Erämökki koli

PALLAS, Enontekiö, Lappi, Pallas. Asiakkaiden antama tähtiluokka 4. Kun matkakohteena on Koli, majoitus löytyy helposti Gofinlandin kautta. Valitse luonnonläheinen mökki kansallismaiseman kupeesta tai. Savusauna, kylpytynnyri, grillikatos ja ohjelmapalveluita kaikkina vuodenaikoina.

Majoitus ja mökit kolilla

Erämökki koli

Lieksa on myös tunnettu musiikkikaupunki. Lomamökkejä, huone- ja luhtiaitta-majoitusta Kolilla. Vuokramökit ja huvilat Kolin ympäristössä Pielisen rannalla. Tervetuloa Ukko- Kolin Rantamökkien www-sivuille!

Mitä voit tehdä arjen piristämiseksi? Tunnetko itsesi väsyneeksi ja ajatuksesi kiertävät samaa kehää?

Mökki: visitkarelia sales oy

Kolin hyvin varustellut vuokramökit ja lomahuoneistot, vaellus- ja. Malo- luokiteltuja 5 tähden huviloita. Löydä omasi Oikotien 19 mökistä ja loma-asunnosta alueella Koli, Lieksa. Kolin kansallismaisemiin ympäri vuoden. Katso kuvat ja tiedot upeista kohteista ja tutustu unelma-mökkisi! JYA Housing LKV, Pääkaupunkiseutu. Mökki tai huvila 1h, tupak, parvi, kph. Mökki Kolilla keskeisellä paikalla, Mökit ja loma-asunnot, Lieksa, Tori.

Pielisellä korostuu mielikuva siitä, että pitäisi saada erämökki. Ukko- Koli 5 km, Kolin Kansallispuisto 3 km, Paimentupa (ratsastusta) 10 km, Kolinportti 15 km, Nurmes ja Bomba 80 km, Huhmari 80 km. Majoitus Koli – Kolin alueella sijaitsevat vuokramökit ja lomamökit. Mökit sekä kartta Kolin tarjoamista palveluista matkailijalle.

Lisäksi Kolilla kolme mökkiä, joista suurimpaan mahtuu 10 henkeä. Hyvin varustellut mökki tyyliset huoneistot Loma- Kolilla, edullinen ja laadukas majoitus kätevällä sijainnilla.

Tällaisen kesäparatiisin saat 100 000 eurolla – katso

Koli, lomamökit, majoitus, loma-asunto, vuokramökki, huvilat, loma- asunnot. Koli, mökkivuokraus, loma-asunnot, mökki, lomamökki. Kontiolahdelta löytyy niin hotelli-, motelli-, mökki – kuin aittamajoitustakin. Herajärven kierroksen 40 km:n, 30 km:n ja 60 km:n reitit sekä Kolin polku. Viehättävä pieni erämökki kahden lammen välissä.

Ylä- Koivenlammella on vene ja uimaan mennään laiturilta. Viettäisitkö mieluummin lomasi mökillä, jossa on varustus kaikilla maustella vai vaatimattomassa erämökissä? Ledernas längd varierar mellan 1,5 km och 61 km. Kolin mökkitarjonnassa on mistä. En del av lederna är krävande, andra. Vuokrataan luksusmökki ja huvilat.

Lomamökit ja huvilat turvallisesti ja edullisesti vapaa-ajan ja liikematkustajien käyttöön Suomessa. Varaa tukikohdaksesi mökki, niin pystyt sukeltamaan kansallispuiston syliin virkeänä. Palju poreilla ja led valoilla. Koli on ympärivuotinen matkailukohde, joka tunnetaan jylhistä vaaramaisemista.

Kansallismaisemiamme kulkeva reitti mukailee Vuokatin ja Kolin välistä. Möykynlammella on pienikokoinen mökki, jonka voi etukäteen vuokrata käyttöön. Mökki soveltuu hyvin myös laskettelijoille ja hiihtäjille, Ukko- Kolin laskettelurinteille 4 km. Koli Spa Lotus kylpylään 700 m.