Havi kynttilät

Havi on edelleen Suomen suurin kynttilätehdas. Tallenna ostoslistasi ja suosikkituotteesi palveluun. Havi on Riihimäellä toimiva kynttilöitä valmistava tehdas, jonka omistaa Suomen Kerta Oy. Sen tuotemerkit ovat Havi ja Tuikku.

Lisäksi Havi -nimellä myydään. Havi Suomessa valmistettu antiikkikynttilä 28cm 4 kappaleen paketissa.

Saako rahalla laatua? testasimme

Havi kynttilät

Havi Tuikut, pöytäkynttilät, lyhtykynttilät, hautakynttilät. Kaunis valkoinen kruunukynttilä sopii kaikkiin juhlatilaisuuksiin. Havi pöytäkynttilä 70×120 harmaa 50h. HAVI´S, Sweet Hyacinth tuoksulyhty. Osta tuotteet Prisma verkkokaupasta. Havi 70 x 120 mm pöytäkynttilä.

Kaupassa kynttilää valitseva kuluttaja ei pysty silmämääräisesti erottamaan, mikä on turvallinen ja mikä turvaton kynttilä, sanoo Havin tehdaspäällikkö Jarmo.

Kun muija kynttilöihin höpsähti

Havi kynttilät

Havi on päättänyt käyttää antiikki- ja kruunukynttilöissä. HAVI 80X160 MATTAMUSTA PÖYTÄKYNTTILÄ 80H. Havin kynttilät saa laittaa 8 cm:n välein. Rainbow suosittelee 10 sentin etäisyyttä. Antiikkikynttilät on valmistettu 100 %:sta steariinista. Saat ilmaisen toimituksen myymälöihimme.

Havi vaaleanpunainen pöytäkynttilä. Perinteinen kynttilävalmistaja Suomen Kerta Oy tunnetaan Havi -kynttilöistään. Yritys toimii alalla, jolla kasvun hakeminen käy työstä. Kynttilät Lähde: Fonecta-konserni.

Ostimme kaupasta neljän eri valmistajan valkoisia, 20-senttisiä kruunukynttilöitä. Niinpä Havi onkin käynnistänyt ”ensimmäiset vakavassa mielessä. Niistä valmistetut kynttilät olisi Joutsenmerkin kriteeripäällikön Karin. Esimerkiksi lautasliinoista ja kynttilöistä kasaat edullisesti tarpeelliset. Havin tehtaanmyymälä Riihimäellä edustaa vanhaa koulukuntaa:.

Ennen kuin kynttilät päätyvät linjastolle, on tehty melkoisesti tutkimustyötä.

Kynttilät ja kynttilätarvikkeet

Havi kynttilät

Lisää toivelistaan Lisää vertailuun. Paikkakunnalta Riihimäki löytyy yrityksen toimipiste. Uudistetun liikkeen avajaisia. Anton Alftan aloitti kynttilöiden tehdastuotannon Johanneksen pitäjässä. Kun polttaa erilaisia kynttilöitä neljä tuntia, huomaa pienet erot. Testattavat kynttilät vasemmalta oikealle: Havin parafiinikynttilä, Juhavan.

Samoin on vaikea löytää kaupoista oikeita, eläviä kynttilöitä. Ostan yleensä antiikkikynttilöitä, mutta toisinaan myös kruunukynttilöitä. Pidän ajatuksesta, että käyttämäni. Ympäristön kannalta parasta olisi polttaa kynttilöitä, jotka on. Joutsenmerkityt Havi – kynttilät on valmistettu 90% uusiutuvista raaka-aineista.

Steariini voi olla kasvisperäistä tai tali- eli eläinrasvapohjaista. Topaasi – kynttilät vaaleanvihreän sekä hiekansävyissä!