Hauska teatteriesitys

Seinäjoen kaupunginteatteri ja Forssan teatteri: Kaaos. Teksti on ajankohtainen, koskettava ja hersyvän hauska. En ole ikinä nähnyt mitään näin hauskaa esitystä. Hyvä esimerkki taas siitä, että komedia on lajeista vaikein. Käsikirjoitus on “tekohauska” ja väkisin väännetty.

Mahtavat mimmit ja hauska näytelmä!

Älä missaa elämystä! nämä syksyn teatteriesitykset on pakko nähdä

Hauska teatteriesitys

Tosi piristävä ilta ystävän kanssa. Algarve, Lissabonin ja Portugali tosi tuttua. Loistava teatteri-idea, sopivan pituinen väliaika ja esitys. Välitön, raikas ja täysin poikkeavan hauska teatteriesitys. Paljon hauskaa ehtii tapahtua Alarannan laivalaiturilla ennen kuin joukko tamperelaisystävättäriä pääsee lähtemään Viikinsaareen juhlimaan. Vauhdikas esitys toimi iskuntarkasti ja erityisesti lasten kannalta hienoa, että näytelmä alkoi jo ulko-ovelta (Lari ja Mari). KUpeaa työtä ja hauskaa katsomossa!

Hullu on vaikuttava, ihmeen hauska ja lohdullinen esitys.

Näytelmä joka menee pieleen katsojapalautteet

Hauska teatteriesitys

Juha Hurmeen Hullu kertoo mielen sairastumisesta ja toipumisesta. Esitys oli todella hauska, minä, mieheni ja koko muu yleisö nauroi alusta loppuun saakka. Ei liioiteltuja henkilöhahmoja, ei pikkutuhmia vitsejä vaan ihan. Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla. Kermaisen kitkerä ja törkeän hauska teatterishow palaa ohjelmistoon tekijöiden pyynnöstä! Viime keväänä ensi-iltansa saanut Vaahtoa!

Simone Aughterlony – Hahn Rowe: Biofiction. Nuoremmalle teatteriyleisölle on syksyllä tarjolla hauskoja lasten näytelmiä. Uudessa musiikkiseikkailussa Pikku Kakkosestakin tutut. Loppua kohti hauskuus, rento eläytyminen lisääntyi. Esitys on itkettävän hauska ja pohjattoman surumielinen komedia meistä, jotka olisimme mieluummin amarylliksia tai jäljelle jäänyttä kutinaa.

Osta lippu Tilaa tarjoilut Katsomokartat. Jordi Galceranin palkittu komedia Otto vai pano on tarina lainaneuvottelusta, jossa kaikki keinot ovat. Savoy- teatteri sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, Esplanadin puiston kupeessa. Henry Lewis, Jonathan Sayer, Henry Shields NÄYTELMÄ JOKA MENEE PIELEEN Järisyttävän hauska komedia epäonnisesta ensi-illasta. Kaikki mieheni on hauska ja syvältä kouraiseva, raamikas tutkielma suuresta tuntemattomasta.

Se herättää tunteita, kuten naisen ja miehen välinen suhde vain. Susanna on vahva oman tiensä kulkija: menestynyt, hauska, elämässään pitkälle päässyt toimittaja.

Syksyn 2018 ohjelmisto julki!

Hauska teatteriesitys

Eronnut ja lapseton nainen osaa nauttia.