Harsosääsket huonekasvi

Yleisimmät kodin huonekasvien tuholaiset ovat harsosääsket. Aikuiset, jo lentävät harsosääsket voi yrittää hävittää kärpäspaperin avulla. Idätin hiekkapitoisessa mullassa ja harsosääskiä lenteli ympäristössä. Ne munivat multaan ja läpinäkyvät, mustapäiset toukat järsivät pieniltä.

Ostin kaupasta kahvin siemeniä 4 kappaletta laitoin ne multiin ja muutaman viikon perästä mullassa alko käymään kuhina näistä harsosääsken.

Help! mitä vittuja nämä on?

Harsosääsket huonekasvi

Harsosääskeä ei pidä sekoittaa usein keittiössä. Sitä, mistä liejukärpäset ja harsosääsket kukkamultaan joutuvat, ei ole tarkasti selvitetty. Hyönteisten toukat viihtyvät kosteassa humuksessa. Meiltä katosivat kaikki nuo pienet pörriäiset, niin harsosääsket kuin.

Kyseessä ovat todennäköisesti harsosääsken toukat. Mustissa peitinsiivissä on kaksi punaista pistettä.

Mitä on noi pikkuseit mustat kärpäset?

Harsosääsket huonekasvi

Hyvä tuntomerkki on palle peitinsiipien alareunassa. Paras aika huonekasvien mullanvaihtoon on kevättalvi, kun aurinko herättää. Biolan – Tuotteet puutarhanhoitoon ja ekologiseen asumiseen. Puutarhatuotteet, huonekasvituotteet, parvekekasvituotteet, kompostorit ja käymälät. Pieni ja hentorakenteinen lentävä. Täällä huonekasvien hoito-ohjeita. Lihansyöjäkasveista tietoa sekä chilien.

Kokeile toukkien pyydystämistä perunan avulla. Ansa sijoitetaan huonekasvien ja taimipurkkien läheisyyteen, missä. Jo sinulla on taipumusta hukuttaa huonekasvisi hengiltä, suosittelen. Aikuiset harsosääsket eivät ole ongelma, sillä ne syövät lähinnä levää ja. Oma ongelmansa on se, että harsosääskien torjunta vaatii vähän muutakin. Kärpäspaperi lentävien hyönteisten, kuten lehtikirvojen, jauhiaisten, miinaajakärpästen ja harsosääskien.

Osa lajeista elää huonekasveilla ja.

Valkoiset madot valtasivat huonekasvini!

Harsosääsket huonekasvi

Toukat saattavat pureskella joidenkin huonekasvien juuria ja heikentää kasvien. Luonnossa kiemurrellen vaeltava harsosääskien toukkaryhmä muodostaa ns. Sen verran noita huonekasveja on, etten pysty niitä kokonaan häätämään. Tänne kerään huonekasveja tietoineen ja hoito-ohjeineen aina kunhan kerkiän. Lisään tänne ensisijaisesti sellaisia kasveja, joista minulla on omakohtaisia. Myös parin sentin kevytsorakerros kukkamullan pinnalla voi auttaa harsosääskien torjunnassa. Tunnisteet: banaanikärpäset, huonekasvit, onnenkäenkaali. Aina, kun huonekasveille vaihtaa uuden mullan täytyy noita pikkukärpäsiä.

Eli jos on huonekasveja, on harsosääskiäkin. Kirvoja suurempi ongelma ovat sen sijaan olleet harsosääsket, joita oli. Huonekasveja eikä vihanneksia ole missään. Kalanchoë blossfeldiana) on huonekasvina käytettävä mehikasvi. Kestomulta levittää veden ja ravinteet koko multakerrokseen.

Kestomulta on ihanteellisinta viherkasveille, suurille huonekasveilla ja amppeli-istutuksiin. Sisätiloihin eksyy kesäaikaan erilaisia kasvissyöjähyönteisiä ja punkkeja, jotka voivat käyttää ravintonaan huonekasveja. Kun olin saanut hätisteltyä harsosääskien toukat mutustamasta mukulaa, alkoi inkivääri kasvamaan oikein kunnolla.