Argentiinalainen tango leiri

EU:N ITÄISIN TANGOLEIRI PERJANTAISTA SUNNUNTAIHIN 5. Tangon opetusta kolmella tasolla. Kesäleiri tarjoaa argentiinalaisen tangon opetusta alkeista edistyneisiin huippuopettajien johdolla 27. Argentiinalainen tango Suomessa. Nyt kaksi leiriä yhden hinnalla!

Argentiinalaisen tangon leiri

Argentiinalainen tango leiri

Leirimaksulla voit osallistua molemmille! Tangoleiri – argentiinalaista tangoa ja mausteena vähän muutakin 2. Tämä tanssifestivaali ja tanssileiri kokoaa yhteen pohjoismaiset tangon ja tanssinharrastajat etelän. Tanssileiri tuo Seinäjoelle tanssin iloa, liikettä, energiaa ja naurua. Lisäksi leirillä järjestetään.

Tanssileirin ohjelmasta löytyy omat tunnit niin vasta-alkajille ja pitempään harrastaneille!

Argentiinalainen tango valasrannan tanssileirillä 2018

Argentiinalainen tango leiri

Joululeirin tiedot viikonloppukursseissa. Oulunsalon nuorisoseura Oulunsalon Tangoklubi. Ole hyvä ja anna meille palautetta! Kesäyön Auringon Tanssileiri 1. All about the Swing – tanssileiri 28. Tanssitalolla, Lukiolla ja Lyseolla järjestetty Tanssileiri on tarjonnut. Wanha Tango ja argentiinalainen tango ovat etenkin olleet suosittuja.

Perusopetuksen aloittava oppilas. Vasemmisto ja vihreät samassa leirissä turvallisuuden kiistakysymyksissä. Tekniikkaa ja tunnelmaa tanssilavoille – Kajasteen tanssileiri. Noormarkun tangosunnuntai klo 10 – 16. Vuosi sitten ensimmäistä kertaa järjestetty Tangomarkkinoiden tanssileiri sai.

Ostetun leiri – tai kurssipassin saat nimelläsi paikan päältä tapahtuman infosta! Pekkalat ovat osallistuneet jokaiselle kesäleirille, siis 15 kertaa!

Nina krook ja john krook oulunsalo tango 2

Argentiinalainen tango leiri

Opetamme argentiinalaista tangoa tilauksesta leireillä ja workshopeissa. Tanssiseurat ja kiinnostuneet ottakaa yhteyttä! Valasrannan Tanssileiri on Suomen suurin seuratanssileiri. Kansainvälisesti arvostetut argentiinalaisen tangon ammattilaiset Pasi ja Maria. Lämpimästi tervetuloa juhlimaan Tango aMoroso ry:n pikkujouluja lauantaina 1. Pirunkirkko: Pirunkirkon suojelumetsä on mukava päiväretki- tai vaelluskohde. Kiukaanniemi taso 2:sta nousevasti jatkuen koko leirin ajan.

Claudia Crava ja Martin Birnbaumer. Lisää informaatiota tulossa ja. Humppa, Valssi, Jenkka ja Polkka ovat. Tosiaan kun on tanssinut jo 20 iltaa ennen leiriä, tulee leiristä jaloille.

Kizomba ja argentiinalainen tango ovat yllättäen sukulaissieluja!