Betonilattian suoristus

Tähän betonilattiaan oli valettu kiinni kaksi rautaa. Raudat on nyt poistettu, mutta reiät pitää täyttää ja lattia oikaista, ennen kuin lattian voi. Lattia olisi tarkoitus laatoittaa, mutta se ei ole "ihan" suora. Heittoa kumasta kulmaan on perhaillaan 20cm.

Miten oikaista helposti vanha betonilattia niin suoraksi, että siihen voi asentaa lautaparketin?

Betonilattian valu omakotitaloon

Betonilattian suoristus

Meillä on betonilattia valettu uuteen taloon parisen kuukautta sitten. Lattia on maavarainen ja siinä on muutamia kantavia seiniä. Voiko kylmän ulkorakennuksen betonilattian oikaisun laatoitusta varten tehdä ns. Alakerrassa on noin 100 neliötä melko karkeapintaista betonilattiaa. Sitä käytetään tällä hetkellä varastona, mutta ajattelin siistiä koko tilaa. Betonilattia mallia perunapelto suoremmaksi Chit-Chat.

Käsin levitettävä, nopeasti kovettuva ja kuivuva sementtipohjainen betonilattioiden tasoite pienimuotoisiin korjauksiin ja paikkauksiin.

Betonilattian tasoitus ennen laatoitusta

Betonilattian suoristus

Asbestia sisältävän muovimaton poistaminen ja poistamisen jälkeen lattian tasoittaminen. Tila sisältää 2 huonetta ja niiden välisen käytävän. Vanha betonilattia on kuurattava puhtaaksi ennen kaikkea öljyläikistä, sillä sellaisten päällä mikään maali ei kestä. Kylmää pintaa ei myöskään pidä maalata. Ohjeita betonilattioiden esikäsittelyiden suunnitteluun. Painuneet betonilattiat voidaan yleensä korjata nostamalla, oikaisemalla ja vahvistamalla rakennuksen perustukset. Geobearin ratkaisujen etuna on se, että.

Moni pientaloasuja saattaa kuvitella, että ainoastaan savimaalle rakennetut talot voivat painua vinoon, kun maaperä antaa periksi. Parketti on irronnut lattiasta niin, että betonin päällä oleva tasoite on antanut periksi, ei itse liima. Puhelinarviona parkettiliikkeen edustaja arveli. Betonikellari maata vasten ja sain vihdoin aikaiseksi repiä alakerran aulasta muovimaton pois.

Isot pojat kertoivat että itsetasoittuvalla homma on helppo, mutta asiaa miettiessäni yhä useammin näen itseni. Talon suoristajilla riittää töitä. Vanhan opettavaisen tarinan mukaan viisas mies rakensi kalliolle, eivätkä myrskyt taloa. Pinnoi- tettavien betonilattioiden lujuusluokka voi olla pienempi.

Kylmähän se betonilattia on, mutta ei tämä tila tulisikaan jatkuvaan.

Epätasaisen betonilattian tasoittaminen

Betonilattian suoristus

Mökkisaunassa ja pesutiloissa on laattojen sijaan usein puu- ja betonilattioita, jotka vaativat korjausta aika ajoin. Useita erilaisia riskirakenteiksi. Tekisi mieli laittaa akvaario tuohon kellarin aulaan mutta lattia on aika epätasainen. Tarvitsisi akvaarion alle säätöjalat mutta silti mietityttää. Kaikki riippuu siitä, miten ja mitä. Rakennukselle rungon suoristaminen on. Kuvakulma siihen miten betonilattiaa linjataan. Ainakin on touhukkaat lapiomiehet.

Lattiassa on vanha betonilaatta (laatassa on korkeuseroja 200mm), joka suoristetaan Leca soralla, päälle 50mm x2 styrox, verkko 6mm. Saunan betonilaatikko jätettiin siihen missä se oli ja lyötiin kiilapalikat väliin siten, että jäi reilu (2-8cm)tuuletusrako betonin ja puurungon väliin. Etusivu » Lautakunnan ratkaisuja » Käytetyn kiinteistön kauppa. Lattian kallistuminen ja painuminen. Kipsilevyjen varastointi ja käsittely.

Julkisivurappausten huolto- ja kunnossapito-ohje.