Egypti aurinkomatkat

Egypti lukeutuu Lähi-idän ja koko arabimaailman mielenkiintoisimpiin maihin. Rikkaan historiansa ja lämpimän ilmastonsa ansiosta Egypti on täydellinen. Egyptin suurimmasta, jatkuvasti kehittyvästä lomakohteesta löytyy jokaiselle jotakin. Puhtaista, kirkkaista vesistään ja ainutlaatuisen upeasta pinnanalaisesta. Aurinkomatkojen matkakohteet ja lomavaihtoehdot. Ainutlaatuinen El Gouna on suloinen lomakaupunki, jonka terrakotta- arkkitehtuuri kunnioittaa Lähi-Idän vanhoja rakennusperinteitä.

Egypti lomamatkat ja uusimmat matkatarjoukset! Parhaat matkatarjoukset matkakohteeseen Egypti. Hurghada – Kaikki tarpeellinen tieto kohteesta. Hurghadassa sijaitsevat hotellit, lennot Hurghadaan sekä Hurghadan säätietoja, matkakuvia.

Ota haltuun onnistuneen Egyptin -loman tärkeimmät aakkoset. Egyptin paluuta talvilomakohteeksi on odotettu. Vain muutamia vuosia sitten Egypti kuului myös suomalaisten suosikkikohteisiin. Varma aurinko, hyvät sukellusmahdollisuudet ja historialliset. Yhtiö on pitänyt taukoa Egyptin -matkoissa kuusi vuotta.

Isot matkanjärjestäjät ovat vetäytymässä Egyptistä. Suomalaismatkailijoiden kausi Egyptiin ei kuitenkaan ole vielä. Hurghadassa on mainiot mahdollisuudet pelata golfia ja sukeltaa – Varaa edulliset matkat helposti matkatoimisto Tjäreborgilta! Lomavalikoimassamme on jälleen myös suosittu ja paljon toivottu Egypti. Katso talven matkat ja löydä oma suosikkisi.

Talvi tarjoaa mainion tilaisuuden. Finnmatkojen ilmolitusta vielä odotellaan. Ulkoministeriö: Egyptin lomakohteessa on ainakin 16 suomalaista – Kuolleet turistit. Asiakaspalvelu Aurinkochatissa ma–to klo 8–21, pe klo 8–17, la klo 9–17, su klo 10–21, puhelimitse. Hotellin nimi on vaan vaihdettu uuteen. Suomen ja EU:n kansalainen tarvitsee Egyptiin matkustusasiakirjaksi passin, jonka tulee olla.

Egyptissä voi viettää rennon, hintalaatusuhteeltaan erinomaisen talviloman ja sukellus- ja. Yksi uutuuksista on paluun tekevä takavuosien suosikki Egypti. Detur keskittyykin järjestämään matkoja Turkkiin, Egyptiin. Matkatoimistot ovat peruneet koko talvikauden Egyptin -matkat. Varaa parhaat all inclusive paikat jo tänään Apollomatkoilta! Kairo yhden yön reissu dösällä Hughada>Kairo>Hughada hyvin organisoitu reissu mukana aurinkomatkojen opas paljon nähtiin lyhyessä ajassa mm. Egyptin liikennekulttuuri poikkeaa melkoisesti suomalaisesta, joten emme. Perjantai on Egyptissä pyhäpäivä, joten meno näytti.

Tjäreborg ja Finnmatkat ovat peruneet kaikki Egyptin matkansa 7. Lennämme Hurghadaan ja sieltä siirrymme noin 30 minuutin ajomatkan päähän El Gounan lomaparatiisiin. Ruotsalaisaktivistit murtavat Egyptin nettisensuuria. Tapaaminen Egyptissä Sfinksin ja Tutankhamonin kanssa. Tämä matka vie sinut värikkään kaaoottiseen Kairoon, lumoavan ihastuttavaan Luxoriin.

Kaupunki oli Egyptin pääkaupunki tuhansia vuosia. Se on erittäin kuuluisa majakastaa sekä Kom El-Shogafan katakombeista. Aleksandria sijaitsee välimeren. Jordanian satamakaupunki Aqabassa tai Egyptin Tabassa. Muutkin matkanjärjestäjät ovat alkaneet taas myydä matkoja Egyptiin. Tervetuloa mukaan ensimmäiseen matkalaukkutarinaan!

Uutuuskohteena Egyptissä on Makadi Bay, Meksikossa Tulum. Tunisiassa, Kyproksella, Marokossa ja Egyptissä sekä erilaiset risteilyt.