DIY Hollywood Light Cover -päivitys (DIY Hollywood Light Cover Upgrade)

Jossain vaiheessa Hollywood-valot olivat… Tapa lisätä glamouria kylpyhuoneeseen. Nykyään ne ovat kuitenkin vain surullisia ja vanhentuneita. Onneksi olemme löytäneet nerokkaan tavan peittää ruma kylpyhuoneen valaisin.

Muutamalla DIY-tarvikkeella voit luoda rumpuvarjostimen, joka liukuu Hollywood-valaisimen päälle ja peittää valaisimen näkyvistä. Valo imeytyy silti läpi ja valaa kylpyhuoneeseesi pehmeän, hienostuneen hehkun.

: 30 kylpyhuoneen valaistusideaa jokaiseen suunnittelutyyliin

Mitä tarvitset

    1/2 tuuman neliönmuotoiset tapit (5)MittanauhaKynäMittasahaHiekkapaperiPuuliimaKiinnittimetSuihkumaaliPleksilasi (6 1/2 x 20 1/2 tuumaa)MaalarinteippiLasileikkuriHuurteinen suihkumaaliKangas (1/4 metriä kangasta – varaa ylimääräinen kangaskuvioita varten)NidontapistooliNauhatKaistanauhaKangasliimaSahahammasripustimet.

Ennen kuin aloitat: Mittaa ja leikkaa

Mittaa ja leikkaa 1/2 tuuman neliönmuotoiset tapit kokoon. Valaisimemme mitat olivat 18 x 4 1/4 tuumaa, joten kehyksemme oli neljä 20 3/4 tuuman palaa, neljä 5 3/4 tuuman palaa ja neljä 6 1/8 tuuman palaa. Säädä mitat vastaavasti kylpyhuoneen valaisimeen sopiviksi. Hio leikattujen tappien reunat kevyesti.

Vaihe 1: Laatikon rakentaminen DIY Hollywood Light Cover -päivitys (DIY Hollywood Light Cover Upgrade)

Rakenna yläkehys liimaamalla yhteen kaksi lyhyttä (5 3/4 tuumaa) ja kaksi pitkää (20 3/4 tuumaa) palaa suorakulmion muotoon. Kun ne on liimattu, purista ne yhteen. Toista lopuilla pituuksilla rakentaaksesi alakehyksen. Anna niiden kuivua.

Vaihe 2: Kiinnitä pilarit ja maalaa. DIY Hollywood Light Cover -päivitys (DIY Hollywood Light Cover Upgrade)

Kiinnitä pilarit (6 1/8 tuumaa) ylä- ja alakehyksen kulmiin. Liimaa ne yhteen, kiinnitä ja anna kuivua. Maalaa puukehys spraymaalilla haluamasi sävyiseksi. Anna sen kuivua.

Vaihe 3: Lasin leikkaaminen DIY Hollywood Light Cover -päivitys (DIY Hollywood Light Cover Upgrade)

Mittaa pleksilasi niin, että se on samankokoinen kuin kehyksen pohja. Sinun on leikattava lovet, jotta pleksilasi istuu kehyksen sisään. Leikkaa pleksilasi käyttämällä ylimääräistä tappia mallina loven koon määrittämiseksi. Teippaa neliö pois, jotta pleksilasi ei lohkeile leikatessasi. Rajaa loven linjat lasileikkurilla ja katkaise se sitten varovasti. Kun se on leikattu, suihkuta lasin toinen puoli himmeällä maalilla ja anna sen kuivua.

Vaihe 4: Kiinnitä kangas. DIY Hollywood Light Cover -päivitys (DIY Hollywood Light Cover Upgrade)

Kääri laatikko kankaalla ja jätä 1/2 tuumaa ylimääräistä kangasta kummallekin puolelle. Nido sitten kangas kehyksen takaosaan. Reunusta kulmat vinoteipillä ja liimaa yhteen nopeasti kuivuvalla kangasliimalla. Aloita korokkeista ja viimeistele sitten ylä- ja alaosa.

Vaihe 5: Lisää ripustimet ja valo DIY Hollywood Light Cover -päivitys (DIY Hollywood Light Cover Upgrade)DIY Hollywood Light Cover -päivitys (DIY Hollywood Light Cover Upgrade)

Kiinnitä varjostin seinään sahanhammasripustimilla niin, että se roikkuu valaisimen ympärillä.

Toimittajan vinkki: Käytä valaisimessa LED-valoja, jotta pleksilasi ei ylikuumene ja kellastu ajan myötä.