Helmineule sukat

Sinivalkoisten pikkusukkien teko jatkuu. Olen etsinyt sitä "omaa" mallia, millä sitten olisi kiva tehdä useammat sukat. Jatka sukka osa loppuun, niin, että räjähtävä neule jatkuu pääliosassa, mutta pohja. Ohje helpon helmineuleen ja pidennetyn helmineuleen neulomiseen.

Sukkien ohje on omasta päästäni. Siirry sen jälkeen helmineuleeseen eli neulo 1.

Open langat: polvisukat broken seed

Helmineule sukat

Broken seed stitch -neule eli räjähtävä helmineule: 1. Se on broken seed stitch, eli rikottu helmineule, ei broken seeds. Molempia versioita olen kyllä tehnyt. Lanka: 7veljestä musta ja 7veljestä raitalanka: sateenkaari. Ohjeen mukaisiin naisten sukkiin, koko n. Kun neulot helmineuletta suljettuna neuleena sukkapuikoilla tai pyöröpuikolla, luo pariton silmukkamäärä. Kun neulot kahden kerroksen helmineuletta, työssä on 2 oikeaa silmukkaa vierekkäin ja 2 oikeaa.

UWA nro 8 on valmis:) Sukat pukinkonttiin räjähtävällä helmineuleella.

Villasukat matkalaukussa: voihan räjähtävä helmineule (sis

Helmineule sukat

Koko noin 38, lankana Nalle valkea ja Kukkaketo. Tässä videossa opitaan helmineuleen neulominen. Toimii hyvin pidempi vartisissakin sukissa, koska varresta tulee jonkin verran joustava. Mahtava tilaisuus saada jämälankakeriä käytettyä, vain. Sukkiin näyttävyyttä ilman kirjoneuletta. Tässä ois parin viime päivän tuotos. Kesken on nyt ainakin parit sukat ja lovikkaat eikä ne maistunut.

Siinä neulotaan kahdella erivärisellä langalla, toisella helmineuletta ja. Nurjalla kerroksella neulotaan oikeat nurin ja nurjat oikein. Tässä oli 40s, lankana sama Novitan Keto valkoisena ja keltaisena ja puikot oli 3mm. Syksyn mittaan olen innostunut neulomaan helmineuleesta jos. Kauneimmat sukat saa, kun yhdistää yksiväriseen lankaan kirjavaa lankaa. Rikottu helmineule on hyvin yksinkertainen, mutta näyttävä malli.

RIKOTTU HELMINEULE – SUKAT Lanka: Schoppel Wolle Zauberball ja Novita Tico Tico yht. Neulo kerran sukan ympäri kaikilla sukan silmukoilla. Kantapää neulotaan helmineuleena vaaleanpunaisella langalla käyttäen 1. Näin joululomalla kuvia broken seeds eli rikottu helmineule -sukista ja.

Suvikumpu: nappivarsisukat

Helmineule sukat

Heti kun näillä langoilla aloin kokeilla helmineuletta, saivat sukat nimensä. Näistä tuli Sumuisat, koska pinnasta tuli mieleen sumuinen. Ja tämä väri yhdistettynä rikottuun helmineuleeseen taas saa aikaan. Sukkatossut, vauvan lenkkarit ja.

Novita 7 Veljestä: Martanseppele- sukat Suunnittelija Liisa Pesonen Koko naiselle. Räjähtävä helmineule – sukat ja Pihla-pipo. Tavoitteenani oli valmistaa useita pareja sinivalkoisia. Neulo helmineuletta, eli joka toinen silmukka nurin ja joka toinen oikein.

Seuraavalla kerroksella aloita päinvastoin eli neulo alla olevan oikean. Oletko ikinä kuullut tai kokeillut yhdistää rikottua helmineuletta sukkiin tai lapasiin, tai johonkin muuhun neuleeseen? Helmineuleessa joka toinen silmukka neulotaan oikein ja joka toinen nurin. Helmineuleen tilapäinen myyntipiste löytyy erilaisista tapahtumista kuten.