Art Cool Mini-Splitit mukavuutta ja sisustusta varten

Art Cool Mini-Splitit mukavuutta ja sisustusta varten

Kesä on saapunut, ja vääjäämättömän kuumuuden myötä alkaa väistämättä täydellisen ilmastointilaitteen metsästys. Asunnonomistajat, jotka etsivät toimivaa ja muodikasta vaihtoehtoa perinteisille ilmastointilaitteille, voivat harkita mini-split-järjestelmää. Mini-split-ilmastointijärjestelmät poistavat keskusilmastointijärjestelmien edellyttämät laajat johdotukset ja kanavistot, joten ne ovat täydellisiä jäähdytyslaitteita vanhempiin koteihin ja uusiin rakennuksiin. Ne lieventävät myös monia tavallisiin ikkunayksiköihin liittyviä ongelmia, nimittäin ne ovat hiljaisempia, niitä ei tarvitse poistaa "sesongin ulkopuolella" eikä ne näytä ikkunassa tilaa vievältä ja epämiellyttävältä. Ja jos olet huolissasi ulkonäöstä, LG:n Art Cool Mini Splits on tehty sinua varten.

"Art Cool -sarja on ainutlaatuinen versio hyväksi havaitusta mini-split-ilmastointimallista", selittää verkkokauppa SupplyHouse.comin tekninen asiantuntija Daniel O’Brian. "Vaikka ne ovat toiminnallisesti samoja (ja samassa hintaluokassa kuin tavalliset mini split -järjestelmät), ne tarjoavat visuaalisesti miellyttävämmän sisäyksikön, joka voi jopa parantaa huoneen sisustusta", hän lisää.

LG:n Art Cool -mallisto koostuu periaatteessa kahdesta vaihtoehdosta, jotka molemmat ovat joko pelkkiä ilmastointilaitteita tai lämpöpumppumalleja: Art Cool Mirror -yksiköissä on tasainen paneelipinta, jossa on savuhiilipintainen peilipinta, joka luo tyylikkään, nykyaikaisen siluetin; ja Art Cool Gallery -yksikkö tarjoaa 20 x 20 tuuman neliönmuotoisen paneelin, joka toimii kuin kuvakehys, johon kuluttaja voi lisätä oman taideteoksensa tai valokuvansa. Molemmat yksiköt kiinnitetään ruuveilla tukevasti pystysuoraan pintaan.

Mini-split-ilmastointijärjestelmät koostuvat tyypillisesti kahdesta erillisestä yksiköstä: sisäpuolisesta höyrystimestä, jossa on puhallin ja jäähdytyskierukka, ja ulkopuolisesta lauhdutinyksiköstä; nämä kaksi osaa on yhdistetty kylmäaineputkistolla. Mini-split-järjestelmiä on saatavana yhden huoneen kokoonpanoina, jotka koostuvat yhdestä sisäyksiköstä ja yhdestä ulkolauhduttimesta, sekä usean huoneen kokoonpanoina, joissa on kahdesta neljään sisäyksikköä, jotka on yhdistetty yhteen ulkolauhduttimeen. Useimmat mini-split-sisäyksiköt asennetaan seinään, vaikka on myös joitakin kattoon asennettavia versioita.

LG Art Cool Gallery -yksikkö on saatavana yhden vyöhykkeen järjestelmänä joko 9000 tai 12 000 BTU:n kokoisena; Mirror-yksiköt ovat saatavana joko yhden tai usean vyöhykkeen järjestelminä. Sopivan kokoisen yksikön valinta riippuu useista tekijöistä, kuten alueellisesta ilmastosta, siitä, toimiiko mini split -järjestelmä vain jäähdytysyksikkönä vai jäähdytyksen ja lämmityksen yhdistelmänä, huoneiden määrästä ja tyypistä, ikkunoiden määrästä huonetta kohti ja huoneessa kerrallaan oleskelevien henkilöiden keskimääräisestä määrästä. SupplyHouse.com-sivustolla on hyödyllinen ilmastointilaitteen mitoituslaskuri, joka auttaa kuluttajia määrittämään oikean määrän ilmastointilaitteen BTU:ta, joka tarvitaan tiettyyn huoneeseen tai huoneiden joukkoon.

Tyypillisesti mini-split-ilmastointilaitteet vaativat LVI-urakoitsijan (lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointiurakoitsijan) ammattimaisen asennuksen, koska ulkoyksikkö on kytkettävä kiinteästi erilliseen katkaisijaan ja linjoissa on käytettävä oikeaa määrää kylmäainetta.

Verkkokauppiaana toimiva SupplyHouse.com tarjoaa laajan valikoiman mini split -ilmastointilaitteita ja lisävarusteita alan johtavilta valmistajilta. Jos haluat lisätietoja LG Art Cool -järjestelmistä, katso alla oleva video tai käy osoitteessa SupplyHouse.com.

Tätä blogia on sponsoroitu SupplyHouse.comin puolesta. Sen faktat ja mielipiteet ovat BobVila.comin omia.