Haklift talja

Tutustu laajaan valikoimaan kotisivuillamme ja ota yhteyttä, tervetuloa! Ota yhteyttä palvelevaan myyntiimme ja tutustu valikoimaamme! Tarraimen avulla voidaan ripustaa esim. Tarrainta voidaan käyttää myös nostoon.

Lompakkotalja alumiinirungolla 1,6 t. Laadukas lompakkotalja alumiinirungolla nostoon ja vetoon.

Lompakkotalja alumiinirungolla 1

Haklift talja

Taljassa ei ole köysirumpua, vaan vaijeri kulkee taljan läpi. Haklift battery operated electric chain hoist 250 kg. Taljaa voidaan käyttää myös vetotaljana. Myös muut nostokorkeudet nopeasti toimitettuna. Koukussa on pisteet, joiden avulla kenen tahansa on helppoa.

Etusivu » Taljat ja siirtovaunut » Sähköketjunostimet. Haklift akkukäyttöinen sähköketjunostin 500 kg. Taljan mukana tulee säilytyspussi, joka.

Ketjuviputalja ylikuormasuojalla 0

Haklift talja

Vankalla kokemuksella Haklift Oy on alansa johtava nosto-, kuormansidonta- ja materiaalinkäsittelyratkaisujen toimittaja Suomessa. Koukut on varustettu leikarilla ja vahvalla salvalla. Erittäin pienikokoiset ja kevyet taljat mm. Saksassa valmistettu Liftket sähköketjunostin moottorivaunulla. Talja on kaksinopeuksinen ja suojausluokka tuotteelle on IP55. Erikoismittoja nostokorkeudelle. Taljat ovat kooltaan normaaleja viputaljoja. Laaja valikoima taljoja (ketju-, vipu-, vaijeri- ja hihnatalja) ja taljojen liikutteluun siirtovaunut vaativiin kohteisiin ja harrastajille nopealla toimitusajalla.

Pyörissä kestovoidellut kuulalaakerit. Taljan tai nostimen kiinnitys työntösiirtovaunuun tapahtuu joko suoraan vaunun silmukkaan koukusta tai sakkelin avulla. See who you know at Haklift Oy, leverage your professional network, and get hired. Taljat sopivatkin erinomaisesti kaiken laisiin asennustöihin, jolloin taljan. VIPUTALJA ABT 250kg 3mMonipuolinen ja korkealaatuinen talja ammattikäyttöön!

Laadukkaat siirtovaunut suoraan maahantuojalta. KETJUVIPUTALJA 500KG 3M HAKLIFT ABT – Ketjuviputalja räikällä. Taljat testattu 1,5 kertaisella kuormalla työkuormaan nähden. Tämä ohjekirja kertoo kuinka taljaa tulee käyttää ja miten sitä tulee huoltaa.

Lue tämä ohjekirja ennen käyttöä ja säilytä hyvässä tallessa.

Nostoluokitellut vanttiruuvit

Haklift talja

Nostimet, taljat ja siirtovaunut ». Hakutulokset hakusanalla " HAKLIFT – Taljat ja siirtovaunut". Tuotekoodin mukaan: suurin ensin, Tuotekoodin mukaan: pienin ensin.