Harmaat jalkalistat – ovatko ne uusi trendi?

Sisustus muuttuu jatkuvasti, erityisesti nykymaailmassa. Kirkkaat värit hallitsevat huoneita, joissa on raikkaita, puhtaita… Hetkinen, ovatko nuo harmaat jalkalistat?

Harmaat jalkalistat - ovatko ne uusi trendi?

Yrityksenä, joka valmistaa pääasiassa jalkalistoja, olemme huomanneet, että asiakkaat maalaavat jalkalistojaan yhä useammin harmaiksi perinteisen valkoisen sijaan.

Jotkut ihmiset kuitenkin vain torjuvat jalkalistat. Niitä on lähes jokaisessa talossa, ja ne ovat yleensä muodoltaan tylsiä, eikä niistä ole mitään huutavaa.

Tarjoamme kuitenkin lukuisia malleja jalkalistojen elävöittämiseksi, ja tämä voi todella muuttaa huoneen yleisilmettä. Mutta maalaamalla ne muulla kuin valkoisella värillä? Se oli lähes ennenkuulumatonta vielä vähän aikaa sitten!

Mutta jalkalistojen pitäisi olla valkoisia!

Harmaat jalkalistat - ovatko ne uusi trendi?

Valkoinen harmaa

Olemme kaikki tottuneet näkemään koskemattoman valkoisia jalkalistoja (no, myös nuhjuisia!), jotka on yleensä viimeistelty kiiltäväksi. Se ei kuitenkaan tarkoita, että niiden pitäisi olla valkoisia.

Ehkä siitä on vain tullut normi, ja sitä odotamme. Ajat ovat kuitenkin muuttumassa, ja jalkalistoista on tulossa kannanotto monille Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Valtavan jalkalistavalikoimamme avulla on helppo elävöittää huonetta ja lisätä sen luonnetta. Tarjoamme kuitenkin vakiona vain valkoista pohjamaalattua pintakäsittelyä – näin sinun (asiakkaan) on helppo maalata jalkalistat haluamallasi värillä!

Useimmat ihmiset hankkivat jalkalistat, kiinnittävät ne seiniin ja maalaavat ne sitten valkoisella kiiltävällä maalilla.

Mutta odota! Mikset rikkoisi muotia, valitsisi eri väriä ja elävöittäisi tilaa?

Miksi harmaa?

Kun valitset jalkalistojen väriä, voi olla houkuttelevaa pitäytyä vain tavanomaisessa.

Hyvä on, mutta entä jos harmaista jalkalistoista on tulossa "tavallisia"?

Aluksi harmaa kuulostaa tummalta – se on valkoisen täydellinen vastakohta. Mutta sen ei tarvitse olla sitä. Markkinoilla on tarjolla valtavasti harmaan maalin sävyjä todella vaaleasta lähes mustaan.

Harmaat seinät

Toinen osa taloa, jonka ihmiset nyt maalaavat harmaaksi, ovat seinät.

Harmaat jalkalistat - ovatko ne uusi trendi?

Jos et halua, että jalkalistat erottuvat, yksi vaihtoehto olisi maalata ne samalla harmaalla kuin seinä.

Tämä auttaisi niitä sulautumaan ja antaisi myös illuusion siitä, että katot ovat korkeammat, mikä puolestaan saisi huoneen näyttämään suuremmalta kuin se todellisuudessa on.

Vastakkaiset värit

Nykyaikaisissa sisätiloissa on usein kirkkaanvärisiä seiniä. Miksi et siis korostaisi tätä entisestään?

Jos väri on vaalea, tummanharmaat jalkalistat luovat kontrastia ja saavat seinät näyttämään rohkeammilta ja vaaleammilta.

Harmaat jalkalistat - ovatko ne uusi trendi?

Jos olet valinnut tummia värejä (mutta silti kirkkaita värejä), vaaleanharmaat jalkalistat saattaisivat luoda miellyttävän esteettisen lopputuloksen.

Eri sävyjen käyttäminen

Olet valinnut harmaat jalkalistat, mutta pelkäät, että valkoinen seinä olisi liian raju värimuutos.

Yksi idea olisi maalata seinät vaaleammalla harmaan sävyllä. Tämä auttaisi värejä virtaamaan toisiinsa pehmeämmin.

Vaikka se ei olisikaan yhtä rohkea, se auttaisi silti korostamaan jalkalistoja, jolloin niistä tulisi piirre sen sijaan, että ne sulautuisivat seiniin.

Näyttää puhtaammalta pidempään.

Valkoiset jalkalistat likaantuvat melko nopeasti jalankulun ja ilmeisen vaalean värin vuoksi.

Jos valitset tummemman harmaan sävyn, naarmut ja naarmut näkyvät vähemmän ja ne näyttävät yleensä puhtaammilta pidempään ilman, että niitä tarvitsee itse asiassa puhdistaa!

Maalaatko siis jalkalistasi harmaaksi?

Toivottavasti olemme antaneet sinulle hieman tietoa harmaan värisistä jalkalistoista.

Siitä on nopeasti tulossa sisustustrendi, eikä se näytä merkkejä hidastumisesta lähiaikoina.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä tai jätä kommentti.