Ekovilla maanvarainen laatta

Tarkoituksenani on käyttää eristeenä puhallettua ekovillaa. Laajennuksen seinä- ja kattoeristeiksi olen kaavaillut kuitenkin ekovillaa. Mitä maanvaraisen laatan päälle? Aikaisemmin maanvaraisia lattioita tehtiin lähinnä kellarikerrosten.

Eristämättömän maanvaraisen laatan toimivaksi saaminen ei ole.

Maanvaraisen eristämättömän laatan uudelleen eristäminen

Hirret puolestaan on aseteltu maanvaraisen betonilaatan päälle ja väli. Nykyinen alapohjarakenne on maanvarainen laatta, jossa on ollut. Eli tämä todistaa vääräksi sen uskomuksen että vain ekovilla voi kuivua. Lämmin autotalli 100m2 lämpökanaalia.

Rakennettaessa maanvarainen laatta tehdään tarvittavat täytöt. Yleisin ratkaisu on maanvarainen laatta. Ulkoseinissä tässä huoneessa rakenne ulkoapäin: tiili, jossa kiinni ekovilla.

Alapohjan rakenne ja työohje kohde: xxx 2

Ekovilla maanvarainen laatta

Alapohjat: osassa tuulettuva alapohja, maanvarainen laatta, 150mm Finnfoam. TRIO ON RAKENNETTU URHEILULLISEN LAPSIPERHEEN UNELMISTA. Lähdesmäkien kodin nimi Trio tulee perheen lapsikolmikosta – perheessä on kolme. Ensilumi ja pakkaset saapuivat Vaasaan, mutta onneksi sisällä on lämmintä! Sähkötyöt on tältä erää valmiina ja. Lattiarakenteiden purkamisen jälkeen betonisen laatan alta paljastuvaa hiekkatäyttöä on. Ikkunat ja ovet: Puu-alumiini Fenestra Oy. Nyt on erikoista, kun eristeinä on sellua, ekovillaa, mineraalivillaa ja.

Lattia voisi olla joko maanvarainen betonilaatta, mutta myös CLT-levyistä tehty asennushiekan päälle. Maanvarainen teräsbetonilaatta 100mm, raudoitus kesk. Kumitiilet voidaan asentaa maanvaraisesti. Kumitiili ja laattaelementit voidaan tarvittaessa maalata haluttuun väriin. Lattian maanvastaisen laatan yläpuolinen lämmöneristys heikentää.

Tarkasteltavina perustusratkaisuina olivat maanvarainen laatta paalutuksilla, betoninen ala-. Kun kuistin alla oleva maaperä on routimatonta, esim.

Myydään omakotitalo 3 huonetta

Ekovilla maanvarainen laatta

Maanvaraisen alapohjarakenteen kuivumiskyvyn laskennallinen. Ekovilla -lämmöneristeet – Ekovilla Oy. Yläpohja on puurakenteinen, lämmöneristeenä ekovilla. Pesuhuoneen väliseinät ovat kivirakenteisia, pinnoitteena laatta.

Puurakenteet erotetaan laatasta ja sokkelista bitumikermikaistalla tai. Lattiamme on siis maanvaraisen laatan päällä oleva puukoolattu lattia, jonka eristeeksi lattian alle halusimme laittaa ekovillaa. Meillä perustustavaksi valikoitu tavanomainen maanvarainen matalaperustus. Maaperän jäätyminen estetään tällöin riittävällä routaeristeellä. Alapohjana on maanvarainen lämpö- eristetty teräsbetonilaatta. Ulkoseinät, Sandwich-elementti, 300 mm polyuretaani, 0,08.

Yläpohja, Ontelolaatta, 560 mm muovieriste, 0,07. Alapohja rakennetaan maanvaraisena, jossa eristekerros tulee betonilaatan alle. Betonilaatta on mahdollista pinnoittaa halutulla materiaalilla, kuten parketilla tai laatoilla. Yläpohjaa lisäeristetty ekovillalla ja tuuletusta parannettu.

Saunassa lattia laattaa ja seinät tummaksi vahattua paneelia. Käyttökohteina erityisesti maanvaraiset alapohjat ja routasuojaus. Erinomaisia myös matala- ja passiivienergiataloihin. Täyttää kaikki lattia- ja routaeristeiltä. Alkuperäisessä maanvaraisessa alapohjassa betonilaatan yläpintaan on asennettu.

Siinä laatan yläpuolisen lämmöneristeen ja esimerkiksi.