Betonityöt pyyhe

Vinkkejä betonitöihin Betonia voi ostaa rautakaupoista valmiina kuivabetonina, joka my. Näin upeat lyhdyt syntyvät vanhoista pyyhkeistä. Säkki kuivabetonia, keppi ja vettä – betonitöiden teko on helppoa eikä. Tämäkin pyyhe olisi todennäköisesti päätynyt kotona siivousräteiksi.

Laita ruukku jonkin korkean purkin päälle, niin että pyyhe pääsee. Kun pyyhe on läpeensä betonissa, se nostetaan "kuivaustelineelle".

Betonoitu pyyhe on puutarhan valopilkku

Betonityöt pyyhe

Betonia käsitellessähän pitää tietysti käyttää kumihanskoja, betoni ei tee. Laita ämpäri kepinpäähän, ripusta vanha pyyhe päälle ja valuta betonia pyyhkeelle. Betoni lyhty Konkreettisia Hankkeita, Konkreettisia Käsitöitä, Tee Se Itse. Aiemmin olin jo nähnyt betoniin valettuja pitsiliinoja ja pyyhkeitä. Seuraavana päivänä suihkuttelin tekeleitäni, ettei betoni kuivuisi liian äkkiä. Annen Lasipuoti » Tag » betoni. Lupasinko viime vuonna postata vielä niitä betonitöitä?

Tallin puolelta kävin hakemassa pari vanhaa pyyhettä jotka saivat.

Betoniaskartelu on sotkuista ja ihanaa

Betonityöt pyyhe

Betoniaskartelu on yksinkertaista, eikä vaadi aiempaa kokemusta. Itsetehdyt kukkaruukku ja kynttilänjalka. Sipaise ruokaöljyä muottiämpäreiden sisäpintaan, jotta valmiit betonityöt irtoavat helposti. Valitse lasipurkki jokaista muottia varten. Betoniin valetut pyyhkeet roihusuojina. Enpä arvannut millaisen valukuumeen tämä roihusuoja aiheuttaa. Elo-syyskuussa Kauhavalla kävi yhteensä. Viikon kierrätysvinkit: betonityöt kierrätysmateriaaleista.

Hannakaisa kastoi vanhan pyyhkeen betoniin. Pähkäilimme kyllä viisaina, ettei tuo betoni kyllä kuivu tuolla hanskan sisässä. Sekoittele massaa ja valuta sitä hauskoihin muotteihin. Sotku ei pihalla haittaa, tekeminen on kivaa ja lopputulos ilahduttaa.

Myös pitsiliinat ja vanhat pyyhkeet saavat uuden elämän betonikuorrutuksella. Betonitöiden suosio on kasvanut vuosi vuodelta siinä määrin. Muista, paljonko betoni painaa. Ei ehkä kannata suunnitella niin isoa pöytää, että sen kantamiseen tarvitaan viisi miestä.

Yllättäen nämä ei sitten aina heti onnistukkaan ekalla yrittämällä.

Villatuta: pyyheliinan uusi elämä

Betonityöt pyyhe

Tämän epäkesän yhtenä tavoitteena oli kokeilla betonitöitä. Näitä betonitöitä täällä netissä näkee paljon, ovat niin mukavia tehdä! Myös kaksi vanhaa pyyhettä sai uuden elämän. Laita sankko kepin päähän, aseta vanha pyyhe roikkumaan sankon päälle, valuta juoksevaa betonia päälle.

Laittaisitkos lisää kuvia, betonityöt kiehtovat kovasti, kun en ole tehnyt. Betonityöt on tosi helppoja: Rautakaupassa myydään. Aseta pyyhe kuivumaan ylösalaisin esim ruukun tai ämpärin päälle. Innostavat, helpot ja koukuttavat betonityöt. Kun hurahtaa betoniesineiden valamiseen, se on sitten menoa.

Puuttuu: pyyhe MINTUN KÄSTYÖT: Betoniruukkuja mintunkastyot. Jokin aika sitten kokeilin Pinterestin kautta löytynyttä ideaa betoniruukuista. Ruukuissa hyödynnetään vanhoja pyyhkeitä kastamalla ne. Pyyhkeet ovat ohutta ja kevyttä materiaalia, joka kuulemma kuivaa todella nopeasti.

Labels: askartelua, betoniaskartelu, betonityöt, diy. Oi, mä oon just tehnyt betonoituja pyyhkeitä ja ovat niiiin kauniita.