Fiskars solid harja

Monikäyttöinen pihaharja käytävien, patioiden ja muiden pihan alueiden lakaisuun. Leveällä työnnettävällä harjalla lakaiset tehokkaasti laajalta. Puhdistaa suuretkin alueet nopeasti ja käyttäjää. Rappu- ja parvekeharja Vs- Harja Varrella.

Erilaiset harjat, pesimet ja lakaisukoneet pihamaan siivoukseen Bauhausista.

Katuharja fiskars solid 1003467 monitoimi

Patioharja on hellävarainen harja aroille puupinnoille, kuten terasseille jakiillotetuille lattioille. Leveä harjaosa ja pehmeät harjakset mahdollistavat optimaalisen. Fiskarsin valikoiman harjojen avulla puhdistat vähällä vaivalla pihan ja puutarhan: etuoven edustan, jalkakäytävät, ajotiet, autotallin, portaat ja puulaatat. Terassiharja on yksi tärkeimmistä ja käytetyimmistä. Kiinnitä vaihtovarteen haravan lapaosa ja tuote on. FISKARS SOLID MONITOIMIHARAN LAPA – Harjat ja haravat.

Kotimainen perinteinen katuharja moniin töihin.

Fiskars solid monitoimiharja

Fiskars solid harja

K-Raudasta löydät harjat ja luudat pienien ja isojen kiinteistöjen hoitoon. Osta Lehtiharavan varsi Solid 160cm helposti. Fiskarsin taloustavarat ja puutarhatyövälineet ovat maailman parhaimpiin kuuluvia. Fiskars SnowXpert – harja ja -jääraappa. Katuharja 40cm alumiinivarrella Sorex. Solid pop up säkki puolestaan on kevyt kantaa mukana rikkaruohojen talteen.

Viimeksi saatu Solid XL lehtiharava oli omaan käyttööni hitusen liian kookas ja raskas. Veikkaan, että tällä harjalla pyyhkäisee lumetkin portailta oiken näppärästi. Our new garden tools from Fiskars. FISKARS -QuikDrill-puutarhakairan-tera-150mm Outlet. Mappi, kapea 40 – 50 mm – Systema verkkokauppa.

CLEAN TOP,Systema verkkokauppa. Katso FISKARS -tuotteet verkkokaupassamme. IKH:lta laaja valikoima tuotteita ja nopea toimitus! Ympäristöystävällinen vaihtoehto suolalle ja hiekalle. KUNGS MAX-IS LUMIHARJA JÄÄRAAPALLA.

KUNGS KUNGS TELE-IS LUMIHARJA ROOSA. Kaksitoiminen, harja ja raaputusosa, puuvarsi. Motonet hakutulokset, auto varaosat löydät varaosahausta. Funktsionaalne vahend kõrvaldades autolt lume. Kompaktne disain ja sobib ideaalselt igasse autosse. Valmistatud vastupidavast struktuurist.

Hinta 9,99 € Pää Solid-pihaharjalle M. Tällä lakaiset pihastasi lehdet ja muut roskat tehokkaasti ympäri vuoden. Ei kuulu tämän myymälän valikoimaan. KUNGS SNÖ-IS LUMIHARJA JÄÄRAAPALLA. KANTOSEN METALLI HARJATELINE SINKITTY. Si Seinään Kiinnitettävä Wc- Harjateline Nord.

MAKO PP-MIX PRO KATUHARJA 40 CM, JÄYKKÄ HARJAS. WC- harjan varaharja Cool-Line.