Asiantuntijat sanovat, että 6 hanketta on asetettava etusijalle, kun ostat korjausrakentamisen, asiantuntijat sanovat.

Useimmat ihmiset, jotka ostavat fixer-upper-koteja, tekevät sen yleensä siksi, että heillä ei ole varaa avaimet käteen -ominaisuuteen, joka vastaa heidän tarpeitaan. Buildworldin, brittiläisen yrityksen, joka yhdistää ostajat ja rakennusmateriaalit, äskettäinen raportti paljastaa, että 73 prosenttia ihmisistä, jotka ostavat fixer-uppers -asuntoja, tekevät niin rahavaikeuksien vuoksi. Taloudelliset realiteetit voivat kuitenkin olla haastavia, kun muutetaan kotiin, joka tarvitsee vähän (tai paljon) TLC:tä. Asunnonomistajat miettivät usein, mihin remonttihankkeisiin heidän pitäisi keskittyä ensin, jos budjetti on tiukka. Ja miksi

Buildworldin mukaan "välttämättömiin korjauksiin" käytetään keskimäärin noin 13 000 dollaria ja "käytännöllisiin päivityksiin" noin 6 000 dollaria. Pyysimme siis asiantuntijoita auttamaan meitä tunnistamaan korjaushankkeet, jotka ovat järkevimpiä heti alkuunsa ja joista saat parhaan vastineen rahoillesi. Tässä on, mitä alan sisäpiiriläisillä oli sanottavanaan, sekä muutama vinkki siitä, miten järjestäytyä, kun ryhdyt toteuttamaan korjaaja-korjaaja-rakennusremonttiasi.

Asiantuntijat sanovat, että 6 hanketta on asetettava etusijalle, kun ostat korjausrakentamisen, asiantuntijat sanovat. Ostit korjausrakentajan – mitä nyt?

Tärkeimmät asiat ensin: On tärkeää ymmärtää, mitä töitä on tehtävä turvallisuussyistä ja kalliiden haasteiden välttämiseksi myöhemmin. Paras tapa tehdä tämä on antaa ammattilaisen arvioida juuri ostamasi koti ja käyttää tätä tietoa pelisuunnitelman laatimiseen.

"Laadi prioriteettilista ja aloita siitä, mikä on korjattava", sanoo Robbie Maynard, San Diegossa asuva sisustussuunnittelija ja Robbie Interiorsin omistaja. "Palkkaa tarkastaja etsimään mahdollisia ongelmia tai vaaratekijöitä sähkö- ja vesijohtoverkon sekä katon osalta. On hyvä idea aloittaa rakenteesta ja huolehtia esimerkiksi sähköasioista, jotka voivat olla mahdollinen palovaara, sekä putkistoasioista, jotta tulevaisuudessa ei päädytä suuriin ongelmiin tai vaurioihin". Et näe suurta muutosta, mutta se tuo mielenrauhaa."

Hankkimalla asiantuntijalta remontin kustannusarvion voit saada realistisen käsityksen siitä, kuinka paljon rahaa tarvitset kunkin listalla olevan kohdan toteuttamiseen. Sen jälkeen voit päättää, mitä sinulla on varaa tehdä ensin. Ja muista, että vaikka turvallisuuskorjaukset ovat todennäköisesti kalleimpia, ne ovat ratkaisevan tärkeitä, jotta voidaan luoda asianmukainen perusta myöhemmille hankkeille.

"Putkistojen ja sähköjen päivittäminen on aina kallista", sanoo AmyLynn Schwartzbard, New Yorkissa toimivan Life Designs Groupin omistaja. "Kahden makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen koti voi maksaa yli 25 000 dollaria kaikista uusista sähköjohdoista ja pistorasioista. Putkistot voivat maksaa yli 15 000 dollaria. Lisätyöt eivät kuitenkaan kannata, jos kodin sisäiset rakenteet ovat sekaisin."

Asiantuntijat sanovat, että 6 hanketta on asetettava etusijalle, kun ostat korjausrakentamisen, asiantuntijat sanovat. 1. Virkistä huoneet maalilla

Kun olet käsitellyt turvallisuusasiat, voit keskittyä esteettisiin kunnostushankkeisiin ja päivityksiin. Uuden maalikerroksen lisääminen koko kotiisi voi saada aikaan suuren muutoksen ilman suuria investointeja, sanoo Stephanie Lindsey, Texasissa toimivan Etch Design Groupin pääsuunnittelija.

