Erilaisia palmikkoohjeita

Palmikkoneulos erilaisista kapeista palmikoista. Tästä löydät valikoiman lähikuvia erilaisista DROPS ohjeissa käytetyistä. Tästä löydät lähikuvia DROPS malleissa käytetyistä eri ohjeista ja mallineuleista. Katso kuvista, miten neulot vasemmalle ja oikealle kiertäviä palmikoita.

Neulo 4 silmukalla oikeaa ja niiden väliin nurjaa.

Koristeellisia joustinneuleita sukan varteen

Ohje kolmella letitettyyn neulepalmikkoon:. Tuli tarpeeseen, kun neuvon juuri ystävälleni erilaisten palmikoiden. Tästä jutusta löydät erilaisia ohjeita, joilla voit neuloa tavallista koristeellisempaa joustinneuletta suljettuna neuleena. Joustimet sopivat esimerkiksi villasukan. Erilaiset muunnokset tehdään muuttamalla kiertyvien silmukoiden. Kuvalliset perusohjeet palmikon tekemisestä löydät esimerkiksi täältä.

Voit neuloa palmikoita myös ilman apupuikkoa.

Katso ohjeet palmikon neulomiseen

Erilaisia palmikkoohjeita

Videossa näet miten teet oikealle ja vasemmalle. Varsinkin huiveissa palmikot kannattaa neuloa kaksipuoleisina. Mitä paksumpi lanka, sitä muhkeampi palmikko. Kapeassa nyörimäisessä palmikossa on 2 silmukkaa.

Yksinkertainen vasemmalle kiertyvä palmikko – katso video:. Mirja Marsch tekee taidetta sekoittamalla monia erilaisia materiaaleja ja tekniikoita. Palmikoiden neulominen onnistuu vaivattomasti ylimääräisen sukkapuikon tai palmikkopuikon avulla. Seuraavassa ohjeessa palmikot on neulottu kuudella silmukalla. Kokeile kaksi erilaista neuleohjetta.

Se on valepalmikkoa hieman työläämpi, sillä palmikon neulomiseen tarvitaan. Erilaisten kuviopintojen lisäksi sukanvartta voi piristää myös väreillä. YouTubesta löytyy selkeitä ohjevideoita (tasona neulottuna tosin). Kerroksen vaihtumiskohta on aina puikkojen I. Parhaiten keino toimii pienien, noin neljän silmukan levyisien palmikoiden kanssa.

Tässä ohjeessa esitetään kaksi tapaa tehdä 2×2-palmikonkiertoja:.

Lahoa rautaa: klassiset palmikko

Erilaisia palmikkoohjeita

Tässä yksinkertainen ohje siihen kuinka palmikko neulotaan. Tarkoitettu niille joille puikot ja lanka ei ole niin hirveän tuttuja. Sehän antaa kuitenkin vain mahdollisuuden pitää erilaisia ihastuttavia päähineitä Nyt olisikin tarjolla ohjetta baskeriin. Tämä ranskalaisia vivahteita sisältävä.

Ohjetta mun harmaaseen oversizepalmikkoneuleeseen on kyselty niin. Palmikko kiertyy vasemmalle, jos silmukat jätetään odottamaan työn eteen. Ryhmittelemällä reikiä eri tavoin saadaan aikaan erilaisia reikä- ja pitsineuleita. Ohjeita ja vinkkejä intarsian neulomiseen. Palmikko -lapaset eivät ole millään tavoin vaikeat, ainoastaan yksi rivi. Kiitos ohjeesta:) oli pakko kokeilla palmikkoa ja ihan hyvät tuli. Oletteko muuten huomannet kuinka heti langassa on erilainen tuntuma. Tunnisteet: novita, ohje, palmikko, palmikkosukat, polvisukat, tupsut.

Solmi langat toisesta päästä nipuksi ja teippaa nippu pöytään kiinni. Palmikoita erilaisista langoista tehtynä. Tästä kirjasta löydät upeimmat palmikot kevään ja kesän morsiammille. Myös erilainen lanka voi vaikuttaa asiaan.

Palmikot ovat näyttäviä, mutta niiden neulominen on yllättävän helppoa. Neuletekniikoihin perehdytään kuvallisten ohjeiden avulla ja.