Crucio suomeksi

Hakuehdoilla Crucio löytyi yhteensä 1 käännöstä. Harry Potter käytti sitä Bellatrix Lestrangeen Feeniksin killassa, mutta ei saa kidutettua Bellatrixiä koska ei nauti siitä. Etymologia: Crucio (latinaa) tarkoittaa. Kidutuskirous, joka aiheuttaa sietämätöntä tuskaa.

Pitkäaikainen altistus saattaa aiheuttaa mielisairauden.

Soul star mj crucio winter jacket brown

Crucio suomeksi

Imperio: Komennu Crucio: Kidutu. Tällä sivulla voit seurata yksittäisen käännöksen muutoshistoriaa. Ylin käännös edustaa tällä hetkellä palvelussa olevaa käännöstä. Ahmintaloitsu=Engorgement Charm. Soul Star MJ Crucio Winter Jacket Brown.

Klikkaa tästä antaaksesi oman arviosi tuotteesta.

Polite phrases in finnish

Crucio suomeksi

Kategoria: Elokuvat Kirjallisuus. Synonyymit: Spell in Harry Potter world. Epätodennäköinen käännös Suositeltava käännös. Stupefy on kuin vähän vahinkoa tekevä pistooli, crucio mustaa magiaa päräyttävä haulikko ja voimakkaan violetin säteen pamauttava confringo. Ihan englanti- suomi sanakirja löytyy mm.

Eli tähän viestiin keräilen noita taikaliemien suomen – ja englanninkielisiä. Niillä main, kun viholliset karjuvat säännöllisesti Crucio, kidutusloitsu puristaa pelaajaakin. CRUCIO " huudan ja tuo mies huutaa kivusta. Kingley huutaa" en, ansaitset sen" Tonks vastaa ja huutaa perässä Crucio. Club Deportivo Provincial Curico Unido page on FlashScore. LK hunaja-kyyhkynharmaa valkonauhainen neiti Crucio ja PK kyyhkynharmaa valkonauhainen herra Avada Kedavra pienillä nokosilla. Jos tiedätte jonkun ellaisen loitsun suomeksi jossa on kysymysmerkki perässä pyydän teitä lähettämään pöllön Cholle! VANHEMMASSA SUOMEN KIRJAKIELESSÄ KIRJOTTANUT H. Harvemmin itken lukiessani mutta.

En tiedä nyt millä nimellä se kulkee Suomessa.

Nälkämaan kreivitär (@liekinvarsi) — likes

Crucio suomeksi

Luin sen englanniksi ja olisin itkenyt vielä. Kohde kokee sietämätöntä kipua ja tuskaan sekä henkisesti että fyysisesti. Aiheuttaa kiemurtelua ja tuskaista huutoa niin kauan. Arvostan kovasti, jos katsoit videon! Lisää on luvassa, joten muistappas tilata ja ehkä myös tykätä videosta. Suomen toimitusjohtaja piti eilen kuukausittaisen infonsa täällä Oulus- sa. Näistä tulee aina tunne, että on. Kuvaus: Aiheuttaa silmitöntä kipua kirouksen seurauksena.

Kirouksen efektit riippuvat henkilön haluista ja tunteista – tuottaakseen "kiduttavaa" kipua. This was taken at the graves of their parents, Katherine Crucio Latorre Ball and Dominick. YouTube – Starcraft 2 Crucio Siege Tank in Action haha. En puhu sanaakaan suomen kieltä.

Minulta ei tämä suomen kieli niin luonnistu. Suomessa retoriikka rinnastettiin pinnal. Kuudes ja seiska puolestaan on hyllyssäni englanniksi, vitonen suomeksi ja. Mä tykkäsin siitä videopostauksesta tosi paljon, ja lisäksi DIY-jutut on aina kivoja.