Dispersiomaali akrylaattimaali

Maali on yleisnimi monenlaisille pintakäsittelyaineille, joita käytetään muuttamaan. Dispersiomaali eli lateksi on muovisideaineeseen perustuva maali, joka tuli. Mikä maali pysyy parhaiten yli 10 vuoden ikäisessä varttikatossa? Mitähän mahtaa tarkoittaa dispersio? Sideaineen mukaan (epoksi, alkydi, akrylaatti jne.) – käyttökohteen.

Lateksimaali eli akryylimaali, akrylaattimaali, akrylaattilateksi ja dispersiomaali. Nova 20 on vesiohenteinen, liuotteeton dispersiomaali sisäkattojen ja -seinien. Nämä kaikki nimet tarkoittavat lähes aina samaa maalityyppiä. Nova-sarja on mietohajuinen, ja ympäristöystävällinen maali remontointiin.

Siro 20 on vesiohenteinen, puolihimmeä dispersiomaali sisäseinien ja -kattojen maalaukseen. Tuote on kehitetty erityisesti ammattimaalareiden toiveita. Tänä päivänä vesiohenteiset dispersiomaalit ovat pitkälle kehitettyjä ja. MAALITYYPPI, Homeenestoaineita sisältävä vesiohenteinen, puolikiiltävä akrylaattimaali sisätilojen maalaukseen.

Lateksi on yleisnimitys vesiohenteisille. VÄRISILMÄ KATTOMAALI 3 on vesiohenteinen, liuotteeton dispersiomaali. VÄRISILMÄ SOINTU- sisustumaali on täyshimmeä akrylaattimaali, joka sopii kaik. Hyvä maali talon maalaukseen olipa tarpeesi sitten talomaali, öljymaali, kuultava. Niminä on ollut lateksimaali, dispersiomaali, akrylaattimaali ja akryylimaali. Vinha 11,7 l on puolihimmeä maali, jokaf jättää puunsyyt kauniisti näkyviin. Maali – tyypin vaihtaminen kosteudenläpäisevyydel- tään tiiviimmäksi voi myös muuttaa.

Maali soveltuu uusien ja ennen maalattunen betoni-, rappaus-. Täyshimmeä akrylaattimaali, joka kestää puhdistamista. Maali voidaan määritellä nesteenä levitettäväksi pintakäsittelyaineeksi, joka. Teollisesti valmistettujen dispersiomaalien markkinointi ammatti- ja tee-se-itse-. Ammattimaiseen sisämaalaukseen suunniteltu, vesiohenteinen, täysin liuotteeton dispersiomaali. Himmeä pinta ei peilaa sivuvalossakaan alustan pieniä. Tämä maali on erinomainen valinta tiloihin, jotka ovat alttiina k. Vesiohenteiset kalustemaalit RL 1. Haitta-ainetestattu, täyshimmeä sisätilojen akrylaattimaali, rasitusluokka 1 ja.

Hajua poistava, täyshimmeä sisätilojen dispersiomaali, rasitusluokka 2 ja. Pestävät maalit sisätiloissa ovat yleensä akrylaattimaaleja. Valmis sävytetty maali sisältää yleensä montaa eri väripigmenttiä joita. DISPERSIOMAALI Dispersiomaalin kuivuminen on fysikaalista kuivumista.

Maali saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä normaalioloissa noin kolmen. Dispersiomaalilla maalattu seinä voidaan puhdistaa kun maali on täysin. Liimamaali on hengittävää, ja kohtuullisen hyvin myös vernissalla vahvistettuna, kuten Uula-tuotteen Into. Sen sijaan lateksi eli dispersiomaali. Puhdistusta kestävä sametinhimmeä akrylaattimaali. Puolihimmeä vesiohenteinen, täysin liuotteeton dispersiomaali ammattimaiseen sisämaalaukseen kuivissa tiloissa. Puolihimmeä, akrylaattia sisältävä dispersiomaali sisätilojen maalaukseen. Kestävyyttä vaativiin kohteisiin.

Maali säilyy hyvin suljetussa alkuperäispakkauksessa 1 vuoden.