Bitumikermin asennus sokkeliin

Bitumikermin ja patolevyn asennus sokkeliin. Asennan rakennuksen sokkelin ja anturan liittymäkohtaan. Miten harkkosokkelin päälle tuleva bitumikermi tulisi asentaa? Lähes poikkeuksetta talopakettien rakenneleikkauksissa on bitumikermi. Se asennetaan sokkelin yläpintaan.

Sokkelin kosteuseristykseen on kaksi tapaa: kevyempi kosteuseristys tai hitsattavilla bitumikermeillä toteutettava.

Sokkelin eristys ja soratäyttö

Bitumikermin asennus sokkeliin

SOKKELI – ja RADONKERMI on tähän tarkoitukseen kehitetty hitsattava kermi. Mikäli sokkelin päälle asennetaan radonkermi, ei puurungon alle. CE-merkityt Katepal- bitumikermit täyttävät kaikki tuoteluokkien vaatimukset, joten niistä löytyy. Salaojitus tulee asentaa riittävän alas. Sokkelin ja anturan liitoskohdan tiivistäminen bitumikermillä.

Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva. Sokkelin vedeneristys on olennainen osa toimivaa sokkelia, sillä salaojituksesta ja. Nykyaikainen kosteuseristys tehdään tavallisesti joko patolevyllä tai bitumikermillä, joiden päälle asennetaan lämpöeriste.

Icopal bitumikermi hitsattava 0

Bitumikermin asennus sokkeliin

Myös Isodrän ja Fuktisol ovat toimivia. Sokkelissa ei tuota varmastikaan havaittavasti tapahdu. Platon Itseliimautuva bitumikermi on valmistettu kumibitumista. Sen pinnassa on polyetyleenifolio ja alapuolella ennen asennusta poistettava silikonikalvo. Levitä liuos- ta anturan etuosaan ja sokkelia pitkin. Alapäässä sokkeli suojataan bitumikermillä jonka tarkoitus on ohjata. Levyt kannattaa asentaa tuulettuvana julkisivuna, jonka takana ilma pääsee kiertämään. RAPID on aunutlaatuinen bitumikermi korjauskohteisiin.

RAPIDin etu on nopea ja varma asennus. Finnfoamin kellarin rakenneratkaisulla säästät selvää rahaa työkustannuksissa ja saavutat parhaan. Sokkelin huoltamisen tarkoitus on puhtaasti esteettinen, mutta sokkelissa havaittavat muutokset. Mataki sokkeli – ja radonsuojaus. Radonkaista asennetaan yleensä sokkelin yläpintaan. Platon itseliimautuva bitumikermi tiivistää rakennuksen anturan ja kellariseinän yhtymäkohdan. Salaojaputken alle asennetaan suodatinkangas sekä vähintään 100 mm.

Kun kulma oli muurattu viistoksi, hitsattiin bitumikermi sokkeliin puolivälistä alaspäin. Talon patolevyn (0.5m) asennus aloitettiin.

Bitumikermin asennus sokkelin päälle? (perustukset)

Bitumikermin asennus sokkeliin

Anturan ja sokkelin suojaksi tulevan bitumikermin kiinnitys aloitettiin terassin tukipilareiden kohdalta 20. Radonturvallisen rakentamisen tavoitteena on estää maaperän radonpitoisen ilman pääsy sisätiloihin. Radon kulkeutuu rakennuksiin ilmavirran mukana joko. Sokkelilevyn asennus aloitetaan sokkelin ulkopuolisten epätasaisuuksien ja. Kaivantoon asennetaan myös kattovesien keräysputkisto. Perusmuurin vedeneristeeksi liimataan bitumikermi, joka päällystetään vielä. Me teemme niin tavallisten sokkelien remontointia sekä vakavampia sokkelikorjauksia. Kermit tulee asentaa siten, etteivät ne pääse rikkoutumaan tai.

Kilpailuta palvelua sokkelin vesieristys tarjoavat yritykset. Vertaile ja löydä sinulle sopivin. Kantavien väliseinien liitoskohdat. SOKKELI – JA RADONKERMI estää kos- teuden siirtymisen.

Katepal-radonkermi asennetaan yleen- sä sokkelin.