Etävanhempi matkakulut

Laissa ei ole erikseen säännelty sitä, kumpi vanhemmista vastaa lapsen tapaamisesta aiheutuvista matkakuluista. Matkakulujen jakautuminen vanhempien. Olen siis lapsilleni etävanhempi ja saan lapsilisät ja elatusmaksut mutta. Lasten tapaamisista aiheutuvat kulut 9 postausta 23. Valvottujen tapaamisten matkakulut 2 postausta 12.

Liite lastenvalvojalta 10 postausta 19. Lisää tuloksia kohteesta kysykelasta. Elatusmaksua määritellessä huomioi, että tapaamisista voi syntyä kuluja, jos lapset asuvat kauempana toisesta vanhemmasta, miten matkakulut otetaan. Jos ja kun etävanhempi muuttaa usean sadan kilometrin päähän, kenen. Tapaaja noutaa ja palauttaa lapsen ja maksaa niin matkakulut kuin. Kohtuutonta minusta vaatia että etävanhempi vastaisi yksistään matkakuluista. Julkisten kulkuneuvojen käyttökö. Onko täällä sellaisia eronneita, joiden lapsilla pitkä matka isän.

Yhteishuoltajuus: lasten matkakulut viikonloppuisin. Kertoisiko joku asiasta tietävä, mitä laki sanoo tästä? Ei kai silloin mitään kulujakaan lapsista ole, jos ovat muualla joten miksi maksaa elatusta tuolta ajalta? Löydät tältä sivulta lastenvalvojilta usein kysyttyjä kysymyksiä.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, saat yhteyden lastenvalvojiin Oulun Omahoitopalvelun. Ettei jää vain sinun kontollesi matkakulut. Lapsen tapaamisista ja ruokailusta syntyvät kustannukset. Kuinka monta yhteistä, alaikäistä lasta lähi- ja etävanhemmalla on? Vankilavierailuista johtuviin matkakuluihin voi hakea täydentävää tai ehkäisevää. Verokorttia varten ilmoittamasi matkakulut siirtyvät suoraan esitäytetylle veroilmoitukselle.

Taydentavan_ja_ehkaisevan_toimeentulotuen_soveltamisohjee. Matkakustannukset sukulaisten luo, vapaa-ajan matkakulut, asiointimatkat ja matkat. Kela myöntää etävanhemmalle lapsen tapaamisesta aiheutuvat. Esimerkiksi erotilanteissa vähennys myönnettäisiin myös niin sanotulle etävanhemmalle, jos vanhemmilla on yhteishuoltajuus. Ensi- ja turvakotien liitto ry, Etävanhempien liitto ry. Vastaus kirjalliseen kysymykseen etävanhemman toimeentulotuen määrästä ja.

Myös etävanhemman asunnottomuus on lapsille vaikea asia. Elatusmaksuissa huomioidaan myös se, miten paljon lapset ovat etävanhemmalla ja millä tavalla lasten matkakulut tapaamiselle jaetaan. Etävanhempi = elatusvelvollinen, joka ei asu lapsen kanssa. Etävanhemman tulot eivät nosta toimeentulotuen varassa elävien lasten elintasoa, koska saadut. Yleensä kunnat ottavat myös matkakulut menoina huomioon. Lasten asuessa yleensä äidin luona, on myös etävanhemman otettava lapset huomioon. Mieluummin maksaisin hieman vähemmän elatusmaksua, matkakulut.

Lainsäädäntö ei tunne käsitteitä lähi- ja etävanhempi tai lähihuoltaja. Sillä seurauksella, että moni etävanhempi kokee joutuneensa vain. Toisaalta voi olla myös tilanteita, joissa etävanhempi tapaa lastaan hyvin. Jos etävanhempi vaatii tämän luonapitovähennyksen huomioimista.

Kun välimatkat ovat pitkiä eikä ole varaa matkustaa etävanhemman tai isovanhempien luo, voi saada tukea matkakuluihin. No mitäpä voi enää etävanhempi – palkata asianajajan, joka varmasti maksaa aika paljon!