"Tuore maalikerros seinillä parantaa mielenterveyttä huomattavasti", Lindsey sanoo. "Meistä tuntuu, että olemme uudistuneet ja että meillä on puhdas pöytä uuden luvun aloittamiseen. Voit maalata seinät, kaapit tai jopa ulko-ovesi saadaksesi raikkaan uuden ilmeen."

Ja mikä parasta: maalausprojekti voi maksaa vain 50 dollaria laajuudesta riippuen. Maynard huomauttaa myös, että maali kaipaa lähes aina päivitystä, kun koti siirtyy omistajalta toiselle. "Uusi maali on ensimmäinen asia, joka tekee valtavan vaikutuksen", Maynard sanoo. "Hienoa on, että voit maalata itse ja säästää tässä."

Jos haluat lisää tyyliä, harkitse korostus- tai keskusseinän maalaamista, joka on yleensä seinä, jonka näet ensimmäisenä, kun astut huoneeseen. Se voi olla myös seinä, jossa sohva tai sänky sijaitsee. "Tummanharmaa tai savunvihreä tai sininen ovat kaikki suosittuja värejä", Maynard sanoo.

Asiantuntijat sanovat, että 6 hanketta on asetettava etusijalle, kun ostat korjausrakentamisen, asiantuntijat sanovat.Werner Straube 2. Uuden lattian asentaminen

Toinen hanke, joka voi tehdä valtavan ja välittömän eron korjauskohteessa, on lattianpäällystys. Maynard suosittelee rahan säästämiseksi ylellistä vinyylilankkulattiaa, joka maksaa noin 5 dollaria neliöjalkaa kohden.

"Se on parasta sitten viipaloidun leivän", Maynard sanoo. "Se näyttää aidolta puulta murto-osalla hinnasta. Rakastan Chevron- tai kalanruotokuvioita, joita olen käyttänyt monissa projekteissani. Ylellinen vinyylilankku on myös vedenkestävä ja sitä voidaan käyttää kylpyhuoneissa. Uudet lattiat ja maalit muuttavat korjausrakentajaa silmiesi edessä."

Uudet lattiat piristävät korjausrakentajaa visuaalisesti, mutta tämäntyyppisen muutoksen tekeminen varhaisessa vaiheessa voi olla paljon helpompaa myös logistisesti. Kun olet muuttanut sisään ja huonekalut ja henkilökohtaiset tavarat täyttävät jokaisen huoneen, lattian uusiminen voi olla parhaimmillaan haastavaa.

"Se voi olla suorastaan sietämätöntä, kun työtä tehdään", sanoo Ron Leffler Virginiaan sijoittautuneesta Ron Leffler Real Estate -yrityksestä. "Se kestää yleensä useita päiviä alusta loppuun. Myös tuoreen polyuretaanin hajun haihtuminen voi kestää päivän tai kaksi."

Vielä yksi vinkki: vinyylilattian tai lattian värin valinta auttaa myös luomaan pohjan kodin tuleville päivityksille.

Asiantuntijat sanovat, että 6 hanketta on asetettava etusijalle, kun ostat korjausrakentamisen, asiantuntijat sanovat. 3. Päivitä ulkotiloja.

Ulkoasun päivitykset ovat myös tärkeä näkökohta fixer-uppereille. Ne voivat olla edullisempia kuin sisätilojen muutokset, jotka usein edellyttävät putkisto- ja muita järjestelmäparannuksia. Vuoden 2020 yhdysvaltalaisessa Houzz & Home -tutkimuksessa todettiin, että 21 prosenttia remontoivista asunnonomistajista tarttui katto-, ikkuna- ja kattoikkuna- sekä ulkomaalaushankkeisiin, joiden mediaanikulut olivat vastaavasti 8 000 dollaria, 3 900 dollaria ja 1 000 dollaria. Kiinteistönvälittäjä Jennifer Thomsonin mukaan myös piha- ja maisemointihankkeet ovat hyvä idea.

"Älä unohda korjausrakentajasi houkuttelevuutta; naapurit kiittävät sinua ja voit nauttia pihastasi kesäkuukausina", sanoo Thomson, joka suosittelee ruohon lisäämistä aluksi. "Jos käytät nopeasti kasvavia ruohon siemeniä, saat hetkessä rehevän nurmikon talosi ympärille. Useimmat kodinomistajat käyttävät 450-900 dollaria 5 000 neliöjalan nurmikon kylvöön. Kun on aika myydä korjauskorjaamasi asunto, reunakivien houkuttelevuus lisää kotisi arvoa tuhansilla."

Bermudanurmi itää vain seitsemästä kymmeneen päivässä, kun taas Buffalonurmi voi itää kahdesta viikosta 30 päivään, Thomson sanoo. Toinen vaihtoehto on tuhatjalkainen ruoho, jonka itämisaika on 14-21 päivää.

Asiantuntijat sanovat, että 6 hanketta on asetettava etusijalle, kun ostat korjausrakentamisen, asiantuntijat sanovat. 4. Muokkaa keittiötäsi

Ei ole mikään salaisuus, että keittiöt ovat yksi kalleimmista remonteista, joihin kodinomistajat ryhtyvät – sillä kukapa ei haluaisi unelmiensa keittiötä kaikkine kelloineen ja pilleineen, eikö Hyvä uutinen on se, että keittiöremontin ei tarvitse maksaa pientä omaisuutta. Lisäksi kannattaa ehkä priorisoida kulut tähän tilaan, koska keittiöllä on niin suuri merkitys jokapäiväisessä elämässä. (Puhumattakaan siitä, että saat todennäköisesti hyvän tuoton sijoituksellesi.)

"Keittiö on yksi kodin käytetyimmistä ja tärkeimmistä tiloista", sanoo Maynard. Hän huomauttaa, että yksi tapa säästää tämän huoneen parannuskustannuksissa on yksinkertaisesti maalata tai viimeistellä kaapistot, jos ne ovat hyvässä kunnossa. Maynard arvioi, että tämä lähestymistapa voi maksaa 2 500-3 500 dollaria.

Jos ovet eivät ole hyvässä kunnossa eivätkä ne juurikaan parane maalaamalla, kaappien uudelleenasennus (ovien vaihtaminen) voi olla toinen budjettiystävällinen vaihtoehto kaappien parantamiseen. Kustannukset vaihtelevat 5 000 ja 7 000 dollarin välillä, sanoo Maynard. Lopputulos: keittiöremontin ei tarvitse maksaa yli 15 000 tai 20 000 dollaria.

"Kaikki luulevat, että keittiöuudistus on erittäin kallis, mutta sen ei tarvitse olla. Home Depotin kaapit voivat näyttää hyvältä. On olemassa alennusgraniittiliikkeitä, jotka leikkaavat ja asentavat työtasosi paljon halvemmalla kuin huippuluokan showroom-paikat. Kääntelen taloja Kaliforniassa ja saan koko keittiön uusiksi alle 12 000 dollarilla ", sanoo Nancy Chillag 23rd Street Investorsista.

Chillagin nikseihin kuuluu graniitin hankkiminen varastoista, ei näyttelytiloista, joista voit ostaa edullisempia materiaaleja työtason päivittämiseen. Hän suosittelee myös, että keittiökalusteet ja muut tuotteet etsitään Lowe’sista tai vastaavista suurista, suuren volyymin myymälöistä kalliiden näyttelytilojen sijasta.

Asiantuntijat sanovat, että 6 hanketta on asetettava etusijalle, kun ostat korjausrakentamisen, asiantuntijat sanovat. 5. Vaihda ikkunat

Uusien ikkunoiden asentaminen ei ehkä ole aluksi kaikkein halvin hanke, riippuen siitä, keneltä ostat ikkunat (ja sinun kannattaa ehdottomasti tehdä ostoksia.) Tämä parannus voi kuitenkin maksaa itsensä takaisin pitkällä aikavälillä, kun säästät rahaa sähkölaskuissa.

"Vanhoissa ikkunoissa saattaa olla ilmavuotoja, jotka voivat aiheuttaa uunin tai LVI-järjestelmän ylitöitä ja lisätä laskujasi", sanoo Andrew Wilson, Madisonissa, Wisconsinissa toimiva kodin parannusurakoitsija. "Lisäksi asuminen kodissa on mukavampaa, kun ei tarvitse huolehtia siitä, että kylmä tuulahdus tai lämmin kesälämpö pääsee kausittain sisään ikkunoista."

Asiantuntijat sanovat, että 6 hanketta on asetettava etusijalle, kun ostat korjausrakentamisen, asiantuntijat sanovat.John Granen 6. Kipsilevyn ja kattojen korjaus

Vielä yksi fixer-upper-vinkki on tehdä merkittäviä kipsilevy- tai kattokorjauksia logistisista syistä, mukaan lukien seinien siirtäminen. Kuten lattianpäällystys, tämäntyyppiset työt kannattaa tehdä ennen muuttoa.

"Popcorn-kattotekstuurin poistaminen Se on sotkuinen työ, ja se on paljon helpompi tehdä, kun ei tarvitse huolehtia siitä, että huonekalut tai lattiat kastuvat ja likaantuvat", sanoo Robert Taylor, Sacramentossa, Kaliforniassa toimiva remonttimies. Hän on korjannut ja myynyt asuntoja yli 15 vuotta.

Useimmat kodinomistajat voivat poistaa popcorn-katon itse. Silti tarvitset jonkun, joka tulee paikalle teippaamaan ja teksturoimaan katon uudelleen, sanoo Taylor, The Real Estate Solutions Guyn omistaja. Odota, että akustisen kattotekstuurin poistaminen ja uudelleen teksturointi maksaa noin 2-3 dollaria neliöjalkaa kohti, Taylor sanoo.

Näin saat eniten vastinetta rahoillesi.

Riippumatta siitä, aloitatko uuden lattian, keittiöremontin, päivitetyn katon tai kipsilevyn, kun palkkaat ammattilaisen tekemään työn, tee ostoksia varmistaaksesi, että saat kohtuullisen hinnan. Tämä auttaa sinua myös muodostamaan kokonaisvaltaisemman kuvan kustannuksista.

"Hanki vähintään kolme pätevää tarjousta urakoitsijoilta työn tekemisestä", sanoo John Bodrozic, HomeZada-alustan, joka auttaa kodinomistajia remonttien hallinnassa, toinen perustaja. "Tällöin alat nähdä, mitä hankkeen kokonaiskustannukset ovat materiaalikustannusten lisäksi, sillä urakoitsijan tarjoukset sisältävät heidän työvoimakustannuksensa, työkalukustannuksensa, vakuutuskustannuksensa ja heidän voittotavoitteensa hankkeesta."

Vielä yksi seikka urakoitsijan valintaan liittyen: halvin tarjous ei aina ole paras, vaikka budjetti olisi tiukka.

"Palkkaa oikea urakoitsija, älä palkkaa halvinta urakoitsijaa säästääksesi rahaa", Chillag sanoo. "Se maksaa sinulle enemmän rahaa pitkällä aikavälillä. Hanki suosituksia urakoitsijoista, haastattele heitä ja keskustele heidän aiempien asiakkaidensa kanssa. Hyvä urakoitsija katsoo remonttitoivelistasi ja antaa sinulle neuvoja siitä, miten voit säästää rahaa ja missä järjestyksessä asiat kannattaa tehdä, jotta et peruisi töitä myöhemmin remontin aikana."

Loppuhuomautukset

Remontin ostaminen voi olla viisas tapa päästä asunnon omistajaksi pienellä budjetilla. Se voi olla myös valtava työ ja rakkauden työ, varsinkin jos aiot asua kodissa pitkällä aikavälillä sen sijaan, että vain kääntäisit sen muutaman vuoden kuluttua. Riippumatta siitä, kumpaan leiriin kuulut, varmista, että ymmärrät perusteellisesti työn, joka on tehtävä, ja Miksi Ennen kuin ryhdyt mihinkään hankkeeseen. Virheet voivat tulla kalliiksi, ja jos budjettisi on jo ennestään tiukka, on parasta käyttää rahasi harkiten uutena kodinomistajana. Tämä edellyttää, että olet valistunut valinnoistasi.

"Yksi suurimmista vinkeistä, jotka kenenkään tulisi tietää remontoidessaan remonttikohteita, on varmistaa, että korjataan oikeita asioita. Yleinen virhe on se, että ihmiset ajattelevat esimerkiksi, että jos lattioita ei ole tasoitettu oikein, lattia on vaihdettava. Se on kallis virhe, sillä useimmiten kyse ei ole lattiasta, vaan kodin perustuksen ongelmasta ", sanoo remonttiurakoitsija Wilson. "On tärkeää varmistaa, että se, mikä todella aiheuttaa ongelman, korjataan."

Televisiotähdet Dave ja Jenny Marrs kertovat lisää remontista uudessa podcastissamme The Better Buy. He jakavat korjausrakentajavinkkejä budjetoinnista, tee-se-itse-ideoita ja unelmiesi talon löytämisestä.