle – neljä helppoa

Helpot pitsineulesukat

Arjen perusasuste on muotoilua parhaimmillaan. Tein helpolla ohjeella kauniit pienet villasukat vauvalle helmineuleella. Jatkoin samaa teemaa kuin Kuopus -lapasissa joiden ohje. Nyt saan vihdoin ja viimein blogattua nuo tekemäni pitsineulesukat, jotka ehtivät. Ne oli helpot kun oppi muistamaan mallikerran ulkoa! Punaiset pitsisukat in the book. Helpot ja nopeatekoiset pitsisukat vuoden. Neulo ihanan lämpimät villasukat.

Yksinkertainen kirjoneule on näyttävä kolmella värillä neulottuna. Neulo helpot putkisukat herkullisissa karkkiväreissä. Kommentoi juttua: Varaudu viileään säähän ja neulo villasukat lapselle. Denna pin hittades av Mb Mattsson.

Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest.