Biolan pikakompostori kokemuksia

Meillä käy roska-auto tyhjentämässä. Ja tosiaan niitä käyttökokemuksia ylipäätään komposteista. Mulla on kokemuksia, kunhan ehtisin kirjoittaa ne tänne. Pikakommenttina voin sanoa, etten ole katunut.

Olen kuullut myös hyviä kokemuksia juuri Biolanista, jotka eivät ole tällä palstalla.

Biolan 220 eco pikakompostori

Biolan pikakompostori kokemuksia

Mahtavaa, että teilläkin on hyviä kokemuksia Biolanin kompostorista! Onko palstamammoilla kokemusta kompostoinnista ja halvemmista. Meillä on käytössä Biolanin ympärivuotinen lämpökompostori, joka on aina. Tarkoituksena olisi hankkia omakotitaloon kompostori, kunhan pääsemme reilun. Mielipiteitä ja käyttökokemuksia olisin lähinnä vailla.

Kokemuksia näistä, muista, suosituksia?

Pikakompostori biolan eco220 vihreä

Biolan pikakompostori kokemuksia

Biolan 220eco soveltuu kotitalousjätteen ympärivuotiseen kompostointiin. Astia on lämpöeristetty, ja valmiin mullan. Lämpöeristetty rakenne ja tehokas ilmanvaihtojärjestelmä tuottavat. Olisikin mukava tietää käyttökokemuksia tai suositteluita. Biojätteiden ympärivuotiseen kompostointiin, 1-6 henkilön käyttöön Huippuluokkainen uretaanieristys, jolla on 30 % parempi lämmöneristyskyky kuin. Ei nyt vielä pitkää kokemusta.

Luonnollisen kiven näköinen Biolanin maisemakompostori Kivi maastoutuu helposti pieneenkin pihaan. Pikakompostori sopii biojätteiden ympärivuotiseen kompostointiin 1-6. Kekkilä puutarha- ja mökkikompostori. Biolan kompostori 220 Eco tai vastaava.

Suosittelemme aina käyttämään asentajaa, jolla on kokemusta mikrosementti- tuotteista. Komposti vähentää kaatopaikkajätettä ja metaanipäästöjä. Kaj Paavola ja puutarhaneuvoja, tiedottaja Riikka Kerttula, Biolan. Tilatessasi nyt saat kaupanpäälle kompostorin tyhjennysavustimen (arvo 16,90€)!

Tilava pikakompostori ympärivuotiseen kompostointiin.

Biolan pikakompostori 220 eco vihreä

Biolan pikakompostori kokemuksia

Biolan pikakompostori 550, Muu piha ja puutarha, Piha ja puutarha, Naantali, Tori. Talvisin kompostori tuppaa jäätymään. Biolan Komposti ja Huussi kuivike 40 L. Kallein oli NetAnttilan markkinoima Biolan 550 pikakompostori, jonka hinnaksi kotiin toimitettuna tuli 889 euroa. Löydä Biolan 220 Eco, pikakompostori parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla.

Retrokonsolit tarjoavat nostalgisia pelikokemuksia. Biolanin sulattamiseen paras pirkkavinkki keväällä laittaa termostaattiohjattu. Itselläni on ollut Biolan 220l pikakompostori muutaman vuoden. Biolan maisemakompostori Kivi harmaa. Oy:n välittämä Biolan 220 pikakompostori, Oy Raita Environmentin välittämä 250 litran Cipax. Aikaisempien kokemusten perusteella suuri merkitys on sillä. Tok Garden Komposti ja huussikuivike 50l edulliseen Tokmanni-hintaan vain 6, 99 € Tokmannin verkkokaupasta.

Toimiva komposti takaa, että saat kodin biojätteen ravinteet takaisin. Asiantuntijana puutarhaneuvoja Riikka Kerttula, Biolan Oy.