Auton laturi rikki

Auto sammuksissa näyttää enemmän, yli 12 volttia. Kuulemma pitäisi näyttää auto käynnissä 14 volttia, joten onko laturi rikki? Pitäisikö kaikki sähkölaitteet olla. Niin, autosta meni hajoamaan akkulaturi, eli ei lataa akkua kun auto on käynnissä.

Tulisi töineen uusi maksamaan 500€, nyt ei oo kahteen kuukauteen vara. Kävi niin että auto ei yllättäen käynnistynyt.

Auton akku vai laturi rikki?

Auton laturi rikki

Saatiin hinaamalla käyntiin ja myöhemmin kaapeleilla toisen auton kanssa. Auton sähköt vai laturi hajalla? Kauanko autolla ajaa pelkällä akulla? Auton akun mystinen ""purkautuminen"" 7. Lisää tuloksia kohteesta murobbs.

Autosta meni kai laturi rikki:O Vastatkaa viisaat! Etusivu › Keskustelu › Aihe vapaa › Mitäs nyt?

Laturin jännitteen mittaus

Auton laturi rikki

Todennäköisesti laturi on rikki. On muitakin vaihtehtoja, kuten kosketushäiriö hapettuman takia jossain kaapelissa tai akunkengässä. Lähtötilanne on nyt se, että auto on tuolla 20km päässä kotoa jonkun random- omakotitalon pihassa, akku on laturissa. Latausjärjestelmän kunnon toteaminen.

Ei ainakaa pystyny edellisellä autolla ku siitä hajos laturi. Ajelin tuossa yksi päivä autolla kun huomasin että radio sammui. No, ajattelin että se on taas mennyt vaan cd-soittimen virta piuhan sulake kun. Bensa on kuin auton ruokaa, joka pitää sen käynnissä, akku on kipinä, joka saa. Kun akkuun kytkee laturin tai latausgeneraattorin toimittaessa sähkövirtaa. Elikkäs viikonloppuna mökille mennessä auto pelas ihan hyvin, kunnes viimesessä risteyksessä kun löysäs kaasun, kaikki. Myös auton laturiin voi tulla sellainen vika, että akun virta vuotaa takaisin laturille. Vika voi olla hyvin kiusallinen, koska se ei välttämättä näy.

Kuinka tojennäköstä on, että autosta menis yhtä-äkkiä ja yhtäaikaa sekä akku, että laturi rikki? Ei mulle oo ainakaan ennen sattunu. Autosta (Ford Sierra) hajos laturi, ja ostin uuden brand new Boschin siihen, se kesti vajaan kuukauden. Mittasitko mikä laturista meni rikki?

Miksi auto ei käynnisty? syitä on monia: täältä löydät listan

Auton laturi rikki

Laturin jännitteen mittaus Kainuun ammattiopiston. Pitääkö teillä muilla auton laturi minkäänlaista ääntä? Laturi (Generaattori) PEUGEOT rikki ollessa auton toimintaan ei voi luottaa. Kihnuttava ääni laturista onko normaalia?

Vai onko joku laakeri menossa rikki? Kun akku on purkautunut sen takia että valot ovat jääneet autossa päälle tai jos laturi on rikki, akku voidaan kuitenkin varata uudelleen täyteen tehoonsa. D säksättää ja vonkuu – Ratkaistu, laturi rikki. Jätin auton firman pihaan odottamaan huomista.