Diy joululahjat 2018

Ai että taas nämä joka vuotiset kämäset diy joululahjat. Katso askarteluvinkit Itsetehtyjä joululahjoja aikuisille ja osta tarvikkeet! Meiltä kaikki tarvikkeet DIY Itsetehtyjä joululahjoja aikuisille ja helpot step-by-step ohjeet. Tästä löydät suomalaiset blogipostaukset aiheesta DIY JOULULAHJAT.

Sarjassamme ihanimmat joululahjat, tässä valtava.

Askarteluideat itsetehtyjä joululahjoja lapsille

Diy joululahjat 2018

Helpot ja edulliset DIY joululahjat aikuisille! Onko joskus vaikea keksiä mitään fiksua ja tarpeeksi edullista lahjaa lähipiirin aikuisille? Koska muuten en saanut joulustressiä aikaiseksi, niin hankin sellaisen sitten tekemällä lahjoja itse turhan myöhään ja liian lähellä jouluaattoa. Onko joululahjat vielä hankkimatta ja pää lyö tyhjää? Klikkaa itsesi sinne ja pelasta.

Luukku 17 – DIY – joululahjat x9.

Ideoita itse tehtyihin joululahjoihin

Diy joululahjat 2018

Olen julkaissut vuosien varrella blogissa muutamia varteenotettavia diy -lahjaideoita. Parhaat diy (= do it yourself ) joululahjaideat löydät monista blogeista, joista löytyy kekseliäitä. Ostin muutamia lahjoja myös itselleni joululahjaksi. Mun joululahjoista muutamakin liittyi liikuntaan. Oon aina tykännyt tehdä erilaisia diy -juttuja ja hyödyntää omia ideoita, joten on kiva. Tee itse -sivuiltamme löydät helpot ja selkeät DIY -ohjeet. Nappaa talteen ideat joululahjojen paketointiin. Mitä antaisi joululahjaksi ystävälle, lapsen opettajalle tai anopille?

Kääri pukin konttiin rakkaudella itse tehty joululahja Kokosimme 13 ihanaa ideaa itse tehtyihin joululahjoihin, jotka onnistuvat. Joulukoristeet joululahjaksi ovat kamalia! Eihän kukaan niitä tarvitse enää joulun jälkeen vaan menevät suoran varastoon odottamaan ensi. Osta hauskoja, fiksuja ja tyylikkäitä joululahjoja CoolStuffista!

Meillä on tuoreita joululahjaideoita, jotka sopivat sekä aikuisille että lapsille. Diy: Simppelit ja persoonalliset joululahjat! Käsityötumpelo astuu areenalle jälleen!

12 vinkkiä – tee itse joulun paras lahja

Diy joululahjat 2018

Nimittäin pääsin mukaan talviseen versioon Meira Cafe. Tässä koottuna muutamia Lähiömutsissa julkaistuja DIY -projekteja, joista voi saada ideaa ja inspiraatiota itse tehtyihin joululahjoihin. Tykkään itse hirveästi tehdä joululahjoja itse. Kaunis joulukortti voi parhaassa tapauksessa toimia myös joululahjana. Nyt on juuri oikea aika… hankkia joululahjat! Lahjakortti trampoliinipuistoon? Kosmetiikkaa vai kenties matkakaiutin? Mitä ihmettä teinille ostaisi tänä vuonna lahjaksi?

Mitä ostaa miehelle joululahjaksi? Tämä lista vaati syntyäkseen seitsemän kuppia lattea, kolme joulutorttua, kiivasta sanailua poikaystävän. Tässä mieleeni tulleet DIY joululahjat tee-se-itse noviiseille ja hieman käsitöitä harrastaneille. Jutun lopussa myös ideoita aineettomista. DIY kestorätit – 10 minuutin ommeltu joululahja. Mulla on jäänyt ompeluista paljon pieniä. Jaoin jo joululahjavinkit omiin lemppariverkkokauppoihin aiemmin, mutta koska olen jouluhullu, haluan tehdä aiheesta JOULU niin monta. MTVuutiset aiheesta Joululahjat.

Joululahjoihin aiotaan käyttää viime vuotta enemmän rahaa: Monet aikovat ostaa lahjat veronpalautuksilla.