Euran pirtti tapahtumat

Ryhmille tilauksesta: Euranrinkilä- ja pullakahvit 5e: myös euranrinkilöitä kotiin viemisiksi. Pirtin esittelyä ja käsitöiden. Romanttinen, historiallinen juhlapaikka Euran keskustassa. Näyttelyt: Hetki Jalmari Karhulan jalanjäljissä, Perinneryijyt, Aino Ollonqvistin ja Raija Aaltolan. Euran Pirtti, Sorkkistentie 8, Eura. Yhdyshenkilö: Tarja Ala-Hakula p. Tapahtuma tagia: joulumyyjäiset.

Tervetuloa Yhdistyksemme tarkoituksena on eläkeläisten ja eläketurvaa tarvitsevien henkisten ja aineellisten etujen valvominen sekä heidän sosiaalisen. Euran pirtillä voidaan järjestää monenlaisia juhlia ja tapahtumia. Muistikerho kokoontuu joka kuukauden kolmas torstai klo 14. Aivojumppaa ohjaa Sirkku Jaakkola. Kuntosaliryhmä aloitti syksyn innokkaana. Aiheina metsäverotus ja puukauppa.

Koulutusta mehiläistuotteista Eurassa 8. El채m채채 ja tapahtumia pitkin vuotta Eurassa. Näyttelyt: "Rippiristin kertomaa" Euran Nuorisoseura 130v Taiteilijana Merja Ahtola "Kollaaseja". Käsitöiden myyntinäyttely Euranrinkilöitä ja. Yhdessä seurakuntalaisten parhaaksi. Valmistamme rinkilöitä myös tilauksesta sekä erilaisiin tapahtumiin. Pyhäjärven rannalla, Myllyojanlahdessa.

Käytettävissä on iso mökki keittiöineen, saunatilat, ulkotakka sekä grillikatos. Koko perheen uudenvuoden avaustapahtuma. Tilattavia tapahtumia ja kursseja. Jäsenlistat tarkistettavaksi sihteereille. Isäntänä toimii Euran kunnanjohtaja ja sukumme jäsen Juha. Juha Majalahti kertoo Eurasta ja opastaa meidät päivän tapahtumiin. Karjalan Liiton Satakunnan piiri ry.

Tule mukaan – muista ilmoittautua. Kustannustehokas taimikonhoito, Eura 26. Paikkakunta: eura keskusta, euran pirtti. Osallistuminen muiden yhdistysten järjestämiin tapahtumiin ja kutsuihin.

Pelikerho kokoontuu Pikku- Pirtillä erikseen sovittuna aikana. A-Katsastus Oy, Euran Rengas Oy, J. Mainostetaan tapahtumaa paikallisesti, kutsutaan ihmisiä mukaan ja. Jyrki Pirttimäki laulaa ja soittaa. Eura, euran pirtti syntymäpäivät Lauantai 28. Rauma, Mustan pitsin yö Lauantai 26. Ulvila, Pub Karhunpesä muu tapahtuma Lauantai. Luomuvihannesviljelyn pellonpiennartilaisuus, Eura. Saman luokan miesten nelinpelifinaali käytiin kuin kotikolossa, sillä voittoa hamusivat Euran omat pojat Ilkka Aaltola ja Jukka Pirttimäki sekä.

Päivän ohjelmassa oli vierailu Euraan, Kauttuan Ruukinpuistoon, Huittisiin sekä. Tarjoamme yksilöllistä ohjelmaa kaikenlaisiin juhliin ja tapahtumiin. Euran urheilukenttää kiertävä 9-väyläinen puistorata. Herkkuja on siellä monenlaista ja lahjoja vauvasta vaariin.