Aulanko tapahtumat

Tapahtumat ja esiintyjät Aulangolla. Vietä huolettomat pikkujoulut Scandic Aulangolla! Keikkojen lomassa tila toimii koko perheen monipuolisena liikuntapaikkana. Aulanko Areena tarjoaa tapahtumia ja huipputason keikkoja.

Aulanko, katso keikat tänään, huomenna ja viikonloppuna. Lue lisää artisteista, tapahtumista, lipuista ja klubeista.

Kynttiläuinti l scandic aulanko

Aulanko tapahtumat

Tawastia Rautalanka Rumble pe 25. Aivan Etelä-Suomen suurten kaupunkien läheisyydessä sijaitseva satumainen Aulanko on elämysten, hyvän olon ja aktiivisen lomailun keskus. Hämeenlinnan kaupungin 380-vuotissyntymäpäivä. Katso lisää tapahtumia täältä. Koko perheen maksuton jouluinen ulkoilutapahtuma. Teemana: Metsän eläinten Joulu.

Tervetuloa tapahtuman tai artistin Rantasipi Aulanko -sivuille lippu. Katso kaikki AULANKO LIVE tapahtumatiedot ja osta liput Lippupisteen verkkokaupasta.

Polkujuoksun suurtapahtuma aulanko tower trail ylitti odotukset

Aulanko tapahtumat

Selaa kaikkia tapahtumia ja aikatauluja. Sen jälkeen tulee käyttöön uusi kalenteri. HugoPark seikkailupuisto Aulangolla. Yksi Suomen hienoimmista puistoista ja alueista.

Ulkoilumaja ja kahvio ovat remontin ajan suljettuina. Kuinka suureksi tapahtuma kasvaa, jää. Aulangon ulkoilumaja on remontissa tammikuun. Lähtö: Katajistonrannasta, Aulanko Outdoorsin vuokraamolta, os. Se ei sijaitse kaukana korvessa, vaan. Liput vaihdetaan rannekkeeseen tapahtuman ovella. Vuosittainen AULANKO HERÄÄ – tapahtuma eli puistometsän messut tulevat taas 21. Jaa tämä tapahtuma kavereittesi kanssa.

Kaikkineen Katajistonrannan alueen ja Aulanko Outdoorsin järjestämissä tapahtumissa on kuluneen vuoden aikana vieraillut yhteensä noin 10. Metsämörrin pyhäpäivä Aulangolla 7. Osana polkujuoksun kansallista Buff Trail Tour Finland – kisasarjaa Aulanko Tower. Aulanko Tower Trail on polkujuoksukilpailu Hämeen henkeäsalpaavassa kansallismaisemassa. Uutiskirjeestä saat ajankohtaisista tietoa tapahtumasta:.

HYVÄN VUOKSI – hyväntekeväisyystapahtuma Aulangolla 27.

Hitchcock huimaa aulangolla

Aulanko tapahtumat

Hyvän vuoksi – tapahtumassa on tarjolla puheenvuoroja ja esityksiä. Silloin AGM palaa Aulangolle ja samalla me kaikki palaamme yhdessä. Koko tapahtuma on Scandic Hotel Aulangolla, joka on varattu. Etelä-Hämeen Reserviläispiiri ry viettää tapahtuman yhteydessä.

Tänä vuonna pelattiin Aulangolla, jossa kolea. Tavoitteemme on olla ehtymätön ideapankki tapahtumanne kokonaisuuden suunnittelussa ja toteutuksessa. Poikkea puistometsäreitilläsi virkistävälle tauolle tornikahvilaan tai Joutsenlammen kioskille. Sahatekniikkapäivät, Aulanko, 3. Tule mukaan kehittämään Hämeen maakuntaa! Meillä on into ja halu palvella. Haluamme kaataa turhia raja-aitoja. Cumulus Resort Aulanko ja Vanajanlinna sijaitsevat kauempana keskustasta.

Palsta on tarkoitettu kaikille avoimien tapahtumien tiedottamiseen. Palstalla julkiastaan vain Etelä-Pohjanmaan tai Pohjanmaan alueen tapahtumia.