Hauskat hääkakun koristeet

Haluaisitko sinä hääkakkuusi romanttisen, persoonallisen vai humoristisen kakkukoristeen? Meiltä löydät varmasti etsimäsi! Hääkoristeet, sydänilmapallot, konfettitykit ja paljon muita ihania teemaan sopivia tuotteita! Suuresta valikoimastamme löydät valloittavat hääkakkukoristeet!

Hauska hääkakun koriste, jossa sulhanen.

Hääkakun koriste kiipeävä sulhanen

Hauskat hääkakun koristeet

Hääkakun koriste kiipeävä sulhanen. Sain tilaukseni Kaikki kauniit näyttävät upealta hääkakun päälle. Koristeen korkeus on noin 11 cm. Perinteisesti hääkakun päällä on morsiuspari koristeena. Kakunkoriste voidaan jopa teettää morsiusparin näköiseksi hääpäivän asuja myöten tai.

Miksi "kaikki" hääkakun koristeet pitää tehdä "olen tossun"-periaatteella:DD Tai.

Maailma muuttuu: simpsoneiden rakastettu hahmo tiputetaan sarjasta

Hauskat hääkakun koristeet

Juhlakoristeet tekevät tunnelman. Ei juhlia ilman juhlakoristeita. Puuttuu: hääkakun Kakunkoristeet – Häätori. Kaunis kakunkoriste hääkakkuun.

Herkkutikut – foliosydän kulta, 24 kpl. Pakkauksessa 24 kpl herkkutikkuja, jotka sopivat loistavasti vaikkapa hääjuhlien. Hauskat foliosydämet kuppikakkuihin! Suomen suurin valikoima hääkakun koristeita ja kastekoristeita! Etsitkö persoonallista, humoristista tai romanttista kakkukoristetta juhliisi? Ihastuttava kakkukoriste hääkakkuun! Hassut ja hauskat kakunkoristeet eivät tuntuneet meidän. On ollut hauska huomata, että saatiin jälleen kerran rehellisesti sanottuna omasta mielestä paras OG-levy aikaan tiukasta aikataulusta.

BSO-tiimimme kerääntyi toimistolle viettämään peli-iltaa, jossa taisteltiin eri lautapelien mestaruuksista Hauskaa viikonloppua! Kakunkoriste Kimppakyyti kirkkoon on hauska koriste hääkakun päälle.

Edulliset kakkukoristeet verkkokaupasta

Hauskat hääkakun koristeet

Upea kakku ei välttämättä ylimääräsiä koristeita kaipaa, mutta toisaalta kahvipöydän kaunottaren huipulla nököttävä koriste on hauska perinne. Kakkukoristeen materiaali on resiniä. Tekaise hääkakun keskelle sormusrasia, jos perinteiset koristeet eivät kiinnosta. Valikoimassamme on ihastuttavia kastekoristeita, kakkukynttilöitä ja hauskoja, erilaisiin teemajuhliin sopivia koristeita. Teosta työstäessäni mietin, valmistaako kukaan hääkakun koristeita, joissa morsian, sulhanen tai molemmat.

Yksilöllinen kakkukoriste ylioppilaalle tai ammattiin valmistuneelle. Valmistujaiskakkukoriste voidaan siirtää kakusta kakkuun isommissa kahvituksissa. Täältä löydät karmivimmat kattaustarvikkeet, koristeet ja muut juhlatarvikkeet.