Heiluriovi saranat

K-Raudasta laajasta saranavalikoimasta löydät erikokoiset ja -väriset saranat kaikkiin tarpeisiin, oli kyseessä sitten pienempi nikkarointi ja isompi korjausprojekti. Saranat – Oskarin Helat Oy, Turku. Laakeroitu sarana, 115 tai 130 mm, huomaa kätisyys. Meillä on tarjota laaja valikoima saranoita erilaisiin käyttötarkoituksiin sekä talon ulkopuolelle että sisäpuolelle.

Hitsattava nostosarana 60mm 2kpl liukulaakerilla. Olemme lisänneet italialaiset Bommer heilurioven saranat varastovalikoimaamme usean vuoden tauon jälkeen.

Heilurioven sarana hbo (p)12616 10

Heiluriovi saranat

Nyt pituudet alkaen 75 mm aina 175 mm saakka. Kestävät saranat käyttötarpeen mukaan. Kalusteoviin sopivat saranat ja ulko- oviin murtosuojatut saranat. Valikoimassamme kaikki tyypit, mallit ja värit tarvittavin.

Mainittu maksimi painoraja on laskennallinen. Pianosaranoita, hitsattavia saranoita ja muita saranoita edullisesti Lakkappäält. Sopii oville joiden leveys on max.

Myydään heilurioven saranat

Heiluriovi saranat

Haat, salvat ja saranat saat varmasti edullisesti Bauhausista. Myös verkkokaupasta, nopealla toimituksella, katso jatkuvasti kasvava valikoimamme! FENDOOR- heiluriovet ovat ominaisuuksiltaan ylivoimaisia. Palautusjousikoneisto ja pinta-asennettavat saranat ovat vakiotoimituksessa sähkösinkittyä terästä.

Mikäli kyseessä on lasi-lasi-asennus, heiluriovi kiinnitetään kiinteään. Ovilevyn kiinnitys saranaan on tehty anodisoidun alumiinihaarukan avulla. Saranoista toinen ollut käytössä, mutta toinen uusi. Alumiinipuitteen pulttisarana (holkkipuoli). Oven reuna oli keskivaiheelta tummunut harmaaksi. Läpinäkyvä, vahva ja huoltovapaa heiluriovi.

Sarana testattu kertaa, eikä siinä ole esiintynyt. Lisää muistilistalle Poista muistilistalta. Sisäovessa säädettävät symmetriset saranat. Premium quality tempered safety glass. Clear Glass for fast and environmentally friendly.

Heiluriovi SA – kromatut profiilit.

Rakennushelasto oy on instagram: “heiluriovet talveksi kuntoon

Heiluriovi saranat

Upean näköiset kevyet heiluriovet tuomaan tunnelmaa ja näyttävyyttä sisustukseen. Saluunan ovet sisältävät myös saranat! Meiltä saat myös saranoita erikseen. Flip- Flap Doors, heiluriovet, Kylmätilaratkaisut, Cold Store Systems. Asukasopas – Tee se itse, saranoiden säätö.

Hinta 474 €) Gustavsberg SA – suora heiluriovi, kiinnitys syvennykseen Karkaistu turvalasi Kromiset profiilit 5 mm nouseva sarana Roiskelista Clear glas.