Erikoisteräs oy

Y-tunnus, toimitusjohtaja ja taloustiedot. Toimitamme eri käyttötarkoituksiin soveltuvia erikoisteräksiä, kuten ruostumattomia, tulenkestäviä tai iskukarkenevia teräksiä, nopeilla toimitusajoilla suoraan. Olemme suomalainen perheyritys, jolla on yli 80 vuoden kokemus työkaluterästen ja muiden erikoisterästen kaupasta ja lämpökäsittelystä. Lämmönkestäviä paineastiateräksiä, tulenkestäviä teräksiä ja nikkeliseoksia.

Erikoisterästen ja metallien toimittaja.

Inbux oy ab erikoisteräkset

Tämä voi johtua seuraavista syistä: Yritys ei ole. Vastuuhenkilöiden tietoja ei ole saatavilla verkkopalvelustamme. Kymenlaakson laajin terästuotevalikoima suoraan hyllyssä. Valikoimassamme myös erikoisteräkset, teräslevyt, vanerit ja tarvikkeet.

SSAB on maailmanlaajuisesti toimiva pohjoismainen ja yhdysvaltalainen teräsyhtiö. Yhtiön lisäarvoa tarjoavat tuotteet ja palvelut on kehitetty tiiviissä.

Dr steel oy – erikoisteräkset ja erikoismetallit varmasti ja luotettavasti

RAAKA-AINEET, PUOLIVALMISTEET JA KOMPONENTIT SUOMEN TEOLLISUUDELLE Oy Inbux AB, aikaisemmin K. Buxhoeveden Insinööritoimisto. Yhteystiedot: Heikki Ailisto, VTT Oy. Tukirankana vankka erikoisteräs -osaaminen joka pohjautuu alueen terästehtaisiin ja. BE Group tarjoaa laajan valikoiman kauppateräksiä, teräsputkia, erikoisteräksiä ja ruostumattomia teräksiä sekä alumiinia.

Tarjoomamme koostuu tuhansista eri. Myyjänä on yhtiöitten toimitusjohtaja Harri Leinonen, joka. Katkaisulaikka ruostumattomalle teräkselle. Laadut: DC01- DC04, DX51 – 54. SSAB on tehnyt sopimuksen Oy Kontino AB:n kanssa. Nyt tehty sopimus antaa Kontinolle oikeudet Raex- kulutusteräslevyjen ja -arkkien varastointiin ja jakeluun.

Toiminta-ajatuksenamme on toimittaa materiaalit varmasti ja luotettavasti. Metores Oy on metallin ja teräksen myyntiin ja maahantuontiin erikoistunut. SARAKA- kuljetussäiliöt ja teleskooppivalurännit valmistetaan erikoisteräksestä – joka lujuutensa ja keveytensä ansiosta – takaa markkinoiden parhaan.

Liekkien leikkiä pimeneviin syysiltoihin

Erikoisteräs oy

Asiakasegmentteihimme kuuluvat meri- ja. Nordinox Steel Oy on Ulvilassa Toimiva erikoisteräksen myyntiin erikoistunut yritys. There are no stories available. Uddeholm Bure on erikoisteräs työvälinepitimiin. Ksteel Oy myy terästuotteita Palokassa. Rakennesuunnittelu: Insinööritoimisto Heikki Möttönen Oy Julkisivu-urakointi: Inlook Oy Taideseinän erikoisteräs: Terästarvike Oy. Kehitysprojektin avulla Stairon Oy onnistui parantamaan hitsausprosessien laatua. AISI-410 terästä rockwell asteikolla 48 – 50.

Meiltä saatte suoraan varastosta erikois- ja jousiteräksiä sekä metalleja monenlaiseen tarkoitukseen. Teräsrenki Oy on erikoisterästen ja metallien toimittaja. Karhulan Valimo Oy valmistaa Kotkan Karhulassa vaativia erikoisteräs – ja rautavaluja. Yhtiö työllistää 73 työntekijää ja 18 toimihenkilöä. Raahen Terätuote Oy, R-taso Oy, Telatek Oy, PR Rolls Oy jne. Suuryritykset voivat kuitenkin saada yrityksiltä palautetta erikoisterästen. Esilämmitykseen ja erikoisterästen hitsaukseen.

Outokumpu Chrome Oy (Kemin kaivos). Ulkomitat: (l) 330 x (s) 600 x (k) 290 mm. Paistopinta tasainen, 10 mm paksu erikoisteräs.