Auton päästöt liian korkeat

Jos auton päästöt ovat liian korkeat, niin syitä ovat mm. Jos auto on seissyt 30min ja sitten otetaan päästöt, niin vanhat katit on jo. Aikasemmin tossa kyselin jo kun päästöt on liian korkeat. CO ja HC arvot korkeat 38 postausta 15. HC arvo liian korkea katsastuksessa, mikä.

HC päästöt korkeat 32 postausta 13.

Korkeat päästöt (co % ja hc ppm) kierroksilla: laguna ii

Auton päästöt liian korkeat

Kävin katsastuttamassa golf III:seni, ja päästöt on liian korkeat tyhjäkäynnillä. Ei oikein jää muuta mahdollisuutta kuin katti sökö tai liian kylmä. Mee toyota korjaamolle, ne laittaa piuhat autoon ja sitten näytölle tulee tieto mikä. Elikäs omasta autosta täytyisi ottaa päästömittaus ammattikoululla koska ei mennyt leimasta. Tyhjäkäynnillä siis liian korkeat päästöt!

Korostuu varsinkin jos auto on ollut kevyessä käytössä ja myös. CO% päästöjen kierroksilla takia.

Päästöarvot liian korkealla

Auton päästöt liian korkeat

Korkea HC -pitoisuus kertoo sekä sytytys- ja seoksenmuodostusjärjestelmän kuin. Sytytysennakko ei vaikuta CO:hon juurikaan moottorin normaalilla käyntialueella. CO-pitoisuus, kierroksilla, CO korotetulla pyörimisnopeudella liian korkea. Ilmoittele kun olet saanut auton päästöt kuntoon ja katsastuksen suoritettua jos.

Pakokaasupäästöt liian korkealla, katsastuspäätös:. Auton päästöihin liittyvät ongelmat koskevat vain tiettyä tilastoissa mainittua. Liian korkea O2- eli happipitoisuus ilmaisee, että autossa vuotaa. Kyllähän se HC arvoja ainakin nostaa jos käy liian laihalla, palaa huonosti. Käytin katsastuksessa ja tyhjäkäynnillä päästöt liian korkeat ja kierroksilla. Auto on lähiaikoina aina joskus startauttanut paljon ja sitten kun. Saako rekisterikilvetön auto maata ns "ikuisesti" rajoittamattomalla. HC pitoisuus liian korkea kierroksilla.

Volvo 850 T5 CO% liian korkea, käy rikkaalla. Viime katsastuksessa tullu hylky "CO korotetulla pyörimisnopeudella liian korkea " ja sama tyhjäkäynnillä. Hommasin auton tuossa talvella jollon ei lähteny ku pitkän. Auton merkki ja malli varmaan vois hieman valaista mutta jos kyseessä volsu.

Koitin löytää vastaavaa aihetta mutta en löytänyt.

Kymmenen kysymystä testeistä: dieselien huudattaminen

Auton päästöt liian korkeat

Vuoden sisään autoon on vaihdettu jakopäänhihna ja tulpat. Dieselauton omistajan kannalta enemmän vaikutuksia on kuitenkin toisella. HC korotetulla pyörimisnopeudella liian korkea. En usko, että toinen kattikaan suodattais noita kaikkia. Konerempan jälkeen päästöt oli viellä liian korkeat, katin vaihdon jälkeen kaikki oli ok. Tuolloin testattiin pääosin vain typpioksidipäästöjä, mutta samalla tuli ilmi, että monien autojen CO2- päästöt ovat yllättävän korkealla, kertoo. CO%-arvo oli korotetuilla kierroksilla liian korkea, 0,54. CO2 päästöjen perusteella ei voi hylätä autoa (ainoastaan verottaa korkeasti ). Silti ei mennyt vielä päästöistä läpi(HC korkea ) ja lopuksi.

Tämä käsittääkseni on yleisin syy liian korkeisiin lambdoihin katsastuksessa. Silloin se taas ei vaikuttaisi päästöihin yhtään mitään, eikä siten sen kautta katsastustulokseenkaan. Tavallisin syy ongelmiin on auton oman lambda- anturin. HC-pitoisuus aivan liian korkea tyhjäkäynnillä (805) sallittu 100. Auto syö myös öljyä aiempaa enemmän.

EU julkisti uudet tiukat tavoitteet autovalmistajien CO2- päästöille. Ne ovat selvästi liian korkeat ja matalat. Viime vuonna ei ollut mitään ongelmaa katsastuksessa ja autolla ei ole tämän. Soitin tossa kaverilleni, jolla myös oli ongelmia päästöjen kanssa.

Turku on täynnä kulttuuria, teatteria, musiikkia ja museoita! Kaupungista löydät liikuntapaikat, ulkoilumahdollisuudet ja uudet harrastukset.