Dokumentti ilmastonmuutoksesta

Dokumenttielokuva ilmastonmuutoksesta, jossa pienten keltaisten kumisaappaiden mukana matkataan tulevaisuuden rantamaisemiin. Ilmastonmuutos kytkeytyy tiiviisti muihin ympäristöilmiöihin. Mitä tapahtuu, jos – ja kun – ilmasto lämpenee? Mitä siitä seuraa ja miten asioihin.

Planeettamme tulevaisuus rassaa dokumenttiohjaaja John Websteriä.

13 materiaalia ilmastokasvatukseen

Dokumentti ilmastonmuutoksesta

Moni muistaa hänen edellisen elokuvansa Katastrofin aineksia. Tämä dokumentti ei saarnaa, vaan toteaa. Before the Flood tarjoaa tietoa, mutta ei silti ole mikään selitys- ja käppyrämaratooni "Epämiellyttävän totuuden" tyyliin. Kirja tutkii sitä, miten Suomi pärjää ilmastonmuutoksen aiheuttaman. Tutustukaa ilmastonmuutosta koskeviin teorioihin.

Kuinka se aiheuttaa ilmaston lämpenemistä ja johtaa ilmastonmuutokseen?

Yhteinen dokumentti ilmastonmuutoksesta

Dokumentti ilmastonmuutoksesta

Miehen tähdittämä dokumentti Before The Flood on nyt. John Webster pelastaa maailmaa – uusi dokumentti käsittelee ilmastonmuutosta. An Inconvenient Truth) on yhdysvaltalainen dokumenttielokuva ilmaston. Yhdysvaltain entinen varapresidentti Al Gore esittelee ilmastonmuutosta ja arvioita. Meritutkijoiden kuunari suuntaa Jean Lemiren johdolla. Asiasanat: ilmastonmuutos, sosiaalinen konstruktionismi, dokumentti. Totuus ilmastonmuutoksesta on epämiellyttävämpi kuin haluaisimme uskoa.

Dokumentit, viitteet ja lähteet ovat jäljitettävissä. Before the Flood kuljettaa YK:n rauhanlähettilääksi nimettyä DiCapriota ympäri maailmaa seuraamassa ilmastonmuutoksen vaikutuksia. Dokumentti auttaa sen katsojia tutustumaan Venäjän rikkaaseen. Dokumenttien katsominen ei pysäytä ilmastonmuutosta, mutta ne voivat opettaa katsojalleen paljon.

John Websterin avautuu dokumentin Tulevilla rannoilla kertomuksessa. Tieto lisää tuskaa, sanotaan, mutta meistä. Fisher Stevensin ohjaamassa dokumentissa seurataan Leonardo DiCaprion matkaa ympäri maailmaa. Hurrikaanit, ukkosmyrskyt, tulvat ja muut ilmastonmuutoksen synkät.

Ilmaston lämpenemistä käsittelevän wild edens: russia

Dokumentti ilmastonmuutoksesta

DiCaprio haastattelee asiantuntijoita ja. Docventures käsittelee tämän viikon keskiviikkona 27. Ohjelmassa nähdään Leonardo DiCaprion tähdittämä dokumentti. Haastattelut jaetaan kuin kyseessä olisi. Sain eräältä blogini lukijalta toiveen, että vanhoja Ylen ilmastonmuutoksesta kertovia dokumentteja pitäisi tuoda uudelleen esille, sillä asia ei. Yritykset ovat pääsääntöisesti hyvinkin tietoisia ilmastonmuutoksesta, ja moni suomalainen yritys saa siitä jo.

Ilmaston lämpeneminen ihmisen toiminnan seurauksena on yksi suurimmista maailmanlaajuisista kriiseistämme. Kuntien ilmastonmuutokseen sopeutumissuunnitelmien seurantamittareita ja muita ilmastomittareita (erillinen dokumentti ). Miten hampurilaisista tunnetun yrityksen dokumentti ilmastonmuutoksesta ja vastuullisuudesta otetaan vastaan? Miten kuluttajat ymmärtävät vastuullisuuden? Dokumentti Tulevilla rannoilla on nähtävissä Yle Areenassa. Miksi jotkut tahot kieltävät koko ilmastonmuutoksen?

Amerikkalaisesta näkökulmasta tehty dokumentti pureutuu vaikutusvaltaisten ilmastonmuutoksen kieltäjien. Eläintuotannon vähentäminen auttaisi ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa. Dokumentti herätteleekin katsojaansa pohtimaan vakavasti eläinruoan. Viime vuonna ilmestyneessä ilmastonmuutosta käsittelevässä kirjassa Hyvän sään aikana (Hanna Nikkanen ja työryhmä) käydään läpi. Outoa hippipropagandaa – ilmastonmuutoksen puolesta, vaiko. Mika Kaurismäki puhuu dokumenteistaan ja urastaan. Tiistaina keskustellaan ilmastonmuutoksesta ja siitä, miten ilmastonmuutos näkyy jokapäiväisessä.

Hesburger on tänään julkaissut ilmastonmuutosta käsittelevän dokumentin. Siihen osallistuvien 2 – 5 minuutin mittaisten dokumenttien toivotaan kertovan luovalla tavalla ilmastonmuutoksen seurauksista.