Betolux autotalli

Autotallin lattiamaaliksi kannattaa valita maali, joka kestää mekaanista. Tämä täsmätuote soveltuu etenkin autotallien betonilattioiden. Pitäisikö tai voisiko autotallin betonisen lattian maalata? Tikkurilan betolux liuotinohenteinen yksikomponenttinen maali on varmaan se perus.

Viime kesänä innostuimme maalaamaan sen betonimaalilla. Kauhuksemme huomasimme, että lattian.

Betolux lattiamaali 9l a valkoinen sävytettävissä

Betolux autotalli

Itse olen vetänyt betoluxilla parin tallin lattian niin että ensiksi ihan litkulla lattia. Normaali autotallissa maalaaminen hionnan jälkeen riittävä pölyn sidonta ja. Akvacoat 100 voisi olla kokeilemisen arvoinen. Uudempaa (ja parempaa?), kuin Betolux. Litrahinta kaksinkertainen Betoluxiin nähden, mutta.

Betoluxilla saat kiiltävää ja kestävää pintaa kodin lattiapintoihin ja portaisiin. Mainio esimerkiksi autotalliin.

Talotohtori: autotallin lattiapinta

Betolux autotalli

Yksi idea on maalata autotalli kahteen kertaan mutta renkaan kohdat kolmeen. Mulla on tossa harvinainen mahdollisuus pitää isohkoa autotallia. Miksi vedit ton 2-komponentin päälle vielä betoluxin? Betolux luo väriä ja tunnelmaa niin. Betonipintojen pohjuste, joka helpottaa pintamaalausta. Kun siinä autotallin lattialla on kuitenkin öljyjä erilaisia, hiekkaa, paljonkin. Sen jälkeen maalaat lattian ohjeiden mukaan vaikka Betoluxilla. Vähän tuntuu höhlältä maalata autotallin lattia ja seinät ja katto.

Musta betonilattia, betolux akva, Betonilattia, maalattu betoni. Ainakin tulevaan projektiini, eli autotallin lattiaan (joskus ensi vuonna) aion. Vedä betoluxia päälle, niin ei pölise ja kestää kohtuullista kulutusta. Sisämaaleihin kuuluu saunasuojat, lattia-, kaluste-, seinä- ja sisäkattomaalit. Tuotteistamme löytyy laadukkaat Tikkurilan maalit. Epoksi, kirkas, betoluxilla hieman väriä ensin hionnan jälkeen ja sitten 20 kg. Epoksit tuntuvat kärsivän tosiaan hitsauksista ja autotallin lattiassa pitää.

Mä muistelisin myös että betolux ottaa kuukauden tullakseen täysin.

Autotallin maalaaminen – uusi maali raikastaa autotallin

Betolux autotalli

Lainaus: Alkuperäinen kirjoittaja gamelprutt. Ei kestä autotallissa tuo betolux. Ei ainakaan jos tallia käytetäänkin johonkin. Alunperin se oli ajateltu autotalliksi, johon oisi päässyt ajamaan talon. Hyvä lattiamaali on helppo siivota ja se kestää. Tai toisaalta: onko lattia haristunut tai turvonnut kupruille. Autotalli oli likaantunut vuosien saatossa varsinkin seinistä, joihin oli kertynyt homeitiöitä.

Sitä voi käyttää lattiapinnoitteena tai -maalina autotalleissa ja vastaavissa. Elastisten saumausmassojen ylimaalaus alkydimaaleilla. Rakennustarvikkeet ja työkalut. Autopaikat: autotalli 1 kpl, autokatos 1 kpl. Iso, L:n muotoinen autotalli, esim. Samoin lattiat timanttihiottu ja maalattu, Betolux.

Betoluxilla voit maalata sisätilojen puu- ja betonilattioita, esim. Kuvat aiheesta Autotalli Maali.