Carla Hall on kiitospäivän lisukkeiden kuningatar!

Kun Carla Hall varttui Nashvillessä, kiitospäivänä hänen isoäitinsä luona tarjottiin kalkkunaa, kinkkua, kanaa, useita jälkiruokia ja runsaasti lisukkeita. Tarjolla oli maissikastiketta, makaronia ja juustoa, bataatteja, katkeraa vihannesta, vihreitä papuja ja "aina jonkinlaista suolakurkkua".

Kun Carla isännöi ateriaa ensimmäistä kertaa – ystävänpäivän tyyppinen kokoontuminen Washingtonissa – hän oli käynyt kokkikoulun ja työskennellyt ravintoloissa. Hän oli myös kiertänyt maailmaa mallina ja perustanut hiljattain ensimmäisen catering-yrityksensä. "Muistan ajatelleeni, että olen saanut ranskankielisen koulutuksen, joten anna minun kokata niiden perinteiden ulkopuolella, joiden varassa kasvoin", hän sanoo. "Tiedätkö mitä? Se ei tuntunut kiitospäivältä."

Carla Hall on kiitospäivän lisukkeiden kuningatar!Kalkkuna on kalkkuna, mutta Carla Hallille "kiitospäivässä on kyse lisukkeista." Hän luottaa niihin, jotka kunnioittavat hänen eteläisiä juuriaan ja joihin on ripoteltu globaalia makua.

Nykyään Carla, pitkäaikainen juontaja, joka on ollut mukana The Chew (joka päättyi kesäkuussa 2018 seitsemän tuotantokauden jälkeen) ja kaksi kertaa suosikkisarja Top Chef, yhdistää nostalgian ja nykyaikaisuuden juhlapöydässä. Hän tekee samoin uudessa keittokirjassaan, Carla Hall’s Soul Food: Everyday and Celebration., jossa hän jäljittää ruokia Afrikasta ja Karibialta Etelä-Amerikkaan ja muokkaa perinneruokia kevyesti ja monipuolisesti kulttuurisia yhteyksiä unohtamatta.

Carla keksii uudelleen isoäitinsä vakiomuotoisen maissileipäkastikkeen kuohkeaksi lusikkaleiväksi ja bataattipadan pannulla paahdetuiksi juureksiksi, kun hän ja hänen aviomiehensä Matthew Lyons isännöivät juhlaa. Perinteisen perunamuusin sijasta hän litistää kokonaisia uuniperunoita. Niihin hän pirskottaa vinaigrettea, joka on tehty kokonaisista sinapinsiemenistä, jotka poksahtavat herkullisesti suussa.

Carla Hall on kiitospäivän lisukkeiden kuningatar!Pöytäasetelma Carla Hallin kiitospäivän lisukkeista.

Carla muotoilee hellävaraiset hiivakääryleensä vetokoristeeksi, jotta ne olisivat kauniita ja jotta perhe kirjaimellisesti murtaisi leivän yhdessä aterian aikana. "Mikään ei vedä vertoja sille herkulliselle hiivan tuoksulle, kun sämpylät otetaan uunista", Carla sanoo. "Katsot kaikkia ja sanot: ’Antakaa tulla, antakaa minulle propsit’." Lisäksi leipä on tärkeää, sillä se imee itseensä aterian mehut. Carla ei harkitsisi isännöivänsä ateriaa valmistamatta näitä pehmeitä sämpylöitä, kuten hänen isoäitinsä teki. Carla ripottelee joukkoon seesaminsiemeniä etelän erikoisuutena, joka on nimeltään "benne wafers" (seesamivohvelit).

Carla valitsee lisukkeista päättäessään makujen, tekstuurien ja värien eloisan yhdistelmän. "Jokainen hyvä lisuke sopii johonkin kategoriaan: makea, kermainen, suolainen, pähkinäinen, karvas tai hapan", hän sanoo. "Haluan vähän kaikkea."