Helpoin kiitospäivän illallismenu toistaiseksi

Kyllä, sinä Voit Tarjoilla herkullisen kiitospäivän illallisen ilman, että vietät koko viikon (tai edes koko päivän) keittiössä. Tämän nopean ja helpon kiitospäivän menun avulla voit nauttia yksinkertaista mutta maukasta ruokaa… Ja Nauttia myös ajasta vieraiden kanssa. Joten anna mennä vain: Nuku pitkään, katso kiitospäivän paraati ja valmistaudu kaikessa rauhassa. Näiden helppojen reseptien avulla kiitospäivän aterian suunnittelu on lastenleikkiä, suunnittelitpa sitten aterian kahdelle tai suurelle joukolle.

Toimittajan vinkki: Vähennä kiitospäivän stressiä aloittamalla ajoissa. Seuraa kiitospäivän lähtölaskentasuunnittelijaamme, jotta juhlapäiväsi sujuu täysin ilman hikeä.

Helppoja ja nopeita kiitospäivän illallisreseptejä.

Tee juhla-aterian valmistamisesta nopeaa työtä näiden helppojen kiitospäivän reseptien avulla:

    Pääruoka: Sivuruuat: Pikakeittoa haudutettua kanaa: Pikakeittoa haudutettua kanaa: Sivuruuat: Kirsikka-omenasalaatti: Punainen curry-limetti-bataattikeitto Lisukkeet: Punainen curry-limetti-bataattikeitto: Sivuruuat: Karpalo-siika-ruokakastike: Jälkiruoka: Juustoinen perunamuusi Goudan ja rapean pancettan kera: Pannukakku: Helppoja kurpitsapiirakka-muffinsseja

Katso kuvat ja lisätietoja kustakin ruokalajista alla.

Helpoin kiitospäivän illallismenu toistaiseksiBlaine Moats Salaatti: Salaatti: Kirsikka-omenasalaatti

Alusta loppuun: 25 minuuttia

Tämä syksyinen salaatti on täydellinen alkupala nopeaan kiitospäivän ruokalistaan. Ruusukaalien, kirsikoiden, omenoiden ja saksanpähkinöiden makukerrokset saavat sen maistumaan kuin gourmet-ravintolasta!

Valmisteluvinkki: Leikkaa ruusukaalit mandoliinilla ohuiksi viipaleiksi.

Hanki resepti: Kirsikka-omenasalaatti

Helpoin kiitospäivän illallismenu toistaiseksiCarson Downing Keitto: Bataattikeitto: Punainen curry-limetti-bataattikeitto (Punainen curry-limetti-bataattikeitto)

Alusta loppuun: 35 minuuttia

Vatkaa tämä maukas kookosmaitopohjainen keitto nopeaksi alkuruoaksi. Sen sijaan, että joutuisit hössöttämään vihannesten soseuttimen kanssa, tämä vähärasvainen kermainen keitto saa samettisen koostumuksensa vain muutaman pyöräytyksen jälkeen upotussekoittimella.

Ainesosatiedot: Oliiviöljy, korianteri ja vastajauhettu mustapippuri sopivat hyvin lisukkeeksi.

Hanki resepti: Red Curry-Lime Sweet Potato Soup

Helpoin kiitospäivän illallismenu toistaiseksiJason Donnelly Pääruoka: Lyhyesti haudutettu kana

Alusta loppuun: 20 minuuttia

Jos haluat nopean ja helpon kiitospäivän menun, mutta et ole vakuuttunut siitä, että voit lyhentää vaikuttavan pääruoan, et ole nähnyt tätä kiitospäivän kanareseptiä. Se on valmis vain 20 minuutissa ostetun paistetun kanan ansiosta! Tarjoile se runsaan rapean leivän kanssa, joka imee kaikki mehut.

Hanki resepti: Lyhyesti haudutettu kana

Helpoin kiitospäivän illallismenu toistaiseksiJason Donnelly Hedelmät: Karpalo-siika-salaatti

Alusta loppuun: 10 minuuttia

Tämä karpalo-siikunakastike valmistuu lyhyemmässä ajassa kuin kolmen suosikkikappaleesi kuuntelemiseen. Jäähdytä muutaman tunnin ajan, kunnes vieraat saapuvat, ja relish on valmis tarjoiltavaksi.

Ajan säästövinkki: Et halua valmistaa relishiä kiitospäivänä Ei hätää! Tämän relishin voi valmistaa jopa 3 päivää etukäteen ja säilyttää jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa. Haluatko valmistaa vielä aikaisemmin Pakasta jopa 6 kuukauden ajan ja sulata sitten yön yli jääkaapissa.

Hanki resepti: Karpalo-siika-vadelmasalaatti

Helpoin kiitospäivän illallismenu toistaiseksiAndy Lyons Lisukkeet: Juustoinen perunamuusi goudan ja rapean pancettan kera.

Alusta loppuun: 40 minuuttia

Aloita kahdella perunalajikkeella, lisää sitten juustoa ja vihreää sipulia (jos haluat). Ripottele valmiin ruokalajin päälle runsaasti rapeaa pancettaa. Valmista tämä helppo kiitospäivän lisuke jopa 24 tuntia ennen tarjoilua.

Hanki resepti: Juustoinen perunamuusi goudan ja rapean pancettan kera.

Helpoin kiitospäivän illallismenu toistaiseksiBlaine Moats Jälkiruoka: Helppo kurpitsapiirakka Cupcakes

Tähtäimestä maaliin: 60 minuuttia

Yhdistä kaksi suosikkijälkiruokaasi – kuppikakut ja piirakka – ja tarjoile näitä helppoja kurpitsapiirakkakuppikakkuja sen sijaan, että hössöttäisit piirakan kanssa. Runsaasti kurpitsan ja kanelin makua, ja syksyn jälkiruokahimo paranee. Päällä on jopa graham-keksejä, joten saat rapeutta, aivan kuten piirakkakuorrutteessa! Oranssi kuorrutus, jonka päällä on loraus valkoista kuorrutetta, jäljittelee kurpitsapiirakan ulkonäköä kermavaahdon kera.

Hanki resepti: Helppoja kurpitsapiirakkakakkuja

Bonus: Kiitospäivän ruokalistan suunnitteluvinkit

Älä hikoile koko marraskuuta kiitospäivän aterian takia. Istu alas ja rentoudu tänä juhlapyhänä onnistuneiden oikopolkujemme avulla.

    Suunnittele ruokalista marraskuun alussa: Valitse ruokalajit ja tee ostoslista. Hanki herkästi pilaantumattomia tuotteita säännöllisillä kauppareissuilla marraskuun alun ja kiitospäivän välisenä aikana, jotta kalkkunapäivää edeltävä ostosreissu ei rasittaisi niin paljon.Älä ujostele tehtävien jakamista: Kun vieraslistasi on valmis, määrittele tarkasti, mitä haluat osallistujien tekevän tai tuovan, ja pidä kirjaa siitä, kuka tekee mitäkin.Käy läpi reseptit ja määritä, mitkä valmistelutehtävät voidaan tehdä etukäteen: Kalkkunan sulattaminen, perunoiden kuoriminen ja muut keittiötyöt voidaan tehdä päiviä tai jopa viikkoja etukäteen.

Lisää vinkkejä kiitospäivän suunnitteluun saat kiitospäivän lähtölaskennan tarkistuslistalta.