Eksoottiset kovapuulattiat Design Inspiraatio

Eksoottiset kovapuulattiat Design Inspiraatio

Nopea tapa luoda joustava ulkotila. Mukana Yard & Home Ipe trooppinen kovapuu terassilaatat
SKU: 15269365

Jos etsit kaunista tapaa päivittää lattiasi, eksoottinen kovapuulattia sopii täydellisesti. Tämä kestävä ja kaunis materiaali tuo kotiisi hienostuneen osan. Oikeilla tuotteilla ja oikealla suunnittelulla voit kirjaimellisesti muuttaa minkä tahansa huoneen kodissasi ja tehdä siitä ainutlaatuisen upean. Lue seuraavasta joitakin eksoottisia kovapuulattioiden suunnitteluideoita ja inspiraatiota, jotka rohkaisevat sinua kokeilemaan tätä lattiapinnoitetta omassa kodissasi.

Nosta ulkotilasi tasoa.

Saatat luulla, että eksoottiset puulattiat ovat vain sisätiloihin, mutta myös ulkotiloihin on olemassa vaihtoehtoja. Ipe Tropical Hardwood Deck -laatat voidaan asentaa minne tahansa, jopa kattoterassien, betonin ja suoraan maan päälle. Upea ipe-puu on erittäin tiheää, joten se on tarpeeksi sitkeää kestämään kaiken epäsuotuisasta säästä runsaaseen jalankulkuun. Jokaisessa laatassa on lamellit salaojitusta varten, ja ne ovat upeita, kun ne asennetaan ulkokylpyläalueelle. Tällä ainutlaatuisella trooppisen puulattian muodolla lisäät välittömästi kauneutta terassillesi, päivität vanhan terassin tai luot upean kävelyreitin. Kukin laattasäleikkö voi vaihdella, koska tämän puulajin väri vaihtelee luonnostaan, mikä tekee siitä entistäkin paremman valinnan, jos etsit orgaanisempaa ulkoilman ulkoasua.

Ole luova näiden puulaattojen kanssa ja aseta ne erilaisiin kuvioihin. Voit sijoittaa ne yhteen yhtenäiseen suuntaan tai kokeilla niitä eri suuntiin luodaksesi parkettityylisen lattian. Jos etsit jotain, jolla voit lisätä tyyliä terassillesi, mutta et ole valmis upouuteen lisäykseen, nämä kovapuiset terassilaatat ovat erinomainen vaihtoehto. Liimaa tai ruuveja ei tarvita, ja sileä pinta tuntuu ihanalta paljaiden jalkojen alla.

Kylmän työhuoneen lämmittäminen

Jos työskentelet kotona, tee tilasta kutsuvampi trooppisella kovapuulattialla. Vanier Brazilian Exotic Collection -mallistossa yhdistyvät suunniteltu kovapuulattia ja eksoottisen eteläamerikkalaisen puun kauneus ja lämpö. Brasilialaisesta kirsikasta tammiin, saksanpähkinään ja pekaanipähkinään löydät tämän lattian monissa erilaisissa kutsuvissa viimeistelyissä. Luonnonmukainen kuviointi ja sileä viimeistely antavat toimistotiloille hienostuneisuutta. Hillitty puolikiiltävä akryylilattia on UV-kovetettu haalistumisen estämiseksi, joten voit nauttia työskentelystä toimistossa, jossa on runsaasti luonnonvaloa.

Eksoottiset kovapuulattiat Design Inspiraatio
Eksoottiset kovapuulattiat Design Inspiraatio

Laaja väri- ja syvyysvalikoima täydentää monenlaisia vilkkaasti liikennöityjä asuintiloja. Mukana Vanier Engineered Hardwood – Brazilian Exotic Collection -mallisto, väri Brazilian Pecan Natural.
SKU: 10084195

Tätä eksoottista kovapuulattiaa on saatavana vaalean, keskiruskean ja lämpimän ruskean sävyissä, jotka sopivat mihin tahansa kodin tyyliin. Hienovarainen kiilto on kaunis, mutta silti tarpeeksi vahva kestämään jalankulkua ja toimistotuolien liikkumista. Mikroviistetyt reunat antavat tälle lattialle kauniin siistin ilmeen, joka pitää katseet keskittyneinä puun kauneuteen. Se voidaan naulata, liimata, niitata tai ujuttaa, jotta se on helppo asentaa ja nauttia sisätiloissa toimistossa, olohuoneessa ja muualla.

Luo Hygge-henkinen asuintila.

Vaikka trooppiset puulattiat tunnetaan usein syvistä väreistään, löydät niitä myös vaaleampina sävyinä. Esimerkiksi Jasper Engineered Hardwood Exotic Collection -mallistossa on tätä kaunista lattiaa puhtaassa sävyssä nimeltä "Cathedral White", jonka avulla on helppo luoda rauhoittava, Hygge-tyyppinen tunnelma. Tämä kermanvalkoinen väri toimii ihanasti missä tahansa ympäristössä, ja se saa jokaisen huoneen tuntumaan raikkaalta ja modernilta. Tässä lattiassa on ainutlaatuinen pystysuora kuvio, joka lisää välittömästi modernia ja ainutlaatuisuutta kotiin. Lattia on rakennettu tukevalla vaneriytimellä, ja se kestää kaksi kertaa paremmin kolhuja kuin perinteiset puulattiat.

Jasperin eksoottisia lattioita on saatavana myös muilla pinnoilla, ja niissä on kahdeksan kerrosta keraamisella alumiinioksidipohjaisella pinnoitteella, joka tarjoaa poikkeuksellisen hyvän naarmuuntumis- ja kulutuskestävyyden. Kuvioitu pinta saa tämän kestävän lattian jokaisen lankun näyttämään ja tuntumaan ainutlaatuiselta ja luonnolliselta. Asennus on helppoa kieli- ja urareunojen ansiosta. Naulaa, liimaa tai ujuta ne yksinkertaisesti ja nauti näistä pitkäikäisistä lattioista tulevina vuosina. Cathedral White -väri antaa tilallesi puhtaan ja raikkaan estetiikan, joka tiivistää täydellisesti Hygge-suunnittelutyylin.

Eksoottiset kovapuulattiat Design Inspiraatio
Eksoottiset kovapuulattiat Design Inspiraatio

Exotic-mallisto tuo sisätiloihisi luonnetta ja ainutlaatuista visuaalista vetovoimaa. Mukana. Jasper Engineered Hardwood – Exotic Collection -mallisto in
Cathedral White SKU: 15270544

Suunnittele eksoottinen asunto.

Jos haluat luoda uudelleen trooppisen saaren ilmeen, kokeile Vanier Hardwood Brazilian Exotic Collection -mallistoa viimeistelyssä Tigerwood Natural. Tässä upeassa lattiassa on luonnollisia värivaihteluita ja rakeisuutta, jotka antavat kodin mihin tahansa osaan rehevän viidakon tunnelman. Sen maanläheisen lämmön ja rohkeiden, eloisien värien ansiosta voit muuttaa aurinkoisen asuintilan saarihenkiseksi pakopaikaksi. Tämän lattian sileän pinnan ansiosta se on upea myös makuuhuoneessa.

Lisää olohuoneeseesi samettihuonekaluja ja hauskaa sisustusta, jotta tämä upea eksoottinen puulattia erottuu eduksesi. Suuri trooppinen ruukkukasvi nurkassa ja hauska, värikäs aluematto ovat helppoja tapoja täydentää tätä lattiavalintaa. Levitä olohuoneen seinille trooppista kuviotapettia täydentämään eksoottista teemaa. Helpon asennuksen ja erittäin rikkaiden värien ansiosta tästä trooppisesta puulattiasta tulee kotisi pitkäaikainen suosikki.

Tyylikkäät kalanruotolattiat

Klassinen kalanruotokuvio antaa hienostuneisuutta ja eleganssia mihin tahansa kotiin. Kokeile Mamza Hardwood Exotic Kempas Collection -lattioita ja luo omat kalanruotokuviosi. Kempas-nimisestä trooppisesta puusta valmistettu kestävä eksoottinen kovapuulattia antaa sinulle mahdollisuuden nauttia kovapuun kestävyydestä edulliseen hintaan. Se näyttää upealta, kun se asennetaan kalanruotomalliin, sillä laji sulautuu punertavan ruskeasta luonnollisiin väreihin, jotka tummuvat ajan myötä. Jokaisessa kappaleessa on lomitettu tai kierretty kuvio, joka vie klassisen kalanruotokuvion aivan uudelle, eksoottiselle tasolle.

Voit nauttia kalanruotolattioista missä tahansa huoneessa, mutta erityisen kauniita ne ovat eteisessä tai olohuoneessa. Näiden lattioiden suoraviivainen naula-asennus tekee tämän kuvion luomisesta helppoa pelkällä naulapyssyllä. UV-viimeistely takaa poikkeuksellisen pinnan kestävyyden naarmuja ja hankauksia vastaan. Rikkaiden värien ja sileän, satiinikiiltoisen rakenteen ansiosta nämä kempas-lattiat hämmästyttävät varmasti. Kun asennat lattian kalanruotokuvioisena, muista suunnitella ja leikata jokainen pala etukäteen, jotta lopputulos olisi kaunis.

Eksoottiset lattiat kiireisiin koteihin

Voit nauttia eksoottisen puulattian upeasta ulkonäöstä ilman huolta vaurioista uusien tuotteiden, kuten Lamton Laminate Exotic Collectionin, ansiosta. Nämä kauniit lattiat on valmistettu laminaatista, mutta niissä on käsin rapautetut pinnat ja kuviot, jotka jäljittelevät täydellisesti eksoottista lehtipuuta. Asuinkäyttöön luokitellut lattiat ovat ihastuttavan näköisiä ja samalla edullisia ja kestäviä. Helpon click-lock-järjestelmän ansiosta lattiat on helppo liittää ja säätää, mutta ne ovat täysin kiinteitä ja tukevia, kun lattia on valmis.Jos haluat nauttia eksoottisten lehtipuiden kauneudesta ja loistosta, mutta olet huolissasi pitkäikäisyydestä, tämä laminaattivaihtoehto on loistava valinta. Lamton tarjoaa tätä lattiaa valitsemassasi kauniissa värissä, joten voit luoda modernin tai lämpimän ympäristön, joka näyttää korkeatasoiselta ja hienostuneelta. Merkki myy myös listoja, jotka on valittu huolellisesti siten, että ne sopivat mahdollisimman hyvin yhteen lattioiden kanssa saumattoman viimeistelyn aikaansaamiseksi. Kokeile tätä vaihtoehtoa, jos olet ihastunut trooppisten puulattioiden konseptiin, mutta et halua huolehtia pienten tassujen tai jalkojen aiheuttamista vaurioista. Se on loistava tapa suunnitella kotisi kauniisti, helposti ja huolettomasti.