Baaripöytä hyllyllä

Frasier on moderni ja tyylikäs baaripöytä, joka tuo keittiöön uuden ulottuvuuden. Fraiser- baaripöydässä yhdistyy käytännöllisyys ja tyyli verrattomalla tavalla. Tyylikkäät ja monikäyttöiset baaripöydät, baarituolit ja baarijakkarat edullisesti. IKEA – PÅHL, Pöytähylly,, Taustalevun toinen puoli on vihreä, toinen valkoinen. Sen ansiosta kalusteen ilmettä on mahdollista muokata kodin ilmeeseen. Korkeus, Vasenosa: 64 cmOikeaosa: 64. Tekniset tiedot Yleistä Sarja: Tanneron Moduulin tyyppi: Istuin Ulkonäkö: Kangas,Lasi Vaatii kokoamisen: Toimituksessa huomioitava, että tyynyt on pakattu.

Piristä tiloja uudenlaisilla baaripöydillä. Meiltä löytyy valkoinen, pyöreä, musta ja korkea baaripöytä, sekä baaripöytä ulkokäyttöön. Baaripöydät ovat käteviä monenlaisia käyttötarkoituksia varten. Yhdistä valkoinen baaripöytä ja tuolit, niin saat keittiöön kevyen ja kompaktin. Pituus 122cm, leveys 48cm ja korkeus 108cm.

Pöydän toisella puolella myös samanlainen iso ovi. Pöytä Ocean 45x90cm, valkoinen. Isokokoinen acazia hylly, jossa paljon säilytystilaa. Magnum pöytä jatkettava, PG 5. Tilaa huonekalut edullisesti Ellokselta. Sesongin huonekaluissa ja kalusteissa on paljon malleja ja tyylejä. Shoppaile helposti netistä Ellos.

Upea Milano baaripöytä 75x75cm kokoisena. Pöytä saatavissa lasikannella tai ilman. Restatopin vahvuus on oma maahantuonti ja laaja kalustemallisto. Kaikki tuotteemme on testattu julkitilakäyttöön sopiviksi ja asiantuntijamme auttavat sinua. Antiikkihuonekalut Osaston alemmat tasot.

Pyöreä täystamminen ja tammenvärinen pöytä. Taitettava korkea baaripöytä esimerkiksi puutarhajuhliin. Kansi muovia ja pöydän jalat terästä. X500 h paikkainen pöytä, säädettävä korkeus ja kassikoukulla, metallirunko. Cross Duo- baaripöytä, musta jalka.

Hexa- pöytä neuvottelumoduuliin, valkoinen. Lamus Oy tarjoaa korkealaatuisia ja kestäviä huonekaluja. Valikoimaamme kuuluvat pöydät, tasot, hyllyt sekä asiakkaiden toiveiden mukaan valmistetut. Meidän konsolipöytämme ja – hyllymme on keksitty täyttämään kaikki enemmän ja vähemmän välttämättömät sisustustarpeesi. Hankala nurkka, eteinen, käytävä.

Seinäkaappi varustetaan yleensä kolmella siirrettävällä hyllyllä ja pöytäkaappi yhdellä siirrettävällä hyllyllä. Valkoinen sohvapöytä hyllyllä, halkaisija 80 cm. Korkeat ja kapeat ulosvedettävät kaapit ovat erittäin. Sohvapöytä SEJS 70×120 hyllyllä tammi. Skagerakin Georg on viehättävä kokoelma puisia kalusteita, jotka syntyivät tarpeesta säilyttää ja ripustaa asioita eteisissä. Näin: Päällystä hylly linoleumilla.

Linoleumilla pinnoitettu pöytä sopii myös kodin muihin huoneisiin. Ollut kirppiksellä tavara- hyllynä mutta nyt jäi tarpeettomaksi. Olohuoneen siisti massivinen pöytä 2 laatikolla ja lehtitasolla L 70cm.