Cylinda jääkaappi varaosat

Lähetämme varastossa olevat varaosat heti. Sopii moneen Cylinda FSP, KSP, KST -sarjan malliin. Harmaa avausmekanismilla varustettu kahva Upo ja Cylinda – jääkaappeihin ja pakastimiin. Aiemmasta kahvamallista poiketen on tämä tuote nykyään kuvassa.

Alkuperäinen varaosa Kahvan pituus 345 mm Kiinnitysreikien väli 255 mm.

Kodinkonehuolto läheltäsi

Cylinda jääkaappi varaosat

Valkoinen vipukahva Upo jääkaappeihin. Jääkaapin ja pakastimen kahvat ja vetimet mm. Tarttis löytää surkeiden muovisten jääkaapin ja pakastimen ovien kähvat malliin akf340bu. Palveluihimme kuuluvat kodinkoneiden, pesulakoneiden ja kiukaiden huolto, korjaus, asennus, myynti ja varaosamyynti.

Tärkeimmät ominaisuutemme ovat. Myös kodinkoneiden asennus ja varaosat. Valikoimistamme löytyy kodinkoneiden letkut.

Kodinkoneiden huolto oulu

Cylinda jääkaappi varaosat

Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. Sopii useaan Cylinda FSP, KSP, KST -sarjan malliin. Jääkaappi huolto, Pesukone huolto, Astianpesukone huolto, Kuivausrumpu huolto. Tampere, Kangasala, Ylöjärvi, Nokia. Palvelemme Kuopiossa ja sen lähialueilla. Meillä on myös kattava varaosa – ja tarvikevalikoima edustamillemme merkeille. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

ZIRRUS KSD 195 – jääviileäkaappi. Cylinda kodinkoneet, Enemmän terästä, vähemmän muovia, vähemmän huolia. Valtuutettu huoltoliike jääkaapeille, pesukoneille, kuivausrummuille. Käytämme laadukkaista ja hyväksi koettuja alkuperäisiä varaosia. Liikkeestämme löytyy kattava valikoima kodinkoneiden varaosia ja tarvikkeita, mm. Anna meidän ratkaista kodinkoneongelmasi!

Kodinkoneiden huoltoliike Oulussa. Jääkaapit ja pakastimet, Uusimaa, Myydään 12 € 26 lok 13:52.

Ota yhteyttä soittamalla numeroon 09

Cylinda jääkaappi varaosat

Konehuolto Junttila Oy huoltaa ja korjaa kaiken. UPO-kodinkoneet ovat jo vuosikymmeniä pitäneet paikkansa kodinkonemarkkinoiden huipulla. Tarjoamme teille opastusta ja neuvoja koneiden ylläpitoon. Asennamme keittiöösi liedet, pesukoneet, jääkaapit ja muut kodinkoneet.

Huollamme kodinkoneenne ammattitaidolla. Kun tarvitset ripeää kodinkonehuoltoa, ota meihin yhteyttä! Kosute on monien merkkien valtuuttama kodinkonehuolto Jyväskylässä. Kun kaipaat ripeää ja asiantuntevaa kodinkonehuoltoa, ota yhteyttä Huolto Salmetiin. Toimin joustavasti Rovaniemellä ja muualla Lapissa. Meiltä löydät myös varaosat sekä tarvikkeet.

Kiinteistöpesulahuollot, myynti ja asennus. Suurten kodinkoneiden, kuten jääkaappien ja pesukoneiden korjaukset. Tilaa jääkaapin Ovitiivisteet, Oven tiivisteet edullisesti. Universaalit muotoon leikattavat oven tiivisteet merkille kuin merkille.