Duodecim verkkokurssit

Osaatko vastata potilaan kysymyksiin tavallisista monitekijäisistä taudeista? Tunnetko Lean-periaatteet terveydenhuollossa? Geeni- ja genomitutkimus terveydenhuollossa. Kokonaisuus koostuu yhdeksästä verkkokurssista ja.

Pystyt merkitsemään aineistot omiin suosikkeihin, jolloin suosikkiaineistosi löytyvät helposti aineistotarjottimelta. Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla. Kurssi on suunnattu erityisesti. Kolposkopia, gynekologinen sytologia ja histologia – Tapaus 13. Laurealle lisensioitu aineisto.

E-kirjoja ja verkkokursseja: mm. Tiedätkö milloin palliatiivinen hoito tulisi aloittaa, entä mitä vaiheita saattohoitoon kuuluu? Tutkijalääkäri, tehosta tiedonhakutaitojasi verkkokurssilla 1. Yleiskirjeen mukaisesti verkkokurssin suorittamista suositellaan laitteista, joista se. Verkkokurssiin on koottu perustietoa tuberkuloosista kattaen. Lääkkeen säännöllinen ja hoito- ohjeen. Nyt on karttunut hieman kerrottavaa verkkokurssien tiimoilta.

Sekä maksuttomia että maksullisia kursseja. Lääkäripäivien ohjelmaryhmän puheenjohtaja. Taitoni Oy hallituksen varapuheenjohtaja. Peittämätöntä pistokohtaa kosketellaan steriilein käsinein, koska katetrin pistokohdan kautta on suora yhteys potilaan veriteihin. Palvelu löytyy myös Terveysportista. Asevelvollisen palveluskelpoisuuden arviointi – verkkokurssi. Tietoa potilaalle: Kohonnut verenpaine (verenpainetauti). Oppiportissa on myös verkkokursseja.

Lääkäriseura Duodecim on myöntänyt Äyräpää-palkinnon molekyylilääketieteen huippututkijalle, professori Olli Kallioniemelle. Terveydenhuollon verkkokursseja ja opasvideokirjastoja eri. Biostatistiikan verkkokurssi, Verkkokurssi, kaksi lähitapaamista Helsingissä, 4 op, VKTK. Helsinki, Messukeskus, Duodecim, VKTK. One stop shop to Finnish Biobanks. Verkkokurssit on suunnattu erityisesti perus- ja lähihoitajille. Näytteilleasettajien tiedotustilaisuuksia (Orion, Solutos ja Duodecim ). HUS, Lääkäriseura Duodecim ja THL ovat valmistelleet Oppi- portti-palveluun kaatumisten ehkäisyn verkkokurssin. Apu- ja turvavälineisiin liittyvän opetuksen.

Suomalainen Lääkäriseura Duodecim ). Verkkokurssin tavoitteena on antaa käytännönläheinen, uusimpiin. Sivut ja verkkojulkaisun luvut. Sisältää aineistoja, jotka käsittelevät mm. Opettele käyttämään hengityksensuojaimia.

Duodecimin sähköisiä oppikirjoja ja verkkokursseja. Suomessa työperäisiä, ammattitaudiksi katsottavia. Web sisältö Eteisvärinäpotilaiden ensitietopäivät. Kliinisen hoitotyön asiantuntija KYS.

Verensiirron ABO on Veripalvelun tuottama ja ylläpitämä turvallisen verensiirron verkkokurssi.