Etulasien tummennus

Suomen laki määrittelee selkeästi säännöt, joiden rajoissa autojen ikkunoita saa tummentaa. Tästä artikkelista löydät kaiken autojen tummennuskalvoja. Tämä opas kertoo yksityiskohtaisesti, miten auton lasien tummennus tehdään onnistuneesti itse. Klikkaa ja vältä uusintayritykset!

Ikkunoiden tummennus antaa suojan naarmuja vastaan ja suojaa auton sisätilat auringon ultraviolettisäteilyltä.

3m auton lasien tummennus

Auton lasien tummennus 10 vuoden takuulla! Kuvittele, että muutaman tunnin odotuksen jälkeen on ajoneuvosi ulkoilme erilainen. Onko lautalaisilla kokemusta etulasien tummennuksista. Tuli katsastuksessa huomautusta auton etulasien tummenuksista.

Yhdysvalloissa jotkin osavaltiot kuten Kalifornia ovat laillistaneet etusivulasien ja tuulilasien tummennukset, kunhan lasien valonläpäisykyky jää yli 70. Käsittääkseni autojen etulasien tummennukset ovat laittoimia jossei ole tehty tehtaalla. Omassa autossani kuitenkin entinen omistaja oli.

Auton etusivulasien tummennus

Minkälaisia kokemuksia lasien tummentamisesta? Suunnitelmissa ollut kalvottaa ässän lasit, myös edestä, vaikka ilmeisesti laitonta? Lasien tummennus 30 postausta 11. Lasientummennusta Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä.

Hoidamme lasientummennukset automerkistä riippumatta. UV-säteily vahingoittaa auton sisustusta. Ajan mittaan sisusta haalistuu ja muuttuu hauraammaksi. Auringonsuojakalvo imee itseensä 99% tästä haitallisesta. Katso sivuiltamme mieleisesi vaihtoehdot ja ota yhteyttä! Lain mukaan auton etusivuikkunoita ei saa tummentaa minkäänlaisella kalvolla. Mutta kumminkin paljon näkyy vanhemmissakin autoissa.

Satagrafia asentaa auton lasien tummennukset Porin ja Kokemäen toimipisteissään. Tummennuskalvoilla on useita etuja, lue niistä lisää ja pyydä tarjous! Ihan sama vaikka laitat 3M:n kalvot, tummennukset ne on silti ja laittomat. Olen kerran laittanut erikoisluvalla yhdelle pariskunnalle kalvot.

Eli miten se tehdään sillai fiksusti, että ei jää ilmakuplia tms.

Auton lasien tummennus – kilpailuta paras

Etulasien tummennus

Kokeneemmat kertokaa hyvät vinkit. Valmiiksi leikattu aurinkosuojakalvo autoon elinikäisellä takuulla. Eikö automalliasi löydy luottelosta? Käytämme kahta korkealaatuista kalvon merkkiä: SolarScreen ja Johnson. Tummennukset laadukkailla 3M ikkunakalvoilla. Auton yliteippaukset, Tuulilasin korjaus, Ikkunoiden tummennus. OLEMME VAKUUTUSYHTIÖIDEN SOPIMUSKORJAAMO: Tuemme.

Laatufiksi Komulainen puhdistaa autosi sisä- ja ulkopinnat helposti ja vaivattomasti. Teemme myös pienet maalipinnan korjaukset. Haluaisitko tummentaa autosi ikkunat? Vai miellyttäisikö kenties kiiltävä pantterikuvioitu maalipinta? Aivan mitä tahansa autolleen ei sovi tehdä. Mikä saa aikuisen miesautoilijan laittamaan autonsa takaikkunoihin naurettavan näköiset lasten aurinkosuojat eikä lasien tummennuksia? Hanki meiltä auton lasien tummennukset, tummennuskalvot, kiveniskukalvot autoon ja moottoripyörään.

Tutustu tästä palveluumme ja kysy hintaa. Kaikkien ikkunoiden tummennus (Tuulilasi 45% ja loput ikkunat 18%). Etulasien tummennukset aina asiakkaan vastuulla. Takalasien tummennuksen yhteydessä 89% asiakkaista ottaa myös etulasien tummennukset.

Autolasien tummennukset Kouvolassa, 7v takuu, kaupanpäälle auton pesu, teemme